10 Amazing Space-Save Furniture Designs Perfekt för små bostäder

10 Amazing Space-Save Furniture Designs Perfekt för små bostäder
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är inte lätt att komma med den perfekta inredningen när det finns ett litet utrymme att arbeta med i första hand. Men det är möjligt att ha allt du behöver utan att göra kompromisser och utan att göra ditt hem till ett lagringsutrymme. Det finns massor av bra rymdbesparande möbeldesign att välja mellan, och de kan enkelt lösa problemet.

Ta en titt på den här tabellen. Det är perfekt för en liten matsal eller, ännu bättre, för ett extra hörn i köket. När den inte används, blir bordet liten och det kan det nästan var som helst. Det kan förlängas och det har två matchande avföring. Tillgänglig för $ 128.

Vinställ är inte så populära och en av anledningarna är att de tar upp värdefullt utrymme. Men det behöver inte vara så här. Denna uppsättning vinställ ger dig möjlighet att lagra totalt 24 vinflaskor och det kan enkelt passa på vilken vägg som helst. Tillgänglig för $ 150.

Inte alla har plats för ett hemmakontor så vi improviserar. Det här fallbladet halvcirkelbordet gör sakerna extremt lätta. Det blir ett bra skrivbord på bara en sekund och du kan också använda den som nattduksbord. Tillgänglig för $ 49.

Detta är en annan underbar möbel. Det är en ottoman som innehåller två interiörförvaringsutrymmen och flip-över lock som dubbla som serveringsbrickor. Med en bit så här, behöver du inte ens ett soffbord. Finns för 120 kronor.

MoreINSPIRATION
  • Space Save Drop Sheet Table Designs Våra hem drömmer om
  • Sparar utrymme utan kompromisser genom modulära möbler
  • 7 smarta och rymdbesparande lagringslösningar för alla typer av bostäder

Fällbara stolar är alltid praktiska men skulle du inte heller vilja ha ett hopfällbart bord som du kan ta ut och använda endast när du behöver det? Vad sägs om den här? Det är enkelt, snyggt och väldigt praktiskt. Den har en modern design med lite vintage charm. Tillgänglig för $ 150.

Hjärtorna i ett rum är vanligtvis områden som förblir tomma och det är inte så praktiskt. För att utnyttja dessa utrymmen kan du använda hörnlagring. Detta är en modern design, enkel och djärv, för att inte tala om mycket funktionell. Tillgänglig för $ 25.

I köket finns vanligen aldrig tillräckligt med utrymme. Så var smart och välj saker som denna rymdbesparande skärbräda. Den kan monteras på alla hörn av en vanlig köksdisk, den låser på plats och den har också en vacker design. Tillgänglig för $ 99.

Om du inte har tillräckligt med utrymme för ett hemkontor eller en arbetsstation, finns det alltid möjlighet att ha en nedfällbar skrivbord som den här. När det inte behövs ser det ut som ett litet väggmonterat skåp. Den utvecklas och avslöjar ett skrivbord och till och med massor av lagring. Tillgänglig för 199 USD.

Med tanke på rymdbesparande skrivbord är här en annan smart design. Det är i grunden en uppsättning av två oberoende skrivbord som passar inuti den andra, precis som två hällbord. Den har en modern design och den är väldigt praktisk. Finns på $ 749.

Varför har bara ett sidobord när du kan ha tre utan att behöva extra utrymme? Det här är en uppsättning av tre nestningstabeller med en tydlig, genomskinlig design och som ger rummet ett spännande och modernt utseende. Använd dem separat, sprida dem över rummet och lagra dem tillsammans när du är klar. Tillgänglig för $ 199.