10 fantastiska moderna kök skåp stilar

10 fantastiska moderna kök skåp stilar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Moderna kök har rena linjer och uppfinningsrika utrymmen som dessa geometriska övre skåp. Bildkälla: Dekoration0

Köket är verkligen hjärtat av hemmet - vi vet att det är en kliché, men bara för att det är sant.

Tänk på den sista stora fest du kastade - du hade hela hemmet obefläckat; du ordnade bekväma sittplatser i varje rum i vardagsrummet; du hade bord för buffet och hor d'oeuvres - men var slutade alla att samlas? Köket, förstås!

Oavsett om det är värd för högklassiga gäster eller läxor, verkar köket alltid sluta fungera som hemstationen. Eftersom vi spenderar så mycket tid i detta utrymme, låt oss göra det så modernt, glamoröst och inbjudande som möjligt.

Här är 10 fantastiska moderna köksskåp idéer som kommer att gnista ditt eget kök dekorera:

Ett mörkt svart minimalistiskt kök med stålrör är väldigt modernt. Bildkälla: Ida Architects

1) Finér Trä Skåp kan vara en varm Kök Tillägg

Användningen av plattor av träfanerskåp är en trend (för fler trender utcheckning - 13 färska kökstendenser 2014 du måste se ) som ger värme och djup till ett modernt kök. Enligt Taylor Craft Cabinet Door Company har flänsfönsterdörrar varit populära i Europa i årtionden och ökar nu i popularitet i USA.

Visst finns det många orsaker till denna växande popularitet. Man kan misstänka att detta drivs av den växande trenden mot naturliga produkter och medför naturen tillbaka i hemmet. Finérplattor presenterar träkorn på ett magnifikt sätt; kornmönstren verkar berätta för en saga från det träd det härstammar, så naturligtvis skulle naturälskare njuta av denna estetiska.

Köparna måste vara försiktiga med de varierande kvaliteterna av skivfasaskåp. Det är bäst att hitta en högkvalificerad, pålitlig återförsäljare. Inte alla faner är skapade lika och om det görs dåligt, kommer den kantning eller bandning som håller faner på plats att skala och / eller laminatet kan börja skalla eller chipa. Om det görs på rätt sätt kan du njuta av decennier av värme från dessa moderna skåpmästerverk.

Fönsterplattörsdörrar kan ge ett modernt köksdjup och värme. Bildkälla: Risher Martin

2) Lägg den slanka stilen av rostfritt stål till ditt kök

Ingenting säger slät och modern mer än rostfritt stål. De flesta husägare väljer att köpa rostfria vitvaror, även i sina lantlig kök. För att göra denna trend helt modern, försök att lägga till stålkökskåp.

Ditt kök kommer att vara ett elegant modernt mekka när det är utrustat med skåpdörrar av rostfritt stål. Bortsett från det avancerade utseendet, kommer rostfritt stålskåp med några upp och ner. Neddelen är uppenbar, fingeravtryck och potential för repor. Det finns emellertid vissa rostfria tillverkningar som hävdar att de är mycket motståndskraftiga mot dessa irritationer.

Uppsidan till dessa steely skåp är stor. Några av de främsta fördelarna är: miljö (användning av stål över trä), lätt att rengöra, extremt sanitära (vilket var anledningen till att de började i kommersiella kvalitetskök) och hållbar (bortsett från eventuella repor). Om fasta skåp i rostfritt stål ligger utanför ditt prisklass, finns det alternativ på MDF-skåp som är skiktat med stål överst. Hur som helst kan rostfritt stål vara ett fantastiskt tillskott till ditt moderna kök.

Rostfritt stålskåp är slitstarka men akta dig för irriterande fingeravtryck! Bildkälla: 38 Spatial

3) Lackerade köksskåp Lägg till en frodig modern look

Lackerade köksskåp är som en nymålad bil parkerad i ditt kök - ljus, blank och rik på färg. Lakskåp skapas genom ett förfarande för applicering av många lacklackar, följt av polering och vaxning.

Om det görs på rätt sätt kan lacklacker vara slitstarka och reptåliga. Men de flesta skulle säga att den här typen av finish inte är det perfekta valet för upptagna barnfamiljer eftersom lack har varit känt att chipa.

