10 Apps som hjälper till med dina heminredningsprojekt

10 Apps som hjälper till med dina heminredningsprojekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Teknik är en underbar sak. Det finns så många olika appar och onlineverktyg som kan hjälpa människor med en rad olika projekt. Och hemdesign är inte annorlunda. Här är 10 appar för att hjälpa till med olika aspekter av hemdesign och renoveringsprojekt.

Dröm hus.

Starta dina heminredningsprogram äventyr med lite inspiration. Dream Home innehåller en mängd olika ständigt uppdaterade hemdesigner för att ge dig idéer och hålla dig ständigt inspirerad. Finns på iTunes och Android.

Houzz Interior Design Ideas.

Denna app innehåller också en mängd olika inredningsbilder för inspiration, men det låter dig också spara dina favoriter i gallerier så att du kan hänvisa till dem senare. Finns på iTunes och Android.

Handy Man DIY.

Om du tar ett DIY-sätt att dekorera ditt hem, kanske du behöver hjälp eller vägledning. Handy Man DIY erbjuder instruktioner och videor för allt från att installera golv för att kompilera materiallistor. Finns på iTunes.

SketchBook Pro.

Med den här digitala skissboken kan du rita ut alla dina egna idéer så att du enkelt kan visualisera vad ditt rum kan se ut och visa det för andra. Finns på iTunes och Android.

Tyg U.

MoreINSPIRATION
  • De bästa inredningsprogrammen du kan hitta på butiker just nu
  • 7 tablettapps för inredningsarkitekten i dig
  • 10 iPhone-appar för arkitekten inom dig

Om du arbetar på någon stoppning eller sömnadsprojekt är det här en bra app för nybörjare. Den ger länkar till videor och handledning samt information om olika typer av material. Finns på iTunes och Android.

Sherwin-Williams ColorSnap.

Med den här appen kan du ta ett foto på ditt rum och se hur det kan se ut med olika färgfärger så att du säkert kan veta vad du gillar innan du gör några inköp. Finns på iTunes och Android.

Paletter.

Är du osäker på vilka färger du vill inkludera i ditt rum? Med appen Palettes kan du ta en bild av allt som inspirerar dig - blommor, kläder, andra rum - och det kommer att göra bilden till ett färgschema som du kan använda i dina designalternativ. Finns på iTunes.

SnapShop Showroom.

Med den här appen kan du ladda upp ett foto på ditt rum och sedan bläddra i nätbutiker från populära återförsäljare och se hur möblerna passar in i ditt utrymme. Finns på iTunes.

iHandy-nivå.

Redan en av de mest populära i App Store, gör iHandy Level din smartphone till en nivå som hjälper till att hänga konst och andra hemdesignprojekt. Finns på iTunes och Android.

Foto Mått Lite.

Med denna app kan du ta en bild av ditt rum och enkelt mäta olika delar av ditt rum och spara mätningarna direkt på din telefon. Finns på iTunes och Android.

Dessa appar är bara toppen av isberget - det finns så många fler att välja mellan, beroende på ditt projekt och din egen smak. Har du några andra favoritinredningstjänster?