10 Brightly Colored Furniture Pieces

10 Brightly Colored Furniture Pieces
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En pop färg här eller där skadar aldrig någonting, men en stor pop färg kan förvandla ett rum. Få kreativitet med din dekoration och gå till något stort och djärvt. När det är dags för en möbelhiss eller ett tomt utrymme förtjänar något annorlunda, försök att lägga till en färgstark bit till något rum i huset. Kolla in några av dessa idéer för att samla lite inspiration innan du går ut på jakten.

1.Turquoise natt står.

I ett sovrum fullt av neutrals eller djupare nyanser, prova en turkos nattstativ för att lägga till en överraskning. Även om ditt personliga utrymme borde vara en avslappnad fristad, kan bara en liten del av denna vackra färg återuppliva rummet och lägga till ännu mer stil.

2. Lila soffor.

Välkommen din gäst med ett stort vardagsrum, trots allt är lila färg av royalty. En djupare nyans kommer fortfarande att vara tröstande nog att hålla mysig men den överraskande nyansen kommer också att lägga till sofistikering och charm.

3. Gröna gäststolar.

Näda hörnen, foajén eller studera med en flörtig, liten grön stol. Grön går med så många andra färger som, beroende på skuggan, kan komplimera något av ditt hem nyans.

4. Röd loveseat.

Vilken bättre färg klär upp en loveseat än med rött? I ett rum fullt av krämer eller till och med några mörka grays kommer denna röda bitar säkert att dyka upp och fungera som kontaktpunkten för hela rummet.

5. Gula köksstolar.

MoreINSPIRATION
  • Dekorera ett Tranbär-färgat vardagsrum: Idéer och inspiration
  • Hur man blandar och matchar möbelstycken
  • Heta nyanser för hösten 2012

För en ljus och solig plats placera några gula köksstolar vid frukostbordet. Nära bukfönstret när du serverar lite fransk toast, kommer dessa sötnosar att ta med leenden redan tidigt innan skolan.

6. Hot pink amoire.

Varje tjej skulle älska att ha detta sittande i hennes sovrum. I ett skarpt vitt sovrum eller till och med något mer dämpat kan en vacker, varm rosa armoire vara funktionell och fashionabel.

7. Orange skrivarens skrivbord.

Lägg till lite sass på din arbetsplats med en ljusfärgad orange skrivbord. Lägg till utskrifter eller neutrals så det står ut i studien.

8. Ljusa blå sängar.

Blå i sovrummet är det perfekta valet för dem som behöver en avslappnande och bekväm plats att komma hem till på natten. Använd mörkare eller lättare nyanser för att pryda rummet, men med en ljusblå säng har du den perfekta platsen för naptim.

9. Blush hutch.

För en girlish beröring till köket eller matsalen, varför inte använda en blush hutch för att hålla allt du porslin? Det är en fin bit för vad som borde vara den vackraste delen av hemmet!

10. Chartreuse ottoman.

En färg som inte lätt matchas eller ses som ofta: chartreuse. Testa vattnet med den ovanliga färgen och prova en ottoman i vardagsrummet. Kick upp dina fötter och lägg lite färg på ditt vardagsrum.