10 stora lösningar för små utrymmen

10 stora lösningar för små utrymmen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Små hemutrymmen är en av de största problemen som människor lever speciellt i några av världens största städer. De tycker att det är mycket svårt att renovera sina hem med det begränsade tillgängliga utrymme. I sådana fall finns det många interiördesignalternativ som kan genomföras för att göra hemmet varmare och större. Att hitta rätt idéer lämpliga för hemmen är det avgörande steget. Att välja rätt typ av möbler för hemmet är mycket viktigt. Om storleken på sovrummet är väldigt liten, försök använda en full size-säng i stället för en queen size-en. Istället för att placera det nära väggen placerar du det i mitten.

Medan du använder möbler för salongen köper du möbler som är lätta i vikt och stolar som inte har nackstöd, vilket gör det enkelt att komma åt stolen.

En annan sak att notera är att möblerna som används i bostäder med begränsat utrymme måste vara av krökta sidor, vilket hjälper till att flytta hemma lättare och mindre farligt, om det är hem med små barn. I små utrymmen är det mycket att föredra att använda djärv färgning under ommålning. På så sätt kan de använda olika ljusa och djärva färger och få rummet att bli livligare och större.

MoreINSPIRATION
  • 5 smarta lagringslösningar för små utrymmen
  • Läckra lagringslösningar för små utrymmen
  • 7 smarta och rymdbesparande lagringslösningar för alla typer av bostäder

Om golven är tillverkade av betong försöker man byta dem med golvbrädor med långa vertikala remsor. Sådana mönster ger rummen ett större utseende.

Försök att använda glasdörrar för garderoberna, så att rummet blir ljusare och ger ett ljus till rummet. Om hängande gardiner försöker hänga dem från taket i stället för från toppen av fönstren kommer detta att göra att rummet ser ut som högre.

Försök partitionera ledigt utrymme inuti hemmet i sektioner som baseras på funktioner som matsal, kontorsområde etc. Detta kan hjälpa till att ge rummet ett större utseende.

I köket när du installerar hyllor, försök att installera öppna hyllor. Dessa hyllor behöver inte användas för att bara placera porslin, målningar, blommor och små figurer. Kamera placeras också för att göra köket mysigare. {1 och 2 och sista bildkälla}.