Om du är villig att riskera detta, kan den högglansiga skinn av lackskåp vara valet för ditt moderna köksskåp, eftersom dess snygga estetik är oöverträffad. Du kan få lackskåp i stort sett vilken färg du väljer, men var medveten om att du måste rengöra dem ordentligt för att behålla den glansiga glansen.

Det finns många produkter där ute som hävdar att ren lack, men bara vara säker på att använda rätt sak eftersom vissa kemikalier faktiskt kan äta bort i mål.

Om det här är ditt val på skåp, är det troligtvis bäst att fråga tillverkaren för rengöringsanvisningar.

Vitlackskåpor ger en ren och blank look till ditt moderna kök. Bildkälla: Blenture

4) Flytande hyllor kan byta kökskåp

Symbolen för modern design är rena linjer. Vilket bättre sätt att uppnå en ren, öppen planlösning än att avlägsna köksskåp och installera flytande hyllor istället?

Flytande hyllor ger raka linjer som passar bra med modern eller modern inredning. De flesta husägare väljer den här stilen för de övre skåpen och har sedan stängda skåpdörrar för den nedre halvan av sitt kök. Detta möjliggör förvaring av alla de fula apparater och redskap.

Ett par trä flytande hyllor i kombination med ett glas backsplash eller glänsande tunnelbana kakel backsplash tar ditt kök från bla till fantastisk! Den enda nackdelen med flytande hyllor är bristen på dold förvaring. Det krävs en väldigt organiserad person för att hålla dessa öppna enheter från att bli röriga och fula.

Om du är ren och organiserad än det här kan vara utkik efter ditt kök + om du behöver några idéer bör du kolla detta inlägg:30 skandinaviska köksidéer som kommer att äta en förtjusning

Ett kök med flytande hyllor är mycket luftigt och öppet, men var noga med att du har tillräckligt med förvaring. Bildkälla: Schwartz Architecture

5) Moderna köksskåp kan fortfarande ha färg

När de flesta tänker på ett modernt kök, tänker sina sinnen omedelbart ett snyggt vitt eller svart kök som inte har ljusa färger, men färgen kan också vara modern.

Varför har du inte körsbärslack eller laminatskåp? Eller ljus koboltblå? Eller ens försök kricka på för storlek? Alla dessa färger kan användas i kombination med modern inredning. Speciellt när det gäller modern inredning i mitten av århundradet - välplacerad färg och mönster är kung för den här episka epoken av stil.

Om du vill lägga till en blomning av färg till ditt kök, överväg sedan färgade skåp. Du kan välja att bara använda en färg på färgen via en eller två övre skåp, eller gå till ett stort kniv med ett helt eldigt rött kök - det kommer antingen att göra en stor stil uttalande.

Var noga med att älska färgen innan du begår. Du kommer att se det varje dag (innan du har kaffe på morgonen), så det måste vara en färg du kan leva med.

Färgade köksskåp kan också vara moderna. Bildkälla: Att göra någonting

6) Moderna vita köksskåp

Kanske kommer tanken på ljusa skåp att skrämmande frossa i ryggen, om så är fallet, så kan ett enkelt vitt kök vara det bästa valet för dig.

Vad kan vara bättre än glittrande vita skåp som speglar solskenet i ditt hem? Vita kök är populära för en mycket bra anledning, oavsett stilen i hemmet, de håller köket rent rent (även om de smutsiga rätterna är staplade höghöjda).

Denna utseende kan uppnås genom många finish, såsom färg, glansig lack, melamin eller finér. Oavsett vad din budget, ett rent, modernt vitt kök kan vara din. Vita köksskåp kopplar också mycket bra med många stilar av lådadrag.

Om det här rena, lätta alternativet låter tilltalande, kanske kanske ett vitt kök är i din framtid. Håll bara en rengöringshandduk till hands för att torka bort alla smutsiga fingeravtryck.

Ett modernt vitt kök visas alltid rent. Bildkälla: Zero Energy

7) Stained Wood Kitchen Cabinet Styles kan vara moderna

Inlagda vita skåp är inte exakt alla raserier just nu, men du kan fortfarande fånga träkabiner med en färgton för att uppnå en unik modern design.

