10 vackra rostfritt stål kök ö designer

10 vackra rostfritt stål kök ö designer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Rostfria armaturer och tillbehör är mycket vanliga och mycket uppskattade i köket. Detta material presenterar en serie egenskaper som är mycket svåra att reproducera och sätta ihop genom andra metoder. Ett mycket vanligt element i de flesta moderna och moderna kök är köket i rostfritt stål. Det är funktionellt, hållbart, lätt att underhålla och det har också den enkelhet som gör den så speciell.

Denna typ av köksöar kan också inkludera andra material såsom trä till exempel. I det här moderna köket kan vi se en mycket enkel och praktisk ö gjord av en kombination av rostfritt och trä och med en design som matchar resten av inredningen och apparaterna.

Om du undrar vilken färg du ska använda när du har en rostfri köksö och liknande apparater, finns det många alternativ. Vitt skulle till exempel vara ett bra val som skulle ge ditt kök ett modernt utseende med några industriella influenser.

Om du väljer en rostfri ö för ditt kök så kanske du också vill ha barstolarna gjorda av samma material. Det skulle vara en detalj som skulle skapa en sammanhängande inredning. Det skulle också anges att det också finns några kontrastfunktioner som trägolv för balanserad inredning.

Som vi redan har nämnt, ser köket i rostfritt stål vackert ut i kombination med trämöbler. Du kan välja träskåp eller en träbassäng för ön i kombination med en bänk i rostfritt stål och du kan också välja en industriell hänglampa för en sammanhängande look.

MoreINSPIRATION
  • Rostfritt stål kök design och idéer
  • Möbler i rostfritt stål och tillbehör till köket
  • Ökad köksfunktionalitet: Arbetsbord för rostfritt stål

Det är sant att köksöar i rostfritt stål vanligen har en kall industriell utseende, men det kan ändras om du väljer en ö med böjda kanter eller med en rund design. De mager, känsliga linjerna gör att det verkar mindre opersonligt och mer charmigt. Använd liknande detaljer i köket eller försök att kombinera dem med kontrastfunktioner.

När du har ett modernt, minimalistiskt kök med en rostfri ö, apparater gjorda av samma material och en övergripande neutral inredning, är det klokt att införa en hints färg i form av barstolar, hänglampor eller någon annan typ av tillbehör eller dekoration .

Trots att det mestadels är populärt i moderna och moderna kök kan även köksöar av rostfritt stål introduceras i traditionell inredning. I det här fallet kan det vara en ö med en träbas och en bänk i rostfritt stål, kanske med en vintage eller rustik design.

Bänkskivor i rostfritt stål får en unik gnista om rätt typ av ljus berör ytan. Till exempel, i detta moderna, öppna kök, ljusspelarna liknar små stjärnor och de reflekterar vackert på golvet och på köksönäknaren.

Eftersom det är uppenbart att köksöarna i rostfritt stål tenderar att ha ett industriellt utseende, är det enkelt att låta dem integrera smidigt i kökets inredning, vara att välja denna stil för hela rummet. Du kan ha några metallstolar, kanske några utsatta rör i taket och du kan välja grova finish hela tiden.

Allt vi hittills har nämnt om rostfri köksö och alla idéer relaterade till stilar, dekorer och material som fungerar bra med dem är bara förslag. Det finns verkligen ingen regel som kan berätta vad du kan och vad du inte kan använda i kombination med en rostfri köksö. Det här köket är till exempel en sammanslagning av olika influenser och stilar och det ser fortfarande ganska vackert och spännande ut.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.