10 Gratis Fragrance & Färgkombinationer

10 Gratis Fragrance & Färgkombinationer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Stil handlar inte bara om de visuella aspekterna av ett rum. Resten av dina sinnen bör stimuleras också. Att gå in i ett ljust, glatt rum är en upplevelse men att gå in i ett ljust, gott rum som luktar solsken och liljor har ett helt annat äventyr. Så, när du är på nytt dekorera eller omdesigna tänk på vad du gör när du avslöjar rummet. Ska du lägga till färska blommor, smaka på något hemlagat aromaterapi recept på spisen eller tända några doftande ljus för att slutföra atmosfären och temat för utrymmet? Ännu viktigare, vilka dofter passar bra med vilka färger? Kolla in några av våra favoritkombinationer!

1. Påfågel och klöver.

Denna djupa, påfågelblå är det perfekta valet för ett rum som du vill känna dig elegant och sofistikerad. Och denna färg med mesh bra med kryddiga dofter. Clover är ett av de bästa valen. Det är lite kryddigt, lite peppfullt med en antydan på morgonskogen. Det reser genom hela rymden och skapar en rik, varm atmosfär.

2. Elfenben & Vanilj.

Ren och uppfriskande, elfenben och vanilj är en match gjord i himlen. För utrymmen som fungerar som en ren palett, som ett krämigt badrum eller kök, är en lättare, mjukare doft det bästa alternativet. Vanilj, en av de mest populära dofterna, fungerar bra i rum som är avsedda att vara tydliga och inbjudande områden.

3. Mynta & Lavendel.

Lavendel är en organisk, naturlig doft. Det är lite blommigt och girlish med många livliga undertoner. Genom att blanda det med ett ljust, kallt färgat rum skapas ett roligt och livligt ställe att äta middag, umgås med vänner eller koppla av och läsa dina favoritmagasiner på eftermiddagen. Du kommer att skapa en ljus, lycklig plats i huset.

4. Charcoal & Ginger.

Kullet kan göra ett mörkt, intressant utrymme. Men, att lägga en doft som ingefära i blandningen bara förstärker eklekticismen. Den har en kryddig underton men den är också ganska lätt och ungdomlig.

5. Gold & Patchouli.

MoreINSPIRATION
  • 5 lugnande färgkombinationer
  • 5 Cabin-inspirerade Färgkombinationer
  • Perfekta vårfärgskombinationer

En djup, woodsy doft, denna doft kommer att matcha värmen hos ett gyllene rum. Den här jordiska aromen är lite mer på maskulin sida, men när du har skapat ett sådant grandiöst guldrum, förbättrar det den rika, kungliga känslan som du försöker skapa. Det är också en av de mest populära dofterna.

6. Midnatt och regn.

En vacker, djupt ton, midnattblått är en annan favorit för fansen. Det är inbjudande och fridfullt, men ändå djärvt och dominerande. Matcha ett midnattrum med något som luktar av regn. Du kan skapa ditt eget recept med olika oljor eller ha turen att hitta ett ljus som gör tricket. Luktet av regn kommer att skära genom mörkret.

7. Lilac & Rose.

Lilac är så mjuk, ganska lila. Det fungerar bra i absolut inget rum i huset. Så måste det vara parat med en doft som också fungerar bra i vilket utrymme som helst. Vårt val? Reste sig. En färg och en doft av floraler håller allt vackert och feminint.

8. Magenta & Cherry Blossom.

En snygg, modern färg, magenta behöver något blommigt för att släta ut det och ta fram sin femininitet. Ljusa några romantiska, japanska körsbärsblomstearmer runt rummet för en vacker doft och välkomnande atmosfär. Den läckra doften och den moderna stilen kommer att komplimangera de kontrasterande idéerna.

9. Sky & Almond.

Almond luktar som en sats med nybakade kakor. Och en rik, himmelsblå fungerar som en lugn och avkopplande nyans. Sätt de två ihop för att skapa ett rum som alla vill samla in till lunch, en kopp kaffe eller till och med en tupplur vid kupéfönstret.

10. Camel & Amber.

Kamel, en mjukare, lättare version av den neutrala bruna, är en mångsidig färg. Men när den används på egen hand, behöver den lite extra obehag för att hjälpa till att bli en modedesign. Så istället för att klä på hela rummet i kamelfärgade väggar och stoppa. Laga rummet i flera nyanser av brunt från taupe till choklad och använd sedan lite gult doft för att avsluta rummet. Det är rika och jordiska och matchar tonen som dessa brunnar skapar.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.