10 Fantastiska Halloween Lantern Designs kan du göra dig själv

10 Fantastiska Halloween Lantern Designs kan du göra dig själv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Halloween lyktor är ett måste ha. Halloween är inte helt komplett utan dem. Självklart, när du säger lantern tänker du omedelbart på pumpor men det är inte de enda mönster du kan använda. Det finns massor av andra idéer och många underbara lyktor som du kan göra dig själv med andra material.

Till exempel kan du göra tennburkslyktor. Fyll burken med vatten, sätt den i frysen och borra sedan hål i den i det mönster du vill ha. Smält isen och måla burken. {Found on jollymom}.

För att göra dessa vackra armaturer behöver du glasburkar och tryckta bilder. Du skär i princip bilderna för att passa på burkarna, limma på dem och du lägger små teljus inuti. {Found on notjustdecorating}.

Dessa spöklika ljushållare är också gjorda med glasburkar. Du kan dekorera dem men du vill. Dessa har skeletthuvud på dem och de är dekorerade med svarta fjädrar. {Found on ohmy}.

Detta är ett decoupage-projekt. Du behöver svart kartong, en ljushållare eller en vas, decoupagelim och en hantverkskniv. Du dekorerar i grunden ljusstickan med cardstock efter att du bestämt dig för ett mönster. {Found on thelongthread}.

MoreINSPIRATION
  • DIY Halloween Jack-O-Lantern och Cauldron Candle Holders
  • DIY armaturer och lyktor perfekt för Halloween
  • Ingenious Mason Jar Halloween Decoration Ideas

Dessa lykta är roliga och förtjusande. Du kan göra liknande från mason burkar. Du behöver också tissuepapper, lim och en permanent markör. Du lägger lim på burken då du klibrar tissuepapperet på toppen. När det är torrt ritar du ansikten. {Found on isavea2z}.

Med bara en markör kan du också göra en mjölkburk till en underbar halloween lykta. Allt du behöver är talang.

Papperslyktor kan också vara roligt att göra. Använd dubbelsidig tejp för att limma pappersstyckena tillsammans och garn för handtaget. {Finns på plats}.

Med en glasvase, lite lim, vitt tissuepapper och tryckta bilder kan du göra en riktigt cool Halloween armatur. {Found on site}.

Dessa ser precis ut som pumpa lyktor. Jo, det är de inte. De är gjorda av apelsiner och de är härliga dekorationer för bordet eller för manteln. {Found on rebeccasdiy}.

Kom ihåg de bedårande burken lykta? Jo, det här är väldigt lika. Du gör dem med vävnadspapper, glasburkar, lim och markörer. {Found on site}.