10 alternativ till det traditionella soffbordet

10 alternativ till det traditionella soffbordet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sofabord är centrala delar i vardagsrum runt om i världen. De ger dig en plats att lägga drycker, böcker och andra saker och de kan också vara dekorativa designelement. Men traditionella soffbord är inte längre nödvändiga. Det finns många andra alternativ för att täcka både de praktiska och visuella aspekterna av soffbord.

Ottoman.

Stora ottomaner och fotskötare kan göra mycket för att ta upp platsen för ett traditionellt soffbord, och de kan till och med lägga till lite extra sittplatser i ditt vardagsrum. Lägg bara till en bricka eller två för att balansera drycker eller andra föremål.

Antik bagage.

Gamla trunkar kan lägga till karaktär på ditt utrymme, samtidigt som du ger dig alla praktiska inslag i ett soffbord. Det kan även ge dig lite extra lagringsutrymme inuti.

Lådor.

Gamla mjölkkorgar eller liknande föremål kan också användas i stället för ett soffbord. Du kan antingen använda bara en stor burk eller bifoga några av dem tillsammans. Återigen ger det dig en plats att sätta drycker och lite lagringsutrymme under.

Böcker och Tabletop.

Många hemmabutiker säljer enkla bordsskivor som inte innehåller ben. Om du hämtar en av dessa bordsskivor kan du använda staplar av böcker eller tidskrifter för support.

Korg.

MoreINSPIRATION
  • Sofia soffbord
  • Det moderna, minimalistiska och eleganta Beface-soffbordet
  • Den nostalgiska Turner Lift Top soffbordet

En stor korg med en platt topp kan också fungera som ett soffbord med lite inbyggt förråd under. Detta kan vara ett särskilt bra alternativ för rum med ett land eller en traditionell stil.

Bunched Bord.

Om du inte vill gå för långt bort från ett traditionellt soffbord kan det bara vara bra och praktiskt att bara ha några bord tillsammans, som en uppsättning som passar under varandra.

Bänk.

En liten och enkel bänk kan tjäna som en plats för att sätta drycker och extra sittplatser i en nypa.

Trädstammar.

Sektioner av trädstammar kan lägga till ett naturligt utseende på ditt utrymme. Du kan antingen bara använda en stor stamkropp på egen hand eller ett par mindre med en bordplatta över dem.

Vintage resväskor.

Om du vill lägga till några vintagehyllor i ditt utrymme, ta några vintageväskor med plana sidor och stapla dem för att göra ett litet sidobord eller använd ett större bagagestycke eller två för ett mer traditionellt soffbord.

Ingenting.

Även om det finns så många olika alternativ, finns det ingen regel som säger att du måste inkludera ett soffbord alls. Om du har ett litet utrymme eller bara vill ha mer öppen känsla i ditt rum, känner du dig inte skyldig att ta med ett soffbord eller något av alternativen.

Bilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.