10 Apps som hjälper dig att organisera i Smartphone Age

10 Apps som hjälper dig att organisera i Smartphone Age
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att hålla sig organiserad kräver hårt arbete, men lyckligtvis har tekniken medfört förbättringar på detta kapitel också. Nuförtiden har vi i grunden en app för nästan allt. Om du tittar på livsstilskategorin hittar du flera bra apps som inte bara låter dig hålla dig organiserad men det gör det också roligt att göra det.

Vi borde.

WeShould är en ny app som just släpptes i sommar. Det är en personlig planerare och assistent som du kan ladda ner på din iPhone, iPad och iPod. Det låter dig ansluta till avlägsna vänner, skicka dem meddelanden och till och med köpa saker. Appen erbjuder många andra användbara funktioner. Finns på appbutiken.

Asana.

Det här är en app som låter dig skapa uppgifter och då kan du tilldela dem, följa upp framstegen och kommentera. Det är ett utmärkt sätt att alltid veta statusen på en uppgift och veta vem som är ansvarig för det. Anmälningarna gör sakerna mycket enklare. Appen är kompatibel med iPhone, iPod touch och iPad.

Brevlåda.

Namngivna helt enkelt Mailbox, appen är för närvarande bara för Gmail men andra plattformar kommer snart att finnas tillgängliga. Det låter dig bifoga filer från Dropbox till ett e-postmeddelande och det är också en rolig app att kontrollera dina mail. Appen kräver IOS 6.0 eller senare och den är också optimerad för iPhone 5.

Thinglist.

Thinglist är en app som ersätter den traditionella to-do-listan. Det låter dig göra anteckningar av de saker du vill göra så att du kan komma ihåg dem. Självklart, nu har du ingen ursäkt för att säga att du har glömt något. Appen fungerar på iPhone, iPad och iPod touch och det kräver IOS 6.1 eller senare. Du kan hitta på AppStore på $ 1.99.

Evernote.

MoreINSPIRATION
  • 10 iPhone-appar för arkitekten inom dig
  • Topp Bästa 11 Gadgets För Hem Kontrolleras av Smartphone
  • 7 tablettapps för inredningsarkitekten i dig

Evernote är en mycket användbar app som låter dig synkronisera alla dina anteckningar över datorerna och andra enheter du använder. På så sätt får du alltid dem på ett och samma ställe. Du kan skapa och redigera anteckningar och listor, spela in röst- och ljudanteckningar, organisera dem, maila dem och dela dem med dina vänner. Appen är gratis och den var designad för både iPhone och iPad.

Kom ihåg mjölken.

Denna app är i grunden en mycket komplicerad lista som du kan ta med dig vart du än går. Det låter dig lägga till och slutföra uppgifter, synkronisera med onlinetjänsten som har samma namn, organisera uppgifterna, söka efter dem, planera det bästa sättet att få dem gjort, att få påminnelser och mycket mer. Appen är tillgänglig på både iPhone och iPad.

HomeRoutines.

HomeRoutines är en app som är utformad för att hjälpa dig att planera ett städschema som du kan följa varje vecka. På så vis blir du mer organiserad och saker kommer att bli gjort snabbare. Det låter dig göra det genom att ge separata platser för dina uppgifter. På så sätt kan du organisera dina uppgifter efter tid på dagen, efter zon och veckodag. En avslutad uppgift kommer att dyka upp i dina prestationer. Finns till 4,99 $.

BillTracker.

Det kan vara svårt att alltid hålla reda på vilka räkningar som måste betalas, så en app som denna kan vara mycket användbar. Det låter dig spåra information om varje faktura inklusive förfallodatum, belopp förfaller och bekräftelsetal. Den samlar alla räkningar i en lista så att du kan se vilken faktura som ska betalas nästa. Du får påminnelser och du får en fullständig historia för varje konto. Hämta appen på din iPhone, iPod touch eller iPad för 1,99 USD.

Livsmedel Gadget.

Det här är en app som gör shopping kul och lätt. Det låter dig återanvända dina livsmedelsbutiker istället för att behöva skapa en ny varje gång. Du kan ordna produkterna som du vill, skanna streckkoder, synkronisera listan med din make eller vän, spara bilder och mer. Det gör att du kan spara tid och det är lätt att använda. Ladda ner det gratis på din iPhone eller iPad.

Blädderblock.

Finns gratis på Appstore, låter den här appen fånga dig på nyheterna och lära sig nya saker från hela världen. Välj bara ett ämne och därifrån är det enkelt. Du kan också följa Homedit. Appen låter dig också använda dina sociala nätverk och se uppdateringar. Du kan lämna kommentarer och interagera med dina vänner och det är nu enklare än någonsin.