10 Arched Window Treatment Idéer som behåller sin skönhet

10 Arched Window Treatment Idéer som behåller sin skönhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Välvda fönster, i motsats till enkla rektangulära fönster, har en viss speciell charm. De sticker ut med sin form och de anses vara en mycket vacker arkitektonisk detalj. Även om de kan vara väldigt vackra utan några andra förbättringar och tillägg, är det viktigt att fönstervärdena även väljs ut i detta fall. Det finns flera alternativ du kan utforska.

Du kan välja en draperistang som är ett populärt och klassiskt alternativ för alla typer av fönster. Du kan antingen ha en rak, linjär stav eller en som följer fönsterkurvan. Ett annat alternativ skulle vara att endast täcka en del av fönstret och lämna bågen utsatt. På så sätt får du den integritet du behöver genom att bara täcka vad som är nödvändigt. Genom att inte gömma övre fönstret visar du designen och formen.

MoreINSPIRATION
  • Vi har alltid tyckt om välvda dörröppningar
  • Fönsterbehandlingar Idéer att genomföra i ditt hem
  • Hur väljer du rätt fönster Gardiner för vårt hem?

Om du inte vill att det välvda fönstret ska vara brännpunkten i rummet, kan du skapa en avkokare. Till exempel, i en modern inredning, kan du ha gardiner i det motsatta hörnet av rummet som fångar uppmärksamheten och som också kompletterar fönstret. Du kan också spela med geometriska former och kanske ha rektangulära fönster i rummet tillsammans med välvda fönster. Det finns också en annan intressant möjlighet. Du kan bara skapa intryck av ett välvt fönster utan att egentligen ha en. Du kan göra det med gardiner och stavar. Du har en faux båge och du kommer att lura ögat.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: