10 fantastiska badrumsplattor

10 fantastiska badrumsplattor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det handlar om inspiration idag folk! Och du är ute efter en behandling, för vi har kombinerat en fantastisk lista över vackra badrumsplattor som kommer att ha din käkefall och ditt sinne föreställer alla möjligheter för ditt eget badrumsredesign. Tänk på det, men det är verkligen viktigt när du bestämmer dina kakel för ditt badrum. Du vill få något du älskar, men det kommer att gå med storleken och formen på utrymmet. Men det betyder inte att du inte kan ha kul! Ta en titt på alla dessa underbara skapelser och bli kreativa i ditt eget hem!

1. En Magical Glass Tile Bathroom.

Det blir inte mer vackert än detta. Denna ombre stil kakel gör en känsla som att de simma i havet under duschen tid ... antingen det ... eller fast i en underbar konstverk.

2. En badrumsvägg som är grön med avund.

Denna rika, gröna glasplatta är perfekt för att göra ett uttalande. Det skapar en vacker kontaktpunkt och tänds utrymmet.

3. En eklektisk mix-matchad badrum.

Få super funky och använd olika plattor med olika mönster och texturer för att skapa något eklektiskt på väggarna. Collage dem för något helt annat än vanliga och enkla vita plattor.

4. En ganska skulpterad badrum.

Använd handglasade keramiska plattor för att skapa en scalloped look med lite pop. Använd vilken färg du vill och använd verkligen din fantasi.

5. En bubbelbad.

MoreINSPIRATION
  • Fantastiska Mosaic Badrumsplattor av Glassdecor
  • Tryckta glasplattor och tryckta duschdörrar av
  • Färgade och klara glasplattor av Vetrocolor

En favorit av mig, det här bubbla-stil badrummet är ganska nyckfullt. Det är lekfullt och ger rummet lite textur och dimension.

6. A, Ever-Changing Badrum.

Hitta rätt glasplattor och du är ute efter en show. Dessa plattor byter färg när de utsätts för värme!

7. Ett turkosmosaiskt badrum.

Detta badrum ser oerhört fräscha, städas och avkopplas. Vem skulle inte vilja bada in där? Och den här stilen är lättillgänglig för de flesta.

8. Ett ögatpopande badrum.

Denna design är mer än skraj, den spelar med dina ögon! Det är elegant, design-värdigt och tillräckligt för en överraskning att glädja alla gäster.

9. Ett fairy-tal badrum.

Om du har turen att kunna göra det själv, eller har någon skapat det här för dig ... får du en WOW. Det är en vacker konst och perfekt för barnets fantasi. Det verkar som om det hör till ett slott, eller hur?

10. Badrummet som går för alltid.

Det här eleganta, vackra badrummet använde neutralt storplattade plattor för att skapa ett utrymme som ser ut som det kunde gå för alltid. Det öppnade upp rummet och behöll det naturliga ljuset.