10 Gemensamt tillverkade dekorationsfel och hur man undviker dem

10 Gemensamt tillverkade dekorationsfel och hur man undviker dem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När jag skriver den här biten om dekorera misstag Jag tycker att det bör noteras att sättet att dekorera våra hem, mycket som hur vi ser konst är helt subjektivt. Vad som är visuellt tilltalande är inte nödvändigtvis så för en annan som skönhet verkligen är i ögat av den som ser. När jag fortsätter att diskutera misstag som bör undvikas, tänker vi på Freshome aldrig att försvaga någons smak eller stil. Som vi har lärt oss är alla dekorationsregler menade att de skulle vara trasiga. Det finns några tumregler som ska beaktas, och det här är bara en guide för att förbättra ditt hems utseende, känsla och flöde.

1. Storlek är viktigt!

Möbler kan vara för små för ett utrymme. Ett större rum behöver lämpligt medelstora möbler, eller kanske mer av samma möbler som du redan har. Om du flyttar till ett större hem måste du tänka på storleken och storleken på rummen och möblerna du har, var den kommer att placeras och hur du kommer att förbättra den om det behövs. Jag brukar komma från skolan där större är verkligen bättre. Det gör ett uttalande, kan vara djärvt, dramatiskt och väldigt snyggt. Ja, en Grand Steinway kan vila bekvämt i ett mindre rum. Man behöver helt enkelt undvika att tränga ett utrymme. I motsats till vad många tror kan möbler göra ett mindre rum att känna sig större än det är, även i större skala.

2. Vem släckte lamporna ut?

Korrekt belysning är avgörande för varje rum. Naturlig belysning ändras under hela dagen och under säsongerna. Vädret kan också påverka och påverka ett rums belysning. Belysning är kanske en av de viktigaste elementen i våra hem. Jag är ett stort fan av ljus på dimmers. Det finns tillfällen då vi behöver våra rum starkt upplysta och det finns tillfällen då vi vill att dessa lampor inte ska vara så skarpa och krossade, säg i slutet av dagen, eller när du vill skapa en avkopplande och mer intim atmosfär som t.ex. när du är underhållande. När du tänker på dimmare glöm inte sovrum och badrum. Ytterligare ljus kan läggas in med tillsats av lampor placeras i området när ytterligare belysning kan behövas, på skrivbord, arbetsbord, nära soffor och sängar. Var försiktig när du arbetar med lampor och tänker på storlek. Lampor som är för små ser dumma ut ur balans, och viktigast kommer inte att ge dig tillräckligt ljus för ditt speciella utrymme. Belysning är särskilt viktigt när du säljer ditt hem, eftersom det kan hjälpa ett rum se större och mer välkomnande. Titta på dessa inredningsdetaljer när du säljer ditt hem för mer tips.

3. Vid matchning ...

Allt behöver inte matcha! Rummen drar nytta av extra textur, mönster och färg från andra liknande föremål. När ytterligare mönster och färger tas in, får rum en djup och dimension. Försök att undvika två soffor med samma färg och mönster, istället ha två koordinerande mönster, eller ett med ett mönster och en som är solid. Om du väljer solfärgade soffor, som vit, lägg till några kuddar, filtar och mattor för att skapa en överdådig gom. Ovanstående bild kanske inte är din smak, men är ett exempel på hur användningen av olika färger och texturer för att dra ett utrymme tillsammans.

4. Testa det!

Testa dina färger innan du börjar måla. Färger, medan korrekt märkt på burkarna kan se väldigt annorlunda ut en gång på väggarna. En färgfärg kan variera från rum till rum och ändras under hela dagen, eftersom naturlig belysning ändras ständigt. Det bästa är att plocka upp några provstorlekar i liknande nyanser (åtminstone en skugga mörkare och en nyans ljusare) och måla den på en stor plats i valfri rum. Ett annat alternativ är att ta en stor bit kartong och måla direkt på pappen. Kartongen kan sedan flyttas från rum till rum. Du kan bestämma att istället för ett blått du har valt ser det mycket bättre ut i din matsal än i vardagsrummet där du ursprungligen hade föreställt dig det. Dessa extra steg är värda ansträngningen och kan sluta spara dig mycket tid och pengar på lång sikt.

5. Billigt och billigt betyder inte samma sak!

Vi vill alla spara en dime och det är absolut inget fel med att handla för försäljning och letar efter fynd. Att handla och dekorera våra hem är ett dyrt äventyr. Men du vill aldrig hoppa över hörn och skimp på kvalitet. Köp inte billigare soffan helt enkelt för att det är billigare. Pengarna du sparar nu kommer inte göra någon skillnad när du måste byta soffan om 5 år eftersom materialet inte har hunnit eller rammen försvagas och kommer att ge. Köp alltid det bästa du har råd och om det betyder att spara upp för det gör det. Kvaliteten blir värt att vänta.

6. Mer är inte merrier.

Det finns ingen anledning att visa upp alla dina tillhörigheter i ett utrymme. Detta kan ge ditt rum en överfull och rodig utseende som kan ha en väldigt störande effekt och en som inte alls är vilsam och avkopplande. Om du har samlingar, placera dem i hela hemmet och gruppera dem tillsammans, som med liknande. Om ditt utrymme börjar bli rörigt, packa några saker bort och rotera dem på en senare tidpunkt. Detta kan hjälpa till att hålla ditt utrymme friskt.

7. Ta åtgärd.

Som tidigare nämnts gäller storlek. Medan möbler som är för små kan kasta av rummets storlek och verka dumt, vill du också mäta ditt utrymme för att se till att det finns utrymme för allt så att det finns utrymme för trafik att flöda fritt runt utrymmet.Dessutom, om du flyttar in i ett nytt hem eller tänker på att beställa nya möbler, vill du vara säker på att det passar alla. Tänk dig att beställa en ny soffa eller armoir bara för att den inte passar genom en dörröppning eller trapphus. När du mäter ett utrymme glöm inte att tänka på höjden! Ofta har en inredningsarkitekt en bättre skala och hur man gör möblerna passande i utrymmen. Titta på dessa 10 anledningar varför att hyra en inredningsarkitekt kan hjälpa till i dina interiörer.

8. Tillbaka bort från väggarna!

Många människor har en tendens att automatiskt placera sina möbler upp mot väggarna. Kuponger ska föras in något om ett rum är mindre, och mer om ett rum är större. Målet är att skapa ett intimt utrymme där människor kan samla, samtidigt som de tillåter flöde. Ovanför matsalen bord och stolar är i mitten av rummet och de två stolarna till framsidan av rummet är borttagna från fönstren, bara lite för att skapa en känsla av intimitet, värme och inkludering.

9. Lyssna inte på din svärmor!

Hur du dekorerar ditt hem borde spegla dina intressen, passioner, stil, förflutna, nutid och framtid. Låt inte någon ålägga sin smak och stil på dig. Om du behöver hjälp begär en dekoratör men lämna välmenande vänner och familj vår av bilden. Det är okej att säga nej till sina förslag och till alla möbler som de kanske vill lossa på dig som inte är till dina önskemål!

10. Förlora inte fokus.

Detta kan ofta hända i större rum. Innan du dekorerar eller åter dekorerar, gå runt rummet och utse en central kontaktpunkt. Kanske är det en öppen spis eller ett överdimensionerat fackfönster med utsikt över en frodig och overdådig bakgård. Börja med att placera möblerna runt den fokuseringen och träna. Rummet ovan är ett bra exempel på bara vad man ska göra. Här ser du också att möblerna inte spolas med väggarna och matchande vita soffor ges djup med koordinerande mönster och soffor i soffan och gardinerna. Zebra Print Tablet introducerar ny färg, textur och mönster medan du drar allt ihop. Möblerna är proportionella, och flödesflödet har skapats. I mycket större rum kan det behövas två kontaktpunkter och två separata underhållningsområden.

Jag har nämnt 10 potentiella katastrofer, men det finns fler. Vad är några saker som jag inte har berört på det du tycker borde undvikas? Håller du med eller är oense med det råd jag har gett?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: