10 fantastiska sätt att dra nytta av smart hemteknik

10 fantastiska sätt att dra nytta av smart hemteknik
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Från din inre till utsidan - smart hemteknik kan omvandla din livsstil

I vår ständigt föränderliga högteknologiska värld verkar det som om alla vänder sig till "smart" teknik. Från telefonen och surfplattan du bär i fickan för att kontrollera ditt hem värme och luftkonditionering medan du är på semester på en tropisk strand, är smart teknik överallt. Om du har försökt att ta reda på vad smart hemteknik är och hur du kan dra nytta av det - här är 10 enkla sätt att njuta av innovationen i ditt hem. Oavsett om du vill spara energi, tid och pengar eller bara vill bli effektivare i ditt hem dagliga verksamhet, ta en titt på dessa idéer som kan förvandla ditt hem och livsstil för alltid.

Styr hela ditt hem från en smart teknikplatta

1. Hur smart hemteknik kan hjälpa ditt hem livsstil:

Smart teknik är ett sätt att ansluta ditt hem genom innovativ teknik för att styra och ge husägare en "on-demand tillgång till olika system i hela ditt hem. Från video, data, telefon, trådlös, säkerhet, klimat, belysning och andra livsstilsfaktorer som påverkar dig och din familjs vardag. Smart hemteknik kan hjälpa ditt hem att köra mer effektivt samtidigt som familjemedlemmarna bor i total komfort samtidigt som de är hemma eller borta.

Kökskranar kan hjälpa till att spara vatten, sätta på och stänga av automatiskt bland andra smarta funktioner

2. Innovativa kontroller i ditt kök:

Ditt kök har alltid varit "command central" när det gäller matlagning, underhållning, njutning av familje diskussioner och mer. Du kommer bli förvånad över hur smarta teknikpar med dina favoritapparater, kranar och kokkärlytor kan styras genom smart teknik. Många hem har sin smarta tablett eller knappsats inbyggd i väggen i köket för att få tillgång till andra delar av hemmet. Medan många husägare föredrar skärmriktningen på deras kylskåp som kan komma åt internet, kan spela musik, eller de kan titta på sitt favoritprogram för matlagning - precis på skärmen på kylskåpet.

Ditt köks apparater, matlagningsytor och VVS-armaturer kan vara "smarta"

3. Spara energi och kontrollera säkerheten i köket:

Många husägare tror att smart teknik bara är för personer som vill ha fjärrkontroll till allt! Tvärtom, många smarta hemtekniker hjälper faktiskt till att hålla din familj säker medan du sparar dig vatten och energi i köket. Induktionskakor är ett av dessa exempel som producerar värme som bara värmer köksredskapet när metallen kommer i kontakt med induktionskokans yta. Detta innebär ett säkrare kök att arbeta med, och mindre värme genereras för komfort under matlagning.

4. Smart hem bekvämlighet var du än är:

Medan köket har många bekvämligheter för din smarta hem smakar, borde alla husägare bedöma sin livsstil, för att se vilka bekvämligheter som bäst passar deras hem och familj. Om du vill styra musik, belysning, visuell underhållning över hela ditt hem, temperatur eller säkerhetssystem kan du hyra totalt smarta hemkonsulter som kan gå igenom fördelarna med olika konfigurationer. Medan du kanske tror att ett smarttelefonaktiverat säkerhetssystem är överkilligt, kan du ompröva om du har skolåldern som kommer hem från skolan innan du kommer hem från jobbet eller om du reser ofta. Utvärdera vilka smarta hemfunktioner som fungerar bäst för dig.

Smart hemteknik i ditt badrum kan anpassas för alla användare

5. Styra dina kranar och badupplevelse i ett smart badrum:

Det finns inte så många husägare som inte älskar total komfort och avkoppling i sina badrum. Smart hemteknik är det perfekta sättet att inte bara kontrollera din badupplevelse medan du slappar i badkaret, men du kan också styra din duschs temperatur, spray, ånga, ljud och belysning av din dusch, allt vid en touch av en knapp. Om du delar ditt badrum, varför inte programmera varje användares favoritinställningar och få din favoritmusik cued genom ljudisolerade högtalare? Det är vad smart hemteknik kan erbjuda i din badning.

Styr din ultimata badupplevelse samtidigt som du sparar vatten

6. Vattenbesparingar görs enkelt med smart hemteknik:

När du njuter av ditt badrum är ett ämne, njuter av besparingarna på din månatliga vattenräkning är en annan. Istället för att frukta din vattenförbrukning varje månad, dra nytta av smarta vattenarmaturer som använder mindre vatten men har större vattendroppar för att skapa en mer lyxig upplevelse? Ett exempel är Delta Brizo brandkranar som erbjuder ett H2Okinetic® duschhuvud som bildar vattnet i ett unikt vågmönster vilket ger känslan av mer vatten utan att använda mer vatten. Andra kranar kan automatiskt slås på och av med rörelse och vattnets temperatur kan ses med en färg LED-indikator innan du lägger händerna under vattnet. Dessa smarta tekniker garanterar en bättre och säkrare användarupplevelse och mindre bortkastad vatten - allt på en gång.

7. Kyl och värm ditt hem på smart sätt:

Ditt dagliga hem kan använda mycket energi för kylning och uppvärmning för att hålla din familj bekväm i alla årstider och klimat i världen. För att kunna göra detta utan att göra en förmögenhet för fluktuationer av utetemperaturerna, kan ditt hem ha smart teknik som hjälper dig att styra och övervaka din energianvändning med termostater som Nest Learning Termostat. Det "lär" din familj livsstil och ansluten till en Wi-Fi-anslutning gör det möjligt för husägare att kontrollera inställningar från alla smartphones med internetanslutning. Registrera din e-postadress och hemort och du får månadsvis energibrukrapporter skickade direkt till dig för att se hur du jämför med andra husägare i din stad.

Från utomhus till dina interiörer kan kontrollerad uppvärmning och kylning automatiseras

8. "Smart" uppvärmning och kylning genom arkitektur och design:

Andra kreativa idéer för att hjälpa bostadsägare med uppvärmning och kylning innebär inte någon nyskapande elektronik utan snarare placering av fönster och dörrar och ställningen i ditt hem kan hjälpa till att dra nytta av naturens årstider och temperaturförändringar naturligt. Ett passivt hus är utformat för att maximera sin förmåga att värma sig på vintern och svalna sig på sommaren. Detta är utformat genom noggrann övervägning av ett hemsida och hur solen rör sig över himlen, där träden och annan vegetation är belägen, där vinterns vindar kommer från, etc. Denna "smarta" teknik i detta passiva hus är ett exempel på använda jordens resurser och anpassa vårt hem till att arbeta med naturen.

Passiva hus är byggda med "smart" arkitektonisk designorientering för att kyla / värma effektivt

9.) Smart innovation på väg hemdesign:

Många smarta hemidéer är ute i den kommersiella världen men har inte anpassats för bostadsbruk, men verkligheten ligger inte långt in i framtiden. Soffbord som gör att du kan styra ditt hem, surfa på internet och roa dina gäster används redan i hotell, kasinon och gästbranschen. Samsung har SUR40 Microsoft PixelSense som inte är tillgänglig för konsumenterna än men tillåter gäster att titta på tv, styra smarta apparater och mycket mer. Idéerna är stora för hur många olika områden av ditt hem smart teknik kommer att röra de kommande åren.

Smart teknik som det här innovativa soffbordet är inom kort framtid för husägare

10.) Automatisering i alla delar av ditt hem:

Medan smarta tekniker används för att spara energi, vatten och lägga till säkerhet finns det andra faktorer som husägare älskar, automatisering. I likhet med science fictionfilmerna som vi alla blev kär i för år sedan, har många av dessa futuristiska bekvämligheter kommit till liv. Från att automatisera dina interiör nyanser och yttre markiser från ditt sovrum för att styra din pooltemperatur, belysning och musik innan dina gäster anländer - allt vid fingerspetsen är ont. I den här nya eran är smart hemteknik snabb och ständigt förändrad. Prova dessa 10 idéer i ditt hem och se hur din livsstil förändras till det bättre.

Freshome läsare vi skulle gärna höra vilken smart hemteknik du har sett i hem idag!