10 Bizarre och moderna sängar

10 Bizarre och moderna sängar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla som tänker på sitt eget sovrum har i åtanke den centrala delen av rummet som är sängen. Vanligtvis tror de flesta på en stor, avkopplande säng men oavsett vilken typ av säng de väljer den grundläggande idén är komforten. Här är några bisarra typer av sängar som kan försäkra all den komfort du behöver.

1. Luftbädd av Daniele Lago

Det är en intressant och attraktiv möbel som låter dig intrycka att du flyter i luften designad av Daniele Lago. Det är en praktisk, bekväm säng och det attraktiva elementet representeras av de tjugo figurerna stenciled i plattformen, under madrassen , som visar positioner från Kama Sutra. Denna plattformsbädd är placerad på fyra plattor av transparent kristall och dess höjd kan ändras genom att rotera glasstöden under den metalliska kroppen av sängen. {mer info här}.

2. Mile High Bed av MotoArt

Det är en säng som ser ut som en jet, designad av MotoArt. Det gör att du känner att du är på ett plan som behöver dig som pilot. Många höga sängar har en dynamisk form och är gjorda av 2DC-9 (passagerarjet) bakre stabilisatorer och ett C-1309militärt lastflygplan) inre flik komplett med LED belysning stripe. {mer info här}.

3. Jigsaw-Puzzle Bed av Karen Babel

Karen Babel föreslår dig ett spel som kan göra din sömn lättare. Det är en jigsaw-pusselsäng. Det är en säng som kan bli en bokhylla när den inte används. Den har form av en madrass som står rakt i fyra stycken för att bilda bokhylla. När du förbereder dig att gå och lägger sig, passar madrassen i den väggmonterade ramen och innehåller fem hyllor. Du kan få en enkelsäng eller en dubbel.

4. Millennium Falcon Bed av Kayla Kromer

Kayla Kromer påminner dig om Star Wars, en berömd film full av specialeffekter och många SF-element. Den här typen av säng har formen av en Millennium Falcon från Star Wars och ser ut som ett riktigt rymdskepp. Så njut av din resa till andra konstiga världar medan du sover. {more infohere}.

5. Mercedes Bed

MoreINSPIRATION
  • Serta sängar från Trump Hotel Collection
  • Oyster moderna sängar från Nest Italia
  • 10 plattformsängar - en modern och flexibel lösning i sovrummet

För dem som inte kan hålla sig borta från sin favoritbil, här är det en intressant lösning, Mercedes Bed. Det är en fin säng tillverkad av Mercedes 8 Coupe (W115). Det ser ut som en riktig bil och fördelen är att du inte gör det behöver ett körkort. {mer info här}.

6. Sandwich Bed

Här är det en rolig idé för gourmands. Vanligtvis kan de inte hålla sig borta från mat. De älskar alla typer av mat; Den väsentliga saken måste vara den goda smaken och konserten. För dessa matälskare är Sandwich Bed en bra idé. Även om de går och lägger sig, kommer de att känna att de är närmare maten men det är inte ett föremål. {Mer info här}.

7. Vattenbäddar

Vattenbäddar representerar inte en nyhet längre men är fortfarande mycket uppskattade för sin komfort. De får dig att föreställa dig att du flyter över havets vågor på en sommarig dag vid havet. De är en av de mest avkopplande sängar som får oss att falla som i sjunde himlen. {More info here}

8. Glasbädden av Santambrogio Milano

Kanske är ett av de konstigaste material som valts för en säng glas. Det är en typ av säng som föreslås av Santambrogio Milano. Fast det är tillverkat av ett slitstarkt, ultraklart diamantglas tillverkat av Saint Gobain, gör genomskinligheten dig att tänka på en bräcklig säng. {Mer info här}.

9. Magnetisk flytande säng av Janjaap Ruijssenaars

Designeren Janjaap Ruijssenaars föreslår dig den magnetiska flytande sängen. Det kan du föreställa dig att du är den berömda karaktären Aladdin, mästaren på den flygande mattan. Den magnetiska flytande sängen kan hålla 900 kilo flytande i luften. Det är en stark säng som kan få dig att resa till den underbara världen av drömmar som flyter i luften. {More info here}.

10. Float av Okooko, designad av David Trubridge

Det är en underbar säng som har formen av en segelbåt. Designern lämnade från tanken att sömn representerar en resa mellan drömmar.Så, den här sängen bör se dynamisk ut och vi borde kunna flytta var som helst vi gillar. {Mer info här}.

Oavsett vad deras form är, vilken typ av material som används, är sängar fortfarande de mest avkopplande möblerna. Deras komfort garanterar oss en underbar resa till drömmarnas land.