10 bästa lägenhet soffor och små avsnitt att mysigt upp på

10 bästa lägenhet soffor och små avsnitt att mysigt upp på
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Om lounging är en favorit förfluten tid behöver ditt lilla vardagsrum inte krama din stil. Vi har 10 av de bästa lägenhetens soffor och små sektioner som är snygga, kompakta och bekväma nog för att mysiga upp.

1. En natt sovbädd av Bludot på All Modern

Den här moderna sovaren finns i några färgalternativ och konverterar enkelt till en queen size-madrass för gästerna - eller film söndagar.

80 "B x 32" D x 30 "H, $ 1600 och uppe vid All Modern

2. Bryce Lounge Sectional Set vid PB Teen

Denna välgjorda, tredelade sektionsuppsättning består av en hörnbit, ottoman och armlös stol som kan konfigureras som du vill. Skummet med hög densitet är långvarig och bekväm.

Som visat, 66 "x 64" W och 29 "H, $ 1 147 på Pottery Barn Teen

3. SÖDERHAMN Soffa i Ikea

Liten, snygg och prisvärd, SÖDERHAMN armlösa soffan finns i fyra färger och andra storlekar och stilar. Placera en koordinerande ottoman mot soffan för att skapa en liten loungeplats eller använd osmanen som ett provisoriskt soffbord. Vill du ha armar att vila på huvudet? Ikea har en version som det finns också.

73 "B x 39" D x 33 "H, $ 499 vid Ikea

4. Rue II Lägenhet Soffa av CB2

Rue II kommer in på bara 66 tum bred för att fungera i de minsta vardagsrummen. De tunna armarna skapar mer sittplatsutrymme, medan den uppvuxna mitten av moderna stilen gjorde benen att skapa en illusion att denna lilla soffbänk flyter. Den snygga stilen (inga bakkuddar) är funktionell för utrymmen där en djupare soffa inte passar.

66 "W x 32" D x 29 "H, $ 899 vid CB2

5. Morpheus Reversible Sectional vid Mercury Row på Wayfair

Den klassiska, diskreta stilen av Morpheus lilla sektion fungerar i ett traditionellt litet vardagsrum eller ett modernt, litet lägenhetsutrymme. Den 59-tums långa kaj är den perfekta platsen att sparka upp fötterna för att slappna av eller ta en tupplur.

82 "B x 59" D x 36 "H, $ 540 och uppåt, på Wayfair

6. Petrie Small Apartment Soffa av Crate and Barrel

Denna moderna soffan från 1800-talet är ikonisk och kommer att vara knutpunkten för ett litet vardagsrum. Den är byggd för att hålla, tillverkad i USA och kommer i olika storlekar och tyger.

76 "B x 36" D x 32 "H, $ 1800 på Crate and Barrel

7. Walton Bygg din egen sektion vid West Elm

West Elm erbjuder sex modulära bitar som kan skapa en soffa eller sektion i vilken storlek och stil du vill. Två armlösa bitar på vardera sidan av ett hörnstycke skapar en liten men mysig 72-tums med 72-tums sektion.

Storleken varierar, från $ 449 till $ 1,299 vid West Elm

8. Deco Convertible Sleeper av rum och styrelse

En snygg, modern och armlös soffa som är en hybrid mellan en futon och en soffa, konverterar Deco snabbt till en drottningsläger. Det finns en lagringssling under sätet som kan hålla lakan, kuddar och annat sängkläder.

79 "B x 38" D x 25 "H, 999 $ vid rum och styrelse

9. Nolee Folding Bäddsoffa på Cost Plus World Market

Denna underdimensionerade, moderna bäddsoffa har en vikplatta som gör att den lilla bäddsoffan konverteras till en queen size-säng.

81 "B x 37" D x 34 "H, $ 750 på Cost Plus World Market

10. Maxwell Soffa av restaurering maskinvara

Sist men inte minst är den mest lyxiga av alla små lägenhetssoffor. Restoration Hardware tillverkar den här handgjorda soffan som har en solid träram. Det finns också möjlighet att lägga till lyxiga fjäderinsatser i säten och ryggar samt flera läder och avancerade tyger. Maxwells bästa del är dess storlek: tre djup (från petit till djup) och storlekar från 5 fot upp till 10 fot.

60 "B x 37" D x 30 "eller 34" H i det läder som visas, $ 2180 och uppe vid Restoration Hardware

Trodde du någonsin att det var möjligt att ha en liten sektion i ditt lilla vardagsrum? Vad är din favorit av dessa lilla soffor och små sektioner?