10 bekvämligheter att leta efter när du köper ett hem

10 bekvämligheter att leta efter när du köper ett hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Nu när våren är här, är köp och försäljning av bostäder ett mål för många av er som har väntat hela vinteren att starta din hemsökning. Oavsett om detta är ditt första hem eller du är veteran, det finns bekvämligheter som du bör hålla ett öga på när du vill köpa ett hem. Medan många människor kan träna och göra ett hus ser bra ut, kom ihåg när deras tillhörigheter tas med dem, kommer huset att förbli. Därför titta på dessa 10 bekvämligheter när du överväger att köpa ett hem, för att försäkra dig om att få en givande investering.

1. Titta på köksutrustning: En av de dyraste delarna av bostäder är apparaterna. Åldern, vården och konditionen hos köksapparaterna i hemmet kommer att ha en direkt inverkan på huruvida du behöver köpa nya, eller om de kommer att behöva betjänas när som helst snart. Fortsätt ... öppna kylskåpet!

2. Avslutningar och material: När du väl vet din prisklass, vet du vad finish förväntas i din prispunkt. Mindre dyrt hem kommer att använda vinylgolv, nedre ändmattan och möjliga plastlaminaträknare i kök och bad. Medan högre ände bostäder kan använda mer fjädrande golv som kakel och trä, och solida ytor i kök, såsom granit eller skiffer. Att veta vad som förväntas i din priskategori hjälper dig att avgöra om det hem du tittar på är en affär eller ej.

3. Var uppmärksam på taket: Taket är en telltale plats för vattenfläckar att visa från eventuella läckor och sprickor från strukturella skador. Var uppmärksam på sprickor i gips, väggytor och där taket möter väggen för varningsskyltar.

4. Utomhusområden i hemmet: Glöm inte att titta på taket, takrännor, downspouts och inspektera hemmet utomhus. Speciellt äldre hem, försök ta reda på din fastighetsmäklare eller tidigare husägare när underhåll eller utbyten har utförts tidigare.

5. Titta på grannskapet: Ja, ditt hus är viktigt, men säkerhet, plats och närhet till flera bekvämligheter bör också beaktas. Forskning i närliggande skolor om du har barn, såväl som restid till jobbet, butiker och hur ditt grannskap är upplagt. Känn lika bekväm med ditt grannskap som ditt hus.

6. Uppgraderingar jämfört med standard bekvämligheter: Om du köper ett helt nytt hem från en byggmästare vet du vad som är uppgraderingar jämfört med vanliga bekvämligheter när du tittar på bostäder. De flesta modellerna kommer att ha ganska många uppgraderingar för att visa bostäderna i sitt "högsta kvalitet" -läge. Medan uppgraderingar inte betyder att huset är byggt bättre eller sämre än hem med mindre uppgraderingar. Återigen kommer den här informationen att hjälpa dig att vara en informerad homebuyer. Låt inte dig själv köpa ett dyrare hem än vad du budgetat för på grund av uppgraderingar. Att veta din prissättning kommer att hålla dig disciplinär.

7. Badrumsfaciliteter: På samma sätt som köket, titta på badrumsinstallationer, dusch / badkar för att se vilket villkor dessa bekvämligheter är i. För äldre bostäder, om du vet att du kommer att behöva göra en renovering eller renovering i framtiden, bör du vara beredd att veta Denna verklighet när du tittar hemma, inte efter att du rör dig in.

8. Större system: Ta en titt på värme / luftkonditionering, varmvattenberedare och andra större system i huset när du tittar på bostäder. Dessa system kan vara kostsamma om de lämnas i förfall för länge. Medan du kanske inte behöver titta på dessa tills du är bosatt på ett specifikt hus, är det bra att behålla din checklista.

9. Husägare lagt till bekvämligheter: För återförsäljningshem har många husägare redan uppgraderat hemmet på egen hand. Från att lägga till en simbassäng och däck i gården till kronformning och inbyggd i skåp i vardagsrummet. De flesta husägare kommer att ange vilka uppgraderingar de har lagt in i huset, och vad den ungefärliga kostnaden det var att uppgradera. Använd den här informationen när du jämnar liknande egenskaper i ett liknande stadsdel, stad, etc ...

10. Leta efter ett pappersspår: Särskilt när du köper ett återförsäljningshem, leta efter ett pappersspår eller en lista över kvitton och / eller dokument av reparationer, uppgraderingar och tjänster som läggs till hemmet under åren. På samma sätt som att köpa en begagnad bil, desto mer informerad är du, desto mer idealiskt kommer ett hem från den personen att känna sig. Faciliteter i ett hem kan vara attraktiva, men om husägaren inte kan berätta för dig vem som uppgraderade den och när kan du gå vidare till nästa hus.

Letar du efter ett nytt hem kan vara spännande och ibland nervställ! Även om det kan vara båda dessa, söker ett hem en viktig del av livet, och tror det eller inte, det är den bästa investeringen du någonsin kan göra. Bestäm vilka bekvämligheter du måste ha, och vilka du föredrar, men behöver inte ha. Använd denna 10 bekvämligheter lista för att hjälpa dig veta vad du ska leta efter när du letar efter det perfekta hemmet.

Freshome läsare har du börjat leta efter ditt nästa hem än? Vilka bekvämligheter söker du först?