10 Fet och inspirerande ytterdörrar

10 Fet och inspirerande ytterdörrar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Någonsin ville kunna leda någon till ditt hus genom att säga något som "Vår är den med rosa dörren"? Detta kan bara vara ditt år! Nu, mer än någonsin tidigare, används förklarade färger på dörrarna för att lägga stil och personlighet till ett hemfasad. Här är tio som kan få dig att tänka på ett enkelt och roligt sätt att uppdatera ditt eget utrymme:

Hej solsken! Djärv gul dörr på ett vitt hus gör ett bra modernt uttalande. Jag gillar hur den gula dörrens vertikala linjer står i kontrast till de horisontella linjerna i stegen och sidospåren. Båda aspekterna betonar varandra.

Fräsch hela frontfasaden med grön! Och om den gröna är nära årets färg (smaragd), ja, desto bättre. Krisp, ljus och naturinspirerad, jag tror verkligen inte att du kan gå fel med grön någonstans i ditt hem ... ytterdörr ingår.

Lila är en majestätisk, kraftfull färg och den här plommonfärgade ytterdörren följer kostym. Det är en djup och sofistikerad nyans och i kombination med den ljusgråa utsidan av hemmet är ett härligt tillägg som samtidigt begränner huset och värmer utsikten. Skön.

Orange och kol är en bländande samtida färgpalett. Denna ytterdörr är ett perfekt sätt att förstärka energinivån på det här coola exteriöret.

MoreINSPIRATION
  • Gröna främre dörrar; Showcasing miljön ..!
  • Hur moderna främre dörrar kan avslöja kännetecknet för ditt hem
  • 7 Snabba idéer för att göra din främre dörrpop

Ahh, blå. Vackra indigoey cobalty blues som den här får mig att känna mig varm inuti. Målade denna färg, dörren gör att hemmet känns väldigt historiskt och personligt. Detta är ett särskilt bra utseende med naturliga element (t ex klättring av vinstockar, stenar etc.) omger själva dörren.

Bara för att husets framsida är ultra-traditionell betyder inte att ytterdörrfärgen måste vara förutsägbar! Denna vackra, rika juvelton är ett sofistikerat och oväntat val för den här dörren ... och det talar volymer om den stil man kan förvänta sig att hitta inom.

Det har sagts att färgen på din ytterdörr kan hjälpa till att sälja ditt hem. Denna aquadörr ger verkligen ett vänligt och energiskt första intryck till besökare och potentiella homebuyers. Utseendet är rent och friskt, tåla djärvt linje utan att vara alltför utbredd. Ett bra klassiskt utseende.

Samtida chartreuse dörr på ett traditionellt rött tegelhus? Kombinationen kunde inte vara trevligare. Dörren lever upp den mörka tegelstenen och håller sakerna från att bli gammal och, liksom alla andras tegelhus. Jag älskar det här.

För en subtil iögonfallande ytterdörr, överväga att använda en färg som är mer på pastellsidan av spektrumet. Denna mintfärgade dörr är perfektion med det bleka, lila gula huset. Det ser elegant ut i vintage, om det är en sak. {Bild från prettyhandygirl}.

Okej, så kanske superljusa färger är inte precis din sak. Svart kan också göra ett djärvt uttalande också, särskilt på ytterdörren. Denna post är klassisk och ren och välkomnande till både boende och besökare.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.