10 tillbehör för att göra din vinter varmare

10 tillbehör för att göra din vinter varmare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Letar du efter en helggåva för att ge dig själv denna vinter? Vad sägs om något för att värma upp ditt hem? Från vävda kast till stålteakettle, här är 10 tillbehör för att hålla dig under de kalla månaderna framåt.

Vävd kasta - $ 46.99.

Finns i flera färger, kommer det här objektet att hjälpa dig med att heja in i ditt rum samtidigt som du håller dig varm under vintern. Den har en enkel design och är gjord av 90% akryl och 10% polyester. Det mäter 45''x 70 '', det är lätt och mjukt. Det är en del av Manchester Throw Collection.

2. DeLongi 1500W oljefylld radiator - 66.09.

En filt kan hjälpa till för tillfället men om du verkligen vill bli varm bör du få en radiator. Detta är en bärbar radiator som använder ekonomisk ComforTemp-teknik för att spara energi och pengar genom att automatiskt upprätthålla den optimala temperaturen i rummet. Det är också mycket lätt att använda. Den har en justerbar termostat.

3. Zigzag Rug- EUR39.55 - EUR564.18.

Det är så trevligt att vara varm och mysig medan du bor i sängen. Men vad sägs om när du måste gå ut? Det är då mattor kommer till nytta. Få dig en av dessa eleganta, traditionella mattor med zigzag-utskrifter. Mattan är handvoblad i en jämn, platt väv och är gjord av 80% ull och 20% bomull. Den är också reversibel för längre slitage. Den grafiska designen gör den perfekt för både moderna och traditionella hem.

4. Grand Candle Collection - EUR23,41 - EUR31,48.

Stearinljus håller dig inte varmt varmt, speciellt under vintern. Men de hjälper till att skapa en varm och mysig atmosfär så att de har all anledning att vara i denna lista. Denna underbara samling innehåller ljus som hälls av unscented paraffin för tydligt och vackert ljus. Den 100% bomullsväcket stannar upprätt och tunneln brinner rakt ner. Stearinljuset släpper ut sig själv när det når botten.

5. Inomhus eller utomhus väggmonterad gel öppen spis - $ 169.99.

MoreINSPIRATION
  • Vackra duvet täcker för en varm vinter
  • Ge ditt hem en mysig, stuga känner denna vinter
  • Så här värmer du ditt kalla sovrum denna vinter

En eldstad är alltid något att vara stolt över. Även om detta inte är en traditionell öppen spis, kan det fortfarande hjälpa till att skapa en varm och mysig atmosfär. Passar både för inomhus- och utomhusbruk, den här väggmonterade kaminen körs av gelbränsle och kan samtidigt använda tre behållare. Den har polerad metallram och björkdetaljer. Eldstaden är 24,0 "H x 27,0" B x 6,0 "D. Bränslet är inte inkluderat.

6. Denzili handdukar för 40 $.

Badrummet förtjänar att se mysigt också så det vore en bra idé att välja något mysigt och också vackert som dessa handdukar. Gör ditt badrum lyxigt med dessa djärva färger och häftiga detaljer. Handdukarna är fluffiga och mysiga och de kommer att stanna så under tiden. De är också mycket absorberande och mycket mjuka mot huden. De är gjorda av 100% naturlig obehandlad turkisk bomull, garnfärgad. Dimensionerna är 36 '' x 59 '' för badarket, 20 '' x 34 '' för handduken och 22 '' x 36 '' för badmattan.

7. Tufted Cotton Blanket - pris på begäran.

Täcken är också bra för vintern. Du kan bara sätta dig i en mysig filt och sitta vid kaminen eller titta på snön faller genom fönstret. Dessa härliga filtar är handvävda i 100% bomull. De mäter 71 '' x 102 '' och de kommer i flera olika färger. De har en enkel design och de kan matchas med nästan vad som helst.

8. Octo fårskinn rug- $ 674.00.

I likhet med björnskinnsäcken är octo fårskinnsäcken det perfekta tillbehöret till ett lyxigt hem. Det är tjockt, mjukt och väldigt lyxigt. Det ger också riklig täckning så det är inte bara för utseendet. Den är tillverkad av Merinoull som har behandlats kemiskt fri. Du kan använda mattan i vardagsrummet, nära fönstret, nära eldstaden eller ens i sovrummet.

9. Hello Kitty Brödrost - $ 19.99.

Och här är också något för de små. Det är en Hello Kitty brödrost med en design så söt att du bara vill äta den. Nu har du chansen. Brödrosten kommer att reproducera Kitty ansikte på varje skiva bröd. Den har en glad design och det är också lätt att rengöra. Brödrosten mäter 8Hx7Wx11-1 / 2L "och den är tillverkad av plast och metall.

10. Paula Deen 2 Qt. Stål Teakettle - $ 39.99.

Om du antar ditt hem är det redan mysigt, men vi skulle också presentera den här härliga teakettlen. Det är något att hålla dig varm under vintern. Nu kan du koppla av, njuta av tid med vänner och värna om varje ögonblick med en fin kopp te. Artikeln är gjord av rostfritt stål och silikon och det mäter H x 12,0 "B x 12,0" D. Flera färger finns tillgängliga.