10 Vackra trägolv för en varm och inbjudande sovrumsinredning

10 Vackra trägolv för en varm och inbjudande sovrumsinredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För en tid sedan presenterade vi dig ett stort urval av DIY headboards (kolla in "34 DIY headboard ideas"). Det inkluderade massor av mönster och idéer. Bland dem fanns några mycket vackra och intressanta trähuvud och de såg särskilt tilltalande ut. Därför bestämde vi oss för att nu bara fokusera på trägolv och vi har förberett dig ett urval av vackra och eleganta mönster för att ta en titt på.

Detta är ett mjukt modernt sovrumsinredning som fortfarande innehåller de vanliga geometriska formerna i samband med modern design men denna gång kombineras med organiska former och enkla texturer. Trähuvudet är väldigt enkelt och ger värme till inredningen samtidigt som det upprätthåller ett luftigt och minimalistiskt utseende. Hyllorna ersätter nattdukarna och frigör golvytan

Här har vi en traditionell sovrumsinredning med en industriell touch. Den har massiva möbler och några vintagedetaljer. De industriella hängande hängljusen är enkla och funktionella och huvudet skapar ett mer rustikt och mysigt utseende. Det är en vacker pojkes rum med en maskulin inredning men fortfarande inbjudande.

Om du föredrar något lite mer exotiskt kan detta sovrum ge dig några idéer. Det är ett enkelt sovrum men har några få kraftfulla accentelement. Till exempel, den utsmyckade trärumsskärmen gör en mycket intressant och original headboard. Det passar något i sängkläderna och tillsammans med de ljusgula väggarna följer en varm färgpalett. Det är en kryddig sovrumsinredning men det är också enkelt att koppla av.

Om du verkligen vill vända sovrummet till en avkopplande fristad, kan du ta lite inspiration från den här. Det har trägolvade väggar och ett trätak, element som direkt gör att rummet känns väldigt mysigt och varmt. För att behålla bilden är huvudskivan också av trä, men har en mörkare finish för att sticka ut. Den har en organisk form med mjuka kurvor och matchar nattduksbordet.

Trots att trä är ett material som vanligtvis förknippas med rustika, vintage och traditionella dekorer, kan den också användas för att skapa ett modernt eller modernt utseende. Till exempel kan du välja ett mycket snyggt och enkelt trähuvudbord som är tillverkat av fyrkantiga paneler. Välj för svart för en stark kontrast mot de vita väggarna och för en matchande säng.

MoreINSPIRATION
  • Unika sovrums huvudskivor
  • 10 Tall Headboards för en unik och dramatisk sovrumsinredning
  • Sovrum eldstäder - ett sätt att göra detta rum ännu mer varmt, mysigt och inbjudande

Du kan också ha en rustik huvudtavla, och i det här fallet kan du till och med göra det själv. Använd återvunnen lammträ för det. Anslut bitarna i olika höjder för en unik design och en lekfull look. Du kan också använda olika typer av trä, olika färger och finish om du föredrar något lite mer iögonfallande.

Här är ett annat exempel på en headboard gjord av repurposed boards. Den här har en enklare och mer traditionell design. Det återvunna träet som används för huvudgruppen lägger till en tappningstryck på inredningen och ger också lite värme in i rummet. Det är enkelt men det är bara vad ett sovrum behöver för att kunna känna sig mysig och inbjudande.

Detta är ett annat mycket vackert trähuvud. Observera att den är gjord av en enda bit och att den har en organisk form. Även om det är väldigt enkelt, är resten av sovrumsinredningen ännu enklare och det gör att huvudet kan vara stjärnan och sticka ut. Det är en naturligt elegant kontaktpunkt.

Vanligtvis håller trähuvudet materialets naturliga färg. Men om du inte vill ha huvudet att sticka ut och du bara vill att det ska vara en del av inredningen utan att vara en kontaktpunkt, kan du måla den i en neutral färg som vit och blanda in. Texturen bör räcker för att göra det speciellt.

Och det skulle naturligtvis vara omöjligt att prata om trägolv utan att nämna pallar. Detta är ett huvudgavel som består av två träpallar som sätts sida vid sida. De har lite olika färger och texturer, men på så vis verkar de vara mer naturliga. De integreras snyggt i detta eklektiska sovrum och dekorationerna accentuerar de enkelhet.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.