10 Budget-Friendly Entryway Makeovers för ett utmärkt första intryck

10 Budget-Friendly Entryway Makeovers för ett utmärkt första intryck
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det första som någon gäst som kommer till ditt hem ser är ingången. Det är det område som ger den här personen ett första intryck om ditt hem så det är viktigt att få det att se välkomnande och vackert ut. Små saker som en söt dörrmatta eller en målning på väggen kan göra hela skillnaden. Så var uppmärksam på detaljer, men viktigast av allt, tänk på det här: Om du var gäst i ditt hus, vill du ha det du ser?

Dörrmatta.

Ett mycket enkelt projekt som kan göra din entré utseende mer inbjudande ger din dörrmatta en makeover. Du tar bara en gammal dörrmatta, en del sprayfärg i två kontrasterande färger och tunn maskeringstejp. Bestäm vad du vill skriva på mattan.

Det kan vara något enkelt som "välkommen" eller något mer exotiskt eller personligt. Spraya målar mitten av mattan och applicera sedan bokstäverna med maskeringstejp. Spruta sedan resten av dörrmatta i en annan färg. {Finns på räkorsaladcirkus}.

Läderbälte spegelram.

En spegel är mycket användbar på korridoren eller vid entrén. Det är en funktionell bit men det kan också vara en dekorativ detalj. Så här kan du anpassa en enkel spegel. Du behöver en runda spegel och ett broderiband i samma storlek eller 1 "större plus ett läderband. Stänk den yttre hängen och linda den runt spegeln. Ta bort bältets hårdvara och lim bältet till sidorna av ramen så att du kan hänga den. {Finns på plats}.

Stativhängare.

En klädhängare är ett måste i alla hem och några gångvägar, så ta tillfället i akt att göra din speciella. Till exempel, försök att göra hängaren själv. Ett enkelt projekt är den här stativhängaren för stativ som du kan göra med 3 träpolade, 10 skruvar, lädergänga och ett par krokar. Skär polens ändar i vinklar och skruva sedan ihop dem. Vänd lädergängan över skruvmärkena för att täcka dem. Skruva in krokarna där så önskas. {Found on emmas}.

En vägghängare.

MoreINSPIRATION
  • Makeovers som ger det bästa i inträdesrum
  • Praktiska och rymdbesparande entryway hanger design idéer
  • Hur man dekorerar en entré för stora första intryck

Om du hellre skulle spara golvutrymme för något annat, kan du välja en vägghängare. Du kan göra en anpassad med en rustik touch driftved eller en bit av återvunnet trä, krokar, sprayfärg, tejp och skruvar. Tape av en del av drivved och spraya målar den del som du vill ha färgad. Skruva sedan in krokarna och montera hängaren på väggen. {Found on theeffortlesschic}.

Rörskonlagring.

Någon gångväg behöver en skohylla eller någon form av förvaring för dina skor och dina gäster. En intressant idé kan vara att göra en sko rack från rör. I princip kommer alla runda rör att fungera. Om de har de önskade dimensionerna är resten lätt. Ordna dem i ett mönster och form som du gillar och binda dem ihop med rep eller tejp. {Found on aptt}.

En startbricka.

Om du bor i ett regnigt område eller om du har en trädgård och måste ha på dig stövlar ofta, behöver du förmodligen en startfack. Det är ett mycket användbart tillbehör att ha och det är också lätt att göra. Allt du behöver behöver är en bricka och några stenar eller flodstenar. Fyll brickan med stenarna och placera den nära ingången. {Found on site}.

Ett paraplyställ

Lämna inte ditt paraply slumpmässigt runt huset när du kan lagra det nära ingången, där det är lätt att ta tag när det behövs. Men för det skulle du behöva ett paraplyställ och vi har precis rätt design för dig. Gör en med en robust bit av trä, trådnät, faner, tråd och träremsor. {Found on homeon129acres}.

Chalkboard arrangör och nyckelhållare.

Ofta finns det saker du behöver komma ihåg innan du lämnar huset och saker som du brukar glömma att ta med dig för att se till att det inte händer så ofta som det gör nu, kanske du borde ha en arrangör i din entré. Ta en bräda och applicera två lager av tavlan färg. Rama in den och häng den på väggen. Du kanske också vill lägga till några krokar längst ner för nycklarna. {Found on etsy}.

En bekväm bänk.

Det är bra att ha en bänk i entrén. Du kan sitta ner medan du lägger på dina skor eller vilar när du tar av dem. Du kan göra en bänk med timmer och metallrör. Rören är för benen, så allt du behöver göra är att kombinera på ett sådant sätt att du får önskad höjd för bänken. Sedan klippa träet i storlek för att göra sätet. Stänk det, fäst benen och filtkuddarna för att skydda dina golv. {Found on instructables}.

En målade matta.

Även om det är mer praktiskt att ha kakel i entrén, kan en matta verkligen förändra humöret och få detta utrymme att känna sig mer inbjudande. Det är svårt att hitta en matta med de exakta dimensionerna du behöver och med en design som du gillar så det skulle vara enklare att bara fokusera på måtten och sedan anpassa mattan till din smak.

Till exempel kan du ha en randig matta. Använd tejp för att skapa ett mönster och sedan helt enkelt måla matta, en annan intressant idé är att välja ett roligt mönster som hopscotch och låt dina gäster ha kul med det. {Found on creaturecomfortsblog and sunshineontheinside}.