10 nutida element som varje hem behöver

10 nutida element som varje hem behöver
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Användningen av ljus, ny finish och minimalism för att få moderna in i ditt hem

I denna levnadsdag är det ingen tvekan om att den samtidiga rörelsen har påverkat alla aspekter av vår vardag. Från våra bilar, mode och teknik till världens design i arkitektur och interiörer. Många använder termen nutida eller modern utbytbart för att innebära en mer avslappnad paus av traditionella normer och nya begrepp om designens rika och moderna tänkande. Modern kan också referera till en tidsperiod med designstil från 1920-talet -50-talet. Från att föra in ljus till mörka utrymmen för att öppna planlösningar och introducera renfodrade möbler, är det här 10 sätt att föra modern stil i ditt interiör.

1. Lyssna lätt in i inredningen:

När de moderna och postmoderna designperioderna började dyka upp på 1920-talet var det en paus från det traditionella mörka interiören med stängda avdelningar och små fönster. Lätta och luftiga rum ersatte de små och mörka och dessa detaljer kan du anta i ditt eget hem. Välj att välja rätt planlösning som släpper in naturligt ljus genom golv till glasfönster, takfönster, solrör och använd genomskinligt glas för privatlivsområden.

Välj subtila färger med accenter av livfulla färger för ditt moderna hem

2. Välj subtila färger med accenter av mer livlig färg du verkligen älskar.

Använda neutrala toner av grå, brun och svart och vit för golv, inredning, belysningsarmaturer och textilier. Samtida färger lämnar detaljerna i dina metalldetaljer i metall för att skina genom eller låta fantasin för dig bli kreativ med texturer och mönster. Bara för att du använder neutral färg borde inte innebära att dina interiörer blir tråkiga! Textural seagrass möbler är till exempel vackert att röra och ögat.

3. Användning av naturmaterial kan skapa en vacker inredning och exteriör

I stället för att naturmaterial är reserverat för bara trämöbler kan ditt moderna hem använda sig av naturliga och organiska material i uteplats ute, läder möbler för dina interiörer och enkla dekorativa element som visas i hela ditt hem. Den nutida levnadsperioden medförde en ny känsla av att använda organiska material som trä, sten, skiffer, teak, bomull, ull och andra vackra textilier i moderna möbler och inte bara reserverade för traditionella hemanvändningar.

Moderna hem blandar naturmaterial vackert

4. Airiness ger en mer avslappnad inredning i ditt moderna hem

Möbeldesigners började skapa soffor, bord och heminredning som återspeglade en mer avslappnad livsstil. Stuffy och tung prydnad ersattes med rena rätlinjiga linjer och detta gav väg till moderna hem känner sig lättare och mer avslappnad i livligheten. Möblerna höjdes av golvet för att ge en tyngdlöshet och ditt hem kan anta samma egenskaper.

5. Samtida Elements - Blotta golv i underbara finish

Den nutida levnadsåldern har gjort vägen till nya material, men också en avslappnad känsla till interiörer med minimala linjer och mindre "grejer". Blotta golv i underbara ytor som lövträ, keramik och porslinsplattor, travertinsten och marmor har gjort vägen till det moderna livet. Naturliga och organiska material är ett måste i det moderna livet. Titta på dessa 10 sätt att få naturliga och organiska element i ditt interiör för fler idéer. Områdes mattor för att hålla fotfötterna bekväma och att bryta upp rummet visuellt är idealiskt, särskilt i vardagsrum och matsal. Överväg att föra fjädrande golv i ditt hem för en skarp och modern touch.

Samtida inredning ger en luftighet till dina interiörer

6. Öppna dina interiörer med en öppen planlösning

Moderna hem har en känsla av att förena alla inredningsområden till en stor upplevelse. Begreppet "stort rum" har använts för att indikera en suddning av de distinkta väggarna och gränserna för levande utrymmen med köket, vardagsrummet osv. En öppen planlösning är idealisk och är ikonisk i moderna hem och skapar en enhetlig designestetik överallt ditt hem.

7. Stream-fodrade samtida arkitektoniska exteriör detaljer

Medan fokus på inredning ofta är tänkt på när man beaktar nutida influenser, glöm inte de arkitektoniska exteriör detaljerna som är lika viktiga. De flesta yttre detaljer är fri från tunga prydnader av historiska klassiska byggnader och ersätts med enkla rätlinjiga eller krökformade former. Taklinjen är distinkt - cantilever eller stort överhäng, och unika egenskaper som till synes platt taklinor samt material på utsidan brukar blandas harmoniskt med naturen runt ditt hem i moderna stilar. Med hjälp av kreativ fönsterdesign i ditt hem kan du lägga till omedelbar samtida överklagande. Se 10 sätt fönster design kan påverka interiörer för mer arkitektoniska idéer.

Utomhus arkitektoniska detaljer verkar blanda harmoniskt med naturen

8. Uppmärksamhet på samtida detaljer i ditt hem

På samma sätt som tidigare designperioder är detaljering viktigt i ett modernt hem. Fina element som belysningsarmaturer som är distinkta och ser ut som konstverk hålls enkla och tydliga. Handräcken och banister som var en gång stora handgjorda bitar av trä under de senaste årtiondena är ersatta med innovativa spänningskablar, glas eller industriella material. Se till att lägga till samtida detaljer som märks, men distrahera inte dina minimala interiörer.

Titta på samtida detaljer i dina interiörer

9. Tekniken döljs bakom dina vackra interiörer

Ett av de områden av modern design som alla älskar är "dolda detaljer". Du ser den innovativa tekniken i våra smarta tekniska världar för telefoner, datorer och även i våra hem. Samtida uppgifter om trådlösa och fjärranslutna kontroller för styrning av elektronik, värme / kylsystem, belysning, säkerhet och mer är alla dolda bakom de vackra detaljerna. Försök med innovativa kontroller i ditt hem livsstil och se hur mycket ditt moderna hem kommer att känna. Tekniken har blivit de dolda lyxdetaljerna för att lägga till moderna hem. Att se 10 enkla sätt att väcka dina interiörer med Luxe Detaljer titta på dessa tips.

Använd innovation och teknik i din moderna livsstil

10. Släpp din "gamla värld" tänkande i vår samtida ålder

Det är ingen tvekan om att varje designålder lånar och påverkar element från varandra. Den moderna eran om design handlar mer om att släppa ut strikta och formella designregler och bli mer öppna och minimalistiska i tillvägagångssätt. Oavsett om du bestämmer dig för att ha ett mer eklektiskt hem och blandar och matchar tidigare epoker eller du föredrar att bli ultramodern i naturen, bör ditt hem spegla din livsstil. Släpp din gamla värld och tänka på att varje bit i ditt hem måste ha en etikett och njuta av det moderna livet som återspeglas i ditt underbara hem.