Titta på dessa gröna tintfärgade skåp på bilden nedan. De är snygga, rena och unika. Med bara en prydnad av färg verkar träets historiska korn sätta sig fram i framkant, vilket gör att skåpet textur kan ta det centrala steget.

Denna färgade stil verkar nästan vara en blandning av back-to-nature kombinerad med extrem modernism. Massiv träplattör kan färgas för att matcha vilket färgschema du väljer - var noga med att diskutera din stil med skåptillverkaren.

Vissa vedkorn kan vara knutiga och om träknutar är oförträngande för dig, diskuterar du det här på förhand. Stain kommer bara att göra dessa knutar sken mer ut.

Överväg att färglägga träskåp för att lägga lite färg på ditt kök. Bildkälla: Jetton Construction

8) Ta ut de övre köksskåp för en modern rymd

Hoppa över övre köksskåp helt kan tyckas lite riskabelt för vissa, men genom att göra så kan du verkligen uppnå ganska det öppna, moderna rummet.

Ta en titt på köket i bilden nedan - den snygga svartvita styling, sans övre skåp, är väldigt tilltalande. I stället för övre skåp kan du lägga till ett fantastiskt bakstänk som går upp till taket, eller du har plats för en ultra modern rostfri kåpa över kaminen.

Naturligtvis kan den här stilen inte vara rätt för dem som behöver mycket kökslagring. Som du kan tänka dig, utan övre skåp, halveras ditt lagringsutrymme.

Om lagring inte är ett problem för dig, kan det här öppna, rena estetiken vara det bästa valet för ditt moderna kök.

Ett kök utan övre skåp är öppet och luftigt. Bildkälla: Design av vilka frågor

9) Distresserade Gun Metal Steel Köksskåp

Här är en titt som dina grannar inte kommer att ha (men de kommer säkert att avundas när de ser det).

I bilden nedan är galvaniserad köksskåp, varmvalsat stål med klar ytbehandling - stålet är lagrat över en MDF-bas. Det färdiga utseendet är inget mindre än spektakulärt!

Denna rena, minimalistiska stil ger illusionen att det inte ens är ett kök - skåpen blir istället en stilfull möbler eller konst.

Om ett dolt kök vädjar till dig, då kan den här unika utseendet vara din. Du skulle behöva konsultera en metalltillverkare och skåpdörrtillverkare för att få dessa anpassade skåp till dina specifikationer. En sak att komma ihåg: varmvalsat galvaniserat stål kommer att resultera i ett annat utseende varje gång - inga två kommer någonsin att vara desamma.

Gunmetallstorkskåp gör nästan detta kök försvinnande! Bildkälla: Hufft

10) Blanda dina köksskåpsstilar genom att kombinera trä, lack och lack

Efter att ha beundrat alla dessa unika skåpstilar, har du säkert problem med att bestämma vad som hyser dig mest.

Varför inte prova en blandning av dem alla? Även i en minimalistisk inredning kan du mixa paletten lite. Varför inte prova lägre träskåp i kombination med vita vitlackade? Eller flätad valnöt skåp sidopaneler med blanka lackerade ytor? Eller flytande övre hyllor i rostfritt stål med målade nedre träskåp.

Kombinationerna är oändliga och du är säker på att uppnå en stil som är unik du.Om man blandar det är något du är intresserad av att försöka, så kan det vara bäst att konsultera en inredningsarkitekt och en professionell skåpmaker. Det finns bara för många kombinationer att välja mellan, och du vill se till att du fortfarande slutar med ett minimalistiskt kök, inte en rörig blandning. Också för att du inte gör för många misstag ska du kolla in: 10 Designfel du inte vill göra i ditt kök

Blandning av trä med lackskåp kan uppnå och unikt modern estetik. Bildkälla: Dagens Kök

Det finns så många val och möjligheter för ditt moderna kök. Denna artikel rörde inte ens på skåpets drag (det kan vara en annan historia för sig själv). Att välja skåp för att utforma ett kök som är unikt ditt kan vara överväldigande.

Det är bäst att ta dig tid och överväga alla val. Hyr en inredningsexpert som kan hjälpa dig att väga alla möjligheter, och mest av allt, se till att du väljer en skåpstil som passar din livsstil. Om du har barn med klibbiga fingrar, kan rostfritt stål köra dig galet. Kan du tänka på några andra moderna stilar som inte nämns här?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: