10 tegelplandesign idéer vi älskar

10 tegelplandesign idéer vi älskar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tegelgolv, precis som trägolv, har en viss unik charm. De har en känsla av permanens, som om de har varit där länge även i ett modernt hem. Denna tidlösa skönhet gör dem unika. Tegelgolv kan vara både elegant och grovt, beroende på vilken design du vill skapa och också på atmosfären.

Det som gör att tegelgolv kan sticka ut från alla andra typer är denna charm och karaktär som inte kan återskapas med kakel eller mattor. Trägolv ligger nära den varma och inbjudande överklagan som tegelgolv skapar men de två typerna är fortfarande väldigt olika. Det finns dock gränser för det. Tegel golv är vanligtvis installerat i utrymmen som utomhus däck, täckta verandor, terrasser, uteplatser och de är utmärkta för pooldäck. Ta en titt på dessa vackra exempel och se själv.

MoreINSPIRATION
  • En tegelvägg - alltid en charmig inredning i alla rum
  • Spruce Up Your Decor med golvvaser - 10 vackra idéer
  • 10 högt inredda vardagsrumsdesignsidéer

Tegel golv kan också installeras inuti huset. Till exempel, om du vill ge ett visst rum en särskilt inbjudande och unik överklagande, kan du installera ett tegelvåning i områden som tvättstuga, mudroom, även i ett öppet utrymme vardagsrum. Tegelgolv är lätta att rengöra och kräver lite underhåll. De ger ett rumskaraktär och är också ganska mångsidiga eftersom de passar bra på en mängd olika utrymmen, från rustik till traditionell och modern. Men ta inte ut ord för det.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.