10 billiga sätt att förbättra värdet av ditt hem innan du säljer

10 billiga sätt att förbättra värdet av ditt hem innan du säljer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En av de missuppfattningar som gäller att sälja ditt hem är att inte lägga pengar på det. Ofta vill hemförsäljare snabbt komma hem snabbt och glömma att marknadsföring ditt hem är avgörande. Här är tio sätt att förbättra värdet på ditt hem och öka dig över din konkurrens.

1.)    Curb Appeal: Homebuyers gör upp sina tankar om ditt hem innan de går in i ytterdörren. Se till att din landskapsarkitektur, gräsmatta och blommande sängar är fria från ogräs och skräp. Gå runt hela huset och ta bort leksaker, fixa belysning och sprinklerhuvuden. Vid främre ingången överväg ommålning ytterdörren och lägg till en kruka med färska blommor.

2.)    declutter: Tro det eller inte, rummet är en av de största försäljningsställena för ett hem. Innan du spenderar ett öre på förbättringar, sortera, donera och declutter alla rum i ditt hem.

3.)    Rena: Detta tips verkar självklart, men nivån på renlighet behöver känna att du bor på ett posh hotell. Rengör alla fönster, mattor, möbler, garderober och badrum grundligt. Överväg att köpa nya handdukar, mattor, sängkläder och fönsterbehandlingar för att billigt tillföra värde till ditt hem.

4.)    Måla: Ny färg i neutrala färger kommer att locka många en homebuyer. Glöm inte grundplattorna och trimmen! Precis som en gräsmatta utan kantning, ser väggmålningar utan trimmer oavslutade och smutsiga ut.

5.)    Sovrum / Badrum: Mästarens kvarter är homebuyers reträtt. Se till att alla garderober, lådor och bordsytor har minimal innehåll. Om du behöver sätta in ägodelar, under sängbehållare eller i andra garderober, gör så! På badrummet, som liknar köket, uppgradera var överkomligt. Duschar / badkar, speglar, golv, toalett, bänkskivor måste vara rena och fria från överflödiga toalettartiklar.

6.)    Uppdatera köket: Gör vad du har råd med, bekvämt. Vitvaror, skåp, bänkskivor och golv kan alltid uppdateras. För billigare lösningar, se till att apparaterna är rena och fungerande, Resurface eller färgskåp. Att lägga till nya dörrdragningar kan göra skåp känna sig fräscha och nya. Om bänkskivor eller golv är skadade, byt ut med liknande material.

7.)    Lagring: Skåp, organisering i skåp och hyllor är avgörande för hemköp. När deklarering glömmer inte dessa utrymmen. Homebuyers kommer att titta i dina garderober! Behövs mer utrymme? Överväg att köpa skåp arrangörer för att öka vertikal användning av dina väggar. Var särskilt uppmärksam på garage, källare och barnrum. Dessa områden tenderar att samla onödiga föremål och kan behöva doneras till välgörenhet eller säljs.

8.)    Ljus: Se till att alla fönster är i drift och släcka naturligt ljus. Är armaturerna i ditt hem föråldrade? Överväg att uppgradera armaturer eller lägga lampor och sconces till rum som är mörka. Hushållerska ser inte bara bostäder på dagtid. Tänk på högre wattlampor i hela ditt hem för att belysa alla bekvämligheter.

9.)    Få en heminspektion: En heminspektör kan påpeka oförutsedda problem som du aldrig skulle ha hittat. Frågor som takläggning, VVS, värme / luftkonditionering och el måste tas upp innan ett erbjudande görs på ditt hem. Kom ihåg att en potentiell köpare kan gå ifrån sitt erbjudande om ditt hem misslyckas med en kvalitetskontroll av hemmet.

10.)  Känner: Homebuyers är svävade av sina känslor som är kopplade till de fem sinnena. Lukt: Rengör inte med hårda kemikalier när ditt hem kommer att ses. Överväg rengöring dagen innan. Kom ihåg att djurområdena ska vara lika rena som resten av hemmet.Ljud: Ha lätt, mjuk musik att spela under ett öppet hus eller visa. Syn: Ljus och luftig känsla är tilltalande och tröstande. Rör: Gör möbler och sovrum känns livliga och önskvärda. Smak: Har du en varm mängd färsk chokladkakakakor redo? Du kan få ett erbjudande på plats!