10 Vackra Kids Rooms Ideas

10 Vackra Kids Rooms Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Barn brukar inte bo i sitt rum eller spendera för mycket tid utan sin mamma eller pappa, så om du vill att de ska ha sitt rum och använda det innan de blir till tonåringar måste du försöka göra barnrummet tilltalande som möjligt. Det innebär att du måste utforma barnrummet så att de älskar det och trivs på det.

Använd massor av färger och leksaker, saker som de tycker om som favoritleksaker eller bakgrundsbilder eller affischer med deras favorit tecknadecken etc. Här är 10 vackra barnrumsideer du kan beundra och bli inspirerad av.

MoreINSPIRATION
  • Våningssängar för fyra - Underbara rymdbesparande tillägg till barnens rum
  • IKEA 2010 Kids Room Design Ideas
  • 15 sovrums interiördesign idéer för två barn

Först och främst bör du göra det möjligt för barnen som bor där för att lätt nå sina leksaker, men samtidigt ha möjlighet att enkelt lagra dem i vissa behållare som är lätta att öppna och ganska praktiska. Jag föreslår stora leksakshyllor, stora rottankorgar eller stora transparenta burkar. Då bör du upptäcka dina barns passion och försöka dekorera sitt rum i det speciella temat. Till exempel om ditt barn älskar flygplan, försök att köpa en flygplansmodell och häng den från taket eller om din dotter är väldigt passionerad om färgen lila, försök att behaga henne och dekorera ett lila rum speciellt för henne. Om du letar efter nya barnsängar ser inte längre ut än Dreams.co.uk, drömmar har ett stort urval av alla typer av sängar inklusive barnsängar våningssängar och kingsize.

Våningssängar är en mycket bra idé om du bara har ett rum för två barn. Och en tjock matta med rosa stjärnor på den är den perfekta dekorationen för tjejernas rum. Försök att lägga till lite färg i rummet genom att hänga trådar med färgglada flaggor eller använda stolar i olika färger. Ta ett ovanligt och oväntat element i rummet som en överstor hängande lampa eller kanske en mjukblå fåtölj, en hängande sfär som en stol och en vägg färgad i ränder med olika nyanser. Gör barnrummet något speciellt med hjälp av din fantasi och några snabba idéer från specialisterna.