10 Awesome Beach-Themed Projekt för en semester-liknande känsla

10 Awesome Beach-Themed Projekt för en semester-liknande känsla
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Känslan du får när du är långt hemifrån i en vacker utväg bara på stranden är underbar. Det är därför vi vill återskapa den känslan i våra hem. Det är faktiskt ganska lätt att ge ett rum en semesterliknande känsla. Du behöver bara välja några strand-tema projekt som passar din smak och att komma till jobbet. Använd de skal du tog med dig från din semester eller något annat tillbehör och använd dem bra. Här är några bra projekt att välja mellan.

Speglar.

Du kan helt omvandla en vanlig och enkel spegel till något underbart med ingenting annat än några skal i olika former och storlekar, en spegel, tidningar och lim. Tape spegeln med tidningar för att skydda det och lima skalen på ramen.

Så här kan du göra en rund skalspegel. Du behöver en träcirkel och en rund spegel. Fäst spegeln i träet med lim och dekorera sedan med stora skal. Täck hela ramen eller täcka kanterna med sand för att ge den en fin bakgrund och textur. {Found on coastal}.

För en spegel som liknar den här behöver du snodd sisal rep, en het limpistol, sjöstjärna, mod podge och dekorativt fyllmedel. Lina repet till ramen i cirklar och håll det ordentligt och jämnt. Fäst sedan sjöstjärna med varmt lim. För hyllan, applicera först en päls mod podge och sedan ett lager av havsskal fyllmedel. {Found on atthepicketfence}.

Lampor.

Ge din sänglampa en mer naturlig look i några enkla steg. Börja med en standard trä lampa bas. Sand ner det och använd sedan varmt lim för att fästa drivved på basen. Använd olika bitar med olika former och längder och skapa en otrolig look för detta tillbehör. {Found on timneve}.

Här är ett annat underbart projekt. Du måste hitta en burk som liknar den här och hitta sedan ett enkelt ljusuttag med förlängningssladd. Borra ut nitarna och ta bort handtaget om det finns en. Borra sedan ett hål i ena änden av ljusuttaget och sätt det upp. Borra ett annat hål i lockets mitt och skruva fast det på locket. Fyll burken med sand och andra dekorationer. {Found on beautifulnest}.

Detta projekt är liknande men den här gången använder du en glasvase för basen. Du behöver också en lampskugga, hårdvara, kartong och dekorationer för att sätta i vasen. Borra ett hål i botten av vasen för sladden. Gör sedan ett stöd för lampskärmen ur papp. Sätt i hårdvaran och fyll vasen med sand och skal. {Found on starsandsunshine}.

Ljus.

Ljus är mycket romantiska och de kan göras av alla sorters saker. För dessa behöver du pelare ljus, garn, en limpistol och en silverplatta. Vik garnet runt ljusen och lim änden ner. Lim ett havsskal över och placera dem på silverbrickan. {Hittas på momitforward}.

Om du har några stora havsskalar skulle det vara en bra idé att förvandla dem till ljusstake eller dekorationer. Du behöver bara fylla dem med vax och låt dem torka. Placera dem på manteln, på bordet eller någon annanstans och använd dem som mellersta eller enkla dekorationer. {Found on tamedraven}.

För det här roliga projektet behöver du havsskal, glasburkar, seaglas och ljus. Ta glasburkarna och fyll dem med de lilla skatterna du har samlat. Du kan också använda sand eller något annat du tror kan se bra ut. Placera sedan ett te ljus i mitten och projektet är klart. {Found on psheart}.

Vägg målning.

Att göra skalskonst kan vara väldigt kul. För den här versionen behöver du ramar, mattor, skal, kartong, tejp och varmt lim. Spray måla ramen om du vill. Tappa sedan en bit kartong till baksidan av mattan, vänd den tillbaka och ordna skalen på kartong. När du är nöjd med designen, lim skalen på en efter en och sätt ihop mattan. {Found on sandandsisal}.

MoreINSPIRATION
  • 10 Beach-inspirerade hantverk du kan göra med snäckskal
  • Seashell Crafts som tar stranden in i ditt hem
  • 10 sätt att lägga till kustskönhet till ditt hem genom DIY-projekt

Havsglas är vackert och det finns inte mycket du kan göra med det. Så vad sägs om ett roligt DIY-projekt? Skär lite tråd och linda den runt en bit havsglas. Då till samma sak för resten och bitarna kommer att anslutas. Fäst sedan trådarna på en pinne och häng dekorationen på en vägg. {Finns på synligt visad}.

Gör en fin dekoration som påminner dig om din underbara semester. Ta några hantverkspinnar, smärta dem och lima dem alla ihop. Använd hantverklim för att skriva ordet "strand" och tryck sedan på småsten i limet. Lim sedan lite sand, sjöstjärna och skal till botten av stycket och låt det torka. {Found on craftsbyamanda}.

Om du vill kan du prova något ännu enklare. En akvarellduk kan vara en underbar inredning för ditt hem. Så ta tag i dina vattenfärger, lite vinyllim och komma till jobbet. Använd ett ankar som en stencil eller frihand något. Det är väldigt enkelt och det kan också vara väldigt roligt att göra. {Found on craftyscrappyhappy}.

Här är en annan rolig idé: hitta några bilder av havslivet och redigera dem som du vill. Spela runt med färger och nyanser tills du är nöjd med hur de ser ut. Skriv sedan ut dem och limma dem på en duk. Det är mycket enkelt och det är också ett projekt som tar lite tid om du inte är osäker när du redigerar bilderna. {Hittas på nestofposies}.

Kransar.

Kransar är alltid vackra, oavsett årstid. För att göra den här modellen behöver du garn, Styrofoam-form, en hetlimpistol, satinband och sjöstjärnor. Vik garnet runt kransformen tills det är helt täckt. Lim sjöstjärna på och binda bandet i en båge. {Hittade på hantverk).

På en krans kan du använda några minnen som du tagit hem med dig från stranden, till och med stenar. Vik garn runt kransen och arrangera sedan klipporna och glaset som du vill ha. Lim dem sedan på kransen en efter en. Häng din dekoration på en vägg eller på dörren. {Found on sillypearl}.

Att göra denna speciella krans är extremt lätt. Börja med skumring och lite rep. Wrap repet runt skumringen och se till att det stannar rakt i stället för lutande. Ta sedan några remsor av vitt tyg, linda dem runt kransen och stiftet. Det är mycket enkelt och tar lite tid. {Found on site}.

Det här är en sjöstjärna, en annan mycket fin dekoration. För att göra det behöver du bara sjöstjärna, jutetråd och varmt lim. Vik garn runt varje sjöstjärna i ett korsformat mönster och slinga det sedan 3 gånger runt toppen. Fäst garnet med varmt lim. Du kan också använda skal för denna typ av projekt. {Found on alittleclaireification}.

Bordscentraler.

Att göra ett mittpunkt som det här är ganska enkelt. Ta en glasskål, lite sand och lite liten skatt som du tog tillbaka med dig från din semester. Hitta också ett stort ljus. Sätt dem alla i skålen och använd sanden för att ge dem stabilitet. Du kan använda skal, sjöstjärna, stenar och allt annat du vill. {Found on charmbraceletdiva}.

En annan intressant idé skulle vara att göra några nautiska tema servetter till bordet. Det är faktiskt väldigt enkelt. Hitta tyg med ett randigt vitt och blått mönster, klipp det i storlek och slå sedan ett cirkulärt hål i ett hörn. Sätt i lite vitt nautiskt rep och binda det i en vacker knut.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: