10 Snygga inredningstryck för att omvandla ditt hem

10 Snygga inredningstryck för att omvandla ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du bara har flyttat eller letar efter en snabb, liten hemmahämtning, eller kanske något mer betydande, finns det några kända interiördesign tricks som designers anställer att du också lätt kan göra med minimal ansträngning och kostnad. Ibland har de minsta sakerna störst effekt. Det kan vara tillägg av en spegel, en målning, en lampa eller till och med en växt. Kanske vill du mjuka dina väggar, lysa upp ett rum eller lägga lite värme i ditt bostadsutrymme. Ta en titt på dessa smarta design tips och se hur de kan inspirera dig!

1. Måla mindre rum i mjukare, ljusare färger för att få rummet att känna sig större.

Vardagsrummet ovan är ett utmärkt exempel på hur man maximerar ett litet bostadsutrymme. Ett rum av denna storlek har en tendens att verka trångt, men de stora rutorna, ljusa väggar och riklig användning av speglar återspeglar inte bara det naturliga ljuset som häller in från dörrarna och fönstren men användningen av speglar ger också den optiska illusionen av utrymme, vilket gör att rummet verkar större än det faktiskt är. Omvänt kommer mörkare färger att få ett rum att känna sig mindre. Även med det överflöd av naturligt ljus och speglarnas strategiska placering, skulle detta rum i en mörkare nyans ha en mer inbyggd känsla för det.

2. Använd dekorativa speglar för att lägga direkt ljus i ditt bostadsutrymme.

Som framgår ovan kan speglar också användas för att göra en liten rymdkänsla större. För större rum, eller något rum med en mer begränsad mängd naturljus, kommer speglar placerade direkt från fönstren att lägga till direktljus. Dekorativa speglar kan också användas istället för konst för att fylla tomt väggutrymme. Stora eller små speglar ger ljus och dimension till ditt bostadsutrymme.

3. Blanda det. Blanda mönster och texturer. Blanda gammalt och nytt, dyrt och billigt.

Det finns inget fel med att placera familjens arvslängder tillsammans med din moderna soffa. Alla bra inredningsarkörer kommer att berätta att den viktigaste aspekten att dekorera ditt hem är att det speglar vem du är, din personlighet och din stil. Den antika Chippendale skrivbordet som var din farfar berättar en historia. Det berättar historien om ditt förflutna. Den moderna soffan du blev kär i och helt enkelt var tvungen att köpa berättar också en historia, din nuvarande berättelse, och det finns ingen anledning till att dagens och förflutna inte kan existera vackert tillsammans. Samma kan sägas för konst. Nu kanske du inte vill placera en målning av Salvador Dali på samma vägg bredvid en Monet, men det finns ingen anledning till att de inte kan vara i samma rum tillsammans. Med tyger, om det är möbler, mattor eller kuddar, kan olika färger och mönster medföra värme och konsistens i ditt bostadsutrymme.

4. Släpp in något lite mer bekvämt!

Slip täcker får ofta en dålig rap men de är verkligen underbara saker. De kan fungera som ett sätt att byta ut möbler för att reflektera årstiderna. Dessa lätt avlägsna täckplattor gör att du kan ha ett sofistikerat utseende utan att ständigt oroa dig för att människor smutsar eller sönder på dina möbler. Slipskydd är idealiska för rum som ofta används av barn. Ovanför de vita glidbelagda sofforna ger luften en avslappnad, bekväm, enkel men sofistikerad elegans.

5. Wicker korgar

Wicker korgar är ett ekonomiskt och elegant sätt att lägga till förvaring till vilket rum som helst. Korgar kan användas för att lagra och visa böcker, arkitektoniska och inredningsblad, leksaker, handdukar och filtar för att nämna några. Lägg ett par små korgar på bänkskivorna i ditt kök för att vackert visa och lagra din frukt och grönsaker.

6. Använd vad du redan har att dekorera.

Vi har alla saker som vi har, förmodligen packade upp i lådor någonstans och har inte gett dem en ny blick. Ditt hem behöver lite tillbehör. Istället för att springa till affären, ta en titt på vad du redan har. Brickor, trä, akryl, metall eller silver kan placeras ovanpå bagagehållare, tevagnar, trunkar, sängbord och soffbord för extra textur och dimension. Ordna ljus på dem, ramar eller stapelböcker ovanpå dem. Plattor kan hängas för att skapa underbar väggkonst. Konst från barnböcker kan ramas och hängas i plantskolor, barnrum eller deras badrum. Du kommer bli förvånad över vad du kan göra med det du redan har!

7. Lägg till en hängande krukhållare i ditt kök.

Kök är menade att vara varma och inbjudande. Vi spenderar mycket av vår tid i dem om det är för att laga mat, servera mat eller underhållande. En hängande krukstång är användbar elegans. Köken är avsedda att känna sig som om de är i ständig användning och ett hängande krukstång gör det säkert att man känner sig så här. Förutom att se så underbart, (det finns många storlekar och stilar tillgängliga) extra skåputrymme nedan är nu befriat för att lagra andra föremål. Sällan har någon klagat över att ha för mycket förvaring.

8. Bli grön.

Lägg till växter i ditt bostadsutrymme. Lägg till dem i alla rum, små eller stora, få eller många. Växter är ett billigt sätt att accessorize ditt utrymme och lägga till färg och textur. Inte bara är plantor vackra men många kan rengöra hushållets luft och balansfuktighet. De kan absorbera föroreningar och avlägsna skadliga gaser från luften. Inget hem borde vara utan dessa underbara gröna!

9. Måla eller tapetera dina bokhyllor.

Den här ögonblickliga färgen kommer att lysa och återanvända alla rum! Det är fantastiskt hur något som är så enkelt som ett lager färgstark färg kan omedelbart aktivera och förvandla ditt utrymme.Denna inbyggda bokhylla skulle vara enkel och vanlig utan det ljusblå interiören. Kanske är det enklaste och billigaste sättet att förvandla ett tråkigt utrymme att applicera en färgfärg någonstans oväntat. Bokhyllor är en idealisk plats att starta eftersom du inte behöver måla ett stort område. Andra roliga ställen att lägga till en pop färg inkluderar målning eldstad mantels, insidan av garderober, hallar och tak.

10. Använd mattan för att mjuka trägolv.

Kasta mattor ger värme och kan lägga stor textur, färg och personlighet i ditt bostadsutrymme. Trägolv är vackra och lätta att underhålla, men de saknar den komfort som mattor på golvet erbjuder, särskilt under de kallare månaderna. Områdesmattar kan lägga till roligt och funktionalitet i ditt bostadsutrymme. Använd flera olika mönster och tyger tillsammans för att visa upp din karaktär. Eller lägg till flera mattor av samma mönster och tyg, eller olika texturer men samma färg. Möjligheterna är oändliga. Du kan ändra dina mattor för att återspegla årstiderna med hjälp av varmare toner och tyger för kallare månader och ljusare för de varmare dagarna på året. Det finns många härliga bomullspapper, tvättbara mattor som är idealiska för dessa hem med barn. Det finns verkligen ingen anledning till att ett hem med små barn inte heller kan vara snyggt.

Vad inspirerade dig? Personligen är jag bara arg över dessa djurhud mattor som verkar vara allt raseri på sistone. Frågan är, går jag för koen eller zebraen? Eller båda, och säg bara att jag bor i en ladugård!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: