10 Vackra interiördesigner med Eames®-formade plastsidor

10 Vackra interiördesigner med Eames®-formade plastsidor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Designad av Charles & Ray Eames tillbaka 1948 är Eames® Molded Plastic Side Chair en av de möbelstycken som aldrig kommer att vara ute av mode. Det är enkelt, elegant och funktionellt och det gör det till en tidlös möbel. Denna klassiska stol är också mycket mångsidig och kan inkluderas är olika inredning. Vi har valt 10 exempel för att demonstrera denna teori.

Den eleganta Eames®-sidostolen är perfekt för matsalar. Här har vi en mycket ljus matsal dekorerad med en färgpalett som kretsar runt nyanser av grå och vit. Stolarna är alla i vit och matchar bordet. De subtila tillbehören lägger till några färgar av färg och därför misslyckas inredningen att vara monotont.

Detta är en annan matsal. Den här gången är inredningen eklektisk och färgglada. De gula Eames stolarna är ordnade runt ett vitt rundbord och de gör en fin övergång mellan de neutrala och de djärva elementen. Trots att de är de enda gula bitarna i rummet, kolliderar de inte med de andra färgglada bitarna.

Eames sidostolar har en design som gör att de kan vara både avslappnade och eleganta. Vi täckte den första typen av inredning med tidigare exempel, så nu är det dags att illustrera stolens andra dimension. Här har vi en elegant matsal som kan placeras någonstans mellan moderna och traditionella när det gäller inredning. Det robusta träbordet kontrasterar med de snygga stolarna och den fina hänglampan och en mycket vacker balans skapas.

Det här är ett modernt vardagsrum och det intressanta med det är det faktum att det i princip finns fönster på tre väggar. Detta gör det möjligt för massor av naturligt ljus att komma in och låta alla beundra den vackra utsikten. Rummets inredning är enkel och modern. Den enda färgen berörs av Eames stolarna, den här gången är röd.

Nu har vi täckt några olika färger som dessa stolar kan ha. Men denna matsal är den första som blandar dem. I det här exemplet har vi en vardagsrumsinredning med trägolv och massor av färg. Det finns ett litet rundbord med fyra Eames sidstolar, var och en i en annan färg.

MoreINSPIRATION
  • Några sätt att visa den ikoniska Eames gjutna plasthacken
  • 8 kontorsdesigner med Herman Miller stolar
  • Fem vackra öppna kök inredningsdesigner

Vi byter nu temat och analyserar ett hemkontor. Som du kan se är inredningen väldigt enkel, ojämn jämn. Arbetsbordet är av trä med en naturlig finish och omges av olika typer av stolar, bland annat två vita Eames sidostolar. De ser uppfriskande ut och de blandar sig perfekt.

Och vi är tillbaka till matsalar. Det är faktiskt ett bostadsutrymme med en öppen planlösning. Matsektorn är inte tydligt avgränsad. Den placeras framför på fönstret för mer naturligt ljus och består av ett runt matbord och åtta Eames sidostolar, varav två är gröna. Resten av stolarna är vita och matchar bordet.

Detta är en vintage matsal inredning. Färgpaletten är väldigt vacker och det är också en mängd olika texturer. Det finns också en fin balans mellan ljus och mörka områden och atmosfären verkar mycket mysig och inbjudande. Inredningen har ett klassiskt rundbord med en vit topp och en metallbas, omgiven av Eames sidostolar, den här typen av träfot.

Eames sidstolar kan också med framgång ingå i kökets interiördesign. Till exempel har vi här ett modernt kök med övervägande vitt interiör, massor av vägglagringsenheter och hyllor och en vacker köksö / bar i mitten. I ett hörn finns också ett litet runt, vitt bord med två matchande Eames sidostolar och en bekväm inbyggd bänk.

Och här är ett annat kök, den här gången med en eklektisk inredning. Det är indelat i ett arbetsutrymme för att laga mat och ett inbjudande matsal. Detta område är organiserat nära en accentvägg och har ett vitt, runt bord och tre blek turkos Eames sidostolar. På väggen finns också en målning med liknande färgpalett.

Bildkällor: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 och 10}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: