10 Färgglada Kids Room Interior Decor Idéer

10 Färgglada Kids Room Interior Decor Idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Barnrum och barnrum skiljer sig väldigt från resten av rummen i huset. Först och främst är de avsedda för en viss kategori av ålder så de måste ha en inredning som speglar det. Dessutom måste de vara extra säkra och vänliga. Så när du dekorerar ett barns rum måste du vanligtvis rikta mot djärva och levande färger och roliga och vänliga former. Låt oss ta en titt på några snygga exempel.

Naturligtvis betyder ett färgstarkt barnrum inte nödvändigtvis en amalgam av färger. Du kan fokusera på två eller tre färger och använda dem i hela rummet. Till exempel har detta härliga rum en färgpalett bestående av gul, blå och orange, en vacker och uppfriskande kombination. Ryggsäcken lägger också till några extra detaljer av färger för kontrast.

Detta är ett rum med främst pastellfärger men det är fortfarande djärvt och pulserande. Kombinationen av turkosväggar och vitfönster och dörrkarmar är en klassisk. Den ljusgröna mattan har också en väldigt vänlig och mjuk konsistens och det gör att rummet känns extra mysigt. Den mjuka puffen lägger bara till det intrycket. De små detaljerna och dekorationer som de på sängen eller nattduksbordet finns för lite extra kontrast.

Detta är överlägset det djärvaste och mest färgstarka rummet vi hittills hittat. Men även här är färgerna inte så många. Faktum är att du kan se färgpalett som visas på väggen ovanför sängen. De enda färgerna som används för denna inredning är lila, gröna och orange. Mönstren stämmer överens överallt och alla dekorationer och tillbehör matchar också dessa färger.

MoreINSPIRATION
  • Några färgglada och roliga designidéer för barnens rum
  • Kids Room Decor Idéer med uppväxt Flair
  • Måldjupade väggar - en färgstark trend i inredningen

Detta är ett mer minimalistiskt barns rum. Det är mycket luftigt och ljust vilket är ganska ovanligt. Det är också bra för barnen eftersom de har gott om plats att leka och flytta runt. Väggarna, taket och golvet är alla vita och de fungerar som en fin, neutral bakgrund för alla de djärva, färgstarka möblerna som används för inredning. Men ändå är färgerna bara tre: gul, orange och grön.

Detta är ett nästan all-rosa rum. Det är ett sovrum med två tjejer och även om det verkar som en kliché är rosa en bra färg i det här fallet. Vad som är vackert här är det, trots att det i grunden är en stor färg som används för inredningen, finns det fortfarande variationer av intensitet. Den gula hänglampan är ett uppfriskande tillägg till rummet.

Härifrån, även om rosa fortfarande är en mycket stark färg, är den blandad med andra djärva nyanser som gul och orange. Den väldigt starka gröna växten som kan ses utanför fönstret ger också en fin kontrast. Grön är en färg som, trots att den inte finns i rummet, fortfarande är en stor del av inredningen.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.