10 Budget Friendly Tricks Inredningsdesigners Använd för att skapa lyxiga utseende

10 Budget Friendly Tricks Inredningsdesigners Använd för att skapa lyxiga utseende
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dotted över hela USA är mästare planerade samhällen som består av hem som är identiska med varandra. Eftersom varje hem liknar den där bredvid det blir det mer önskvärt att ha en inredning som är unik och ger en uppfattning om välstånd. Vi vill alla ha våra bostäder ser ut som höga professionellt dekorerade herrgårdar, men saknar ofta medel för att uppnå det. Att bo i ett utrymme som ser dyrt ut och är enkelt på budgeten behöver inte vara utom räckhåll. Vem som helst kan ha dapper bostäder med några försiktiga överväganden.

1. Crown Moulding

Ett utrymme som saknar kronformning tenderar att se genomsnittet. Bristen på detaljering binder väggarna och taket tillsammans ger ett utrymme ett oavslutat billigt utseende. För mycket små pengar ger kronformning till väggarna rikedom mot utrymmet. När du väljer ut molding väljer du en bred trim för mer effekt. I själva verket ju bredare trimmen desto dyrare kan rummet se ut.

2. Måla

Det svåraste beslutet när du dekorerar kan vara vilken färg som målar ett utrymme. Valet för antingen en skarp vit eller hög pigmentfärg i en neutral nyans kommer att ge en luft av sofistikering och välstånd till rummet. Neutrala väggar möjliggör rotation av accentfärger säsongsmässigt om så önskas. Ett annat enkelt trick som verkligen lägger till att luxfinish till ett hem är att måla inrederdörrarna svart. Det ger omedelbart utrymme en dyr atmosfär; var noga med att knyta dörrarna till resten av inredningen med andra användningar av svarta tillbehör.

3. Kuddar

Kasta kuddar är alltid ett fantastiskt tillbehör till din soffa, loveseat eller överdimensionerad stol. En samling småköpta kuddar verkar försöka för hårt och ropar unoriginal och billig. För det första är de inte tillräckligt stora för att vara effektiva och är för små för att vara av någon verklig fördel. För det andra, om målet är att se lyxigt, kuddar som alla hem kan ha besegrat den ideen. Så ignorera de 12-18 tums kuddar som du kan hämta på den lokala hemmamarknaden. Välj istället de större 22-tums kuddarna och fyll dem med 24-tums skär. De överbelastade kuddarna erbjuder det lyxiga du önskar.

4. Fönsterbehandlingar

Alternativen för fönsterbehandlingar är oändliga och korsar många prispunkter. Det är bäst att spendera måttligt på den bästa kvaliteten du har råd med. Undvik fläckiga gardiner och de som är olinerade, det här är två telltale tecken på dålig kvalitet. Visst kan priset vara trevligt, men du vill att ditt rum ska se elegant och dyrt ut, eller hur? I stället för att köpa dem direkt från hyllan i den lokala hemmabutiken, hitta ett urval hos en specialbutik. Deras experter kan hjälpa dig att skapa fönsterbehandlingar med i din budget som kommer att se ut som att du spenderat mycket mer för dem. När du har valt ut dina gardiner, häng dem så nära taket som du kan för att dra upp ögonen och projicera illusionen av fullhet. Gardiner som ligger strax ovanför fönstret tenderar att se sparsamma ut.

5. Hårdvara Slutar

De flesta byggnaderna är byggda med mycket vanliga hårdvara. De är generellt billiga, både i kostnad och utseende. Byggare använder dessa bulkartiklar, eftersom de är mer kostnadseffektiva att använda, men inte alltid det bästa för en husägare som vill ha ett mer anpassat utseende. Märkligt nog är hårdvaran inte så dyr att ersätta med mer personliga alternativ. Byt ut lådan drar i köket och byt ut dem med mer unika bitar. Du kan hitta dem på någon hårdvaruaffär, specialaffär eller till och med på en loppmarknad. Målet är att hitta de du älskar och inte spegla dina grannar i nästa dörr. Du kan byta ut byggarens grundläggande kran för något mer intressant också. Någon bra VVS-butik kan arbeta med i din budget också.

6. Belysning

Precis som med hårdvara är belysning en annan av byggarens standardtillbehör som saknar personlighet, karaktär och stil. Kasta ut icke-beskrivna ljuskronor och takfläktar; ersätt dem med ett unikt designutseende. Det finns inget behov av att handla högklassiga belysningsbutiker, prova att skura en loppmarknad eller begagnade butik för ett budgetvänligt stycke. Ett fynd som finns på en ljuskrona går långt fram mot att skapa det dyra design inspirerade utseendet. Den rätta kan till och med få dina vänner att prata. Lägg också bordslampor och golvlampor i varje rum. Belysning av något slag kommer också att skapa en dyr utseende.

7. lövträ

Medan mattan är mjukt och varmt under foten, låter det sig inte vara snyggt. Hardwood å andra sidan ger den klassiska visuella överklagandet. Det verkar som en budgetbuster, men det kommer att vara i flera år som gör investeringen väl värd det, speciellt om man jämför det med att ersätta mattor på några år. Hårdträ kommer i många typer av trä och vissa är mer lyxiga än andra är. Välj ett mörkt trä som kommer att ge rikedom till utrymmet, liknar tanken på att måla dina inre dörrar svart. Du kan laga en vacker yta på toppen av trägolv för att förankra rummet och knyta designelementen tillsammans.

8. Tillbehör

Guld som ofta anses synonymt med rikedom kan faktiskt verka ganska tawdry. Förgyllda ramar, guldstrumpor och mässingsbelysning kan vara klibbiga när alla används tillsammans. Färgen kan vara svårt på ögonen medan du försöker för hårt för att ge ett lyxigt utseende. Silver, krom och borstat nickel är lättare i ögonen och erbjuder ett riktigt polerat utseende. Dela ut de gamla guldramarna för några nya silver; Byt ut den mässingsbordslampan med en borstad nickellampa och sälj guldet på din nästa varuhusförsäljning. Silver kommer också att bidra till att reflektera ljuset bättre än guldviljan och lägga till det utseende du vill uppnå.

9. Möbler

Möbler är oftast den enskilt största investeringen i ett rum, men inte alltid ett område som man kan investera i tungt. Ändå kostar utgifterna på billiga dåligt gjorda möbler mer i slutändan. Istället kan du prova att handla begagnade butiker, sändningsaffärer och försäljning av fastigheter för välkonstruerade delar. Detta ger dig möjlighet att anpassa din sökning efter en bråkdel av vad en avancerad designbit skulle leda dig utan att ge dig någon önskad kvalitet.

10. Hushållning

Som Albert Hadley sa en gång, "Det finns ingen mening att skapa något vackert för någon som är en slår ..." Han har rätt. Det enklaste och billigaste sättet att göra ett hem ser positivt ut är att hålla det rent. Damm och vakuum varje vecka, undvik röran och ditt hem kommer att lysa. Alla andra berör kommer att sticka ut och märkas. Är inte det hela meningen med en designer som hemma?

Så du kan se att det inte tar mycket för att uppnå ett dyrt utseende. Följ bara dessa tips och tricks och du kan också ha en snygg hemma på rimlig budget. Hur ger du ditt hem ett designutseende på en dollaraffärsbudget?