10 juldekorationer för din veranda

10 juldekorationer för din veranda
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jul är alltid en magisk tid av oöverträffad glädje och frenet, speciellt när det gäller att dekorera våra hem. Varje år försöker vi att överdriva oss i att dekorera träd, fönster, hem och varv som direkt skulle ge oh och ah från våra gäster. Eftersom främre verandaar välkomnar gästerna och kan vara det första intrycket som besökarna har av ditt hem, fira säsongen med ett stänk av juldekoration på din veranda för att njuta av sinnena och sprida semesterjubileum.

1. Twinkle, twinkle little ... lights

Ingenting säger vinterhelger som ljusa ljus och ingen dekoration är komplett med dem. De gör nej. 1 val i juldekorationer om du bara väljer att skissera de främre motstående fönstren, för att fästa verandastolpar eller däck hela veranda med ljus.

2. Håll grön med evergreens

Vanligtvis gjorda av evergreens symboliserar kransar styrka, som evergreens sista ens under de hårdaste vintrarna. Så vad bättre sätt att välkomna dina gäster än några fina julkransar hängde på din veranda?

3. Den puny poinsettia hänger sin blomma ...

Poinsettia växter är vackra och i gott skick under julen, oavsett om det är äkta eller faux. Naturliga poinsettia kommer inte att överleva en kall vinter på en veranda, men du kan välja att visa dem på framsidan mot windows. Konstgjorda blommor kommer dock att erbjuda samma utseende med förmågan att motstå förkylningen, så välj artificiella julgranspulver för att lägga till dekorativa blomkrukor och skapa ett blommarrangemang som ser bra ut på verandan.

4. Välkomnande dörrmattor

En dörrmatta kan ses som en obetydlig detalj i den totala juldekorationen, men en välkomstmatta på verandaen tjänar tre syften: besökare kan torka fötterna och hålla dem rena innan de kommer in i ditt hem; en julmatta erbjuder en prydnad av färg; och bevarar konsistensen av hela dekorationen. Välj en matta som är robust att stå upp för trafik men är attraktiv och passande i utseende.

5. Låt julens kransar vara vintergröna

Skruva tallerken runt pelare, stolpar och räcken. De har fördelen av att se väldigt bra ut med en mängd andra dekorationer. Du kan slå dem ihop med lampor eller tömma dem med festliga röda bågar. Du kan också drapa krans på räcke och från under veranda taket för ett klassiskt utseende.

6. God jul alla ...

Om du har en gunga eller någon sits på verandan, leta efter en "veranda sitter." En fylld ren, Santa Claus, snögubbe eller någon annan typ av veranda sitter kan lägga lite whimsy till din veranda dekor. Du kan alltid lägga till en personlig touch genom att inkludera ett skriftligt välkomstmeddelande, vare sig det är på en tavlan yta eller sådana färdiga smycken.

7. Låt snön falla

Lägg till falsk snö, snöflingor eller en fylld snögubbe till din veranda för en touch av whimsy. En snöskovel placerad på verandan ger lite roligt och praktiskt. Gå ett steg längre genom att lägga spraysnö till fönstren. Snöflingor är alltid vackra och kan komma i olika former och jämnfärger. De kan hängas eller tapas till dörren eller fönstren.

8. Jultomten kommer till stan ...

Santa Claus, hans renar, Frosty Snowman, Grinch och många andra sådana koncept gör en stor temabaserad veranda design. Placera några olika tredimensionella figurer strategiskt på verandan för att välkomna gäster och slutföra utseendet med färgade ljus eller speciella accenter som matchar ditt valda tema.

9. Ljusjulstearinljus

Stearinljus är ett symbol för jul och är överallt under den här säsongen så varför inte ha dem på verandan? Även om det finns vissa nackdelar med att använda dem utomhus (de behöver skydda från vinden eftersom de lätt kan blåsas ut och även kräva noggrann placering, utom räckhåll för barn och husdjur), har verkliga ljus en härlig autentisk känsla som knappast kan vara ersatt av elektriska julstearinljus.

10. Åh julgran!

Vi borde definitivt inte förflytta julgranar till vardagsrummet. Ett ljust upplyst utomhusträd, det är ett klippt träd som passar under din veranda taket, eller ett levande träd i en kruka kan bjuda till intresse för en dekorativ veranda. Dekorera trädet med utomhusljus och ornament och lägg till inslagna faux presenter under trädet för ett komplett displaypaket.