10 Cool Family Basement Designs

10 Cool Family Basement Designs
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns något om en källare, bort från resten av huset, vilket stärker samlings- och bindningstiden. Kanske för att den är bortgjuten, vilket betyder att inte bara någon kommer in och spenderar tid där. Kanske beror det på att husägare känner lite mer frihet att verkligen uttrycka sig i ett rum som är ur det "offentliga" ögat. Eller kanske är det helt enkelt för att vi alla behöver en plats att koppla av och tillbringa tid tillsammans, och källarvårdsrummet, när det är väl utformat, kan rymma nästan vilken typ av kvalitet familj (och vän!) Tid.

Om du är intresserad av att göra din egen källare mer familjevänlig, en plats där människor faktiskt vill spendera tid, läs vidare. Några av idéerna är mer arkitektoniskt intensiva än andra, men alla är inriktade på en sak: njuter av tiden som spenderas tillsammans.

Som med allt annat säger ett första intryck av din källare mycket. Därför kan det vara bara det du behöver lägga till för att omvandla ditt källarfamiljens spelutrymme till extraordinärt.

En biljardbord är en fantastisk idé för en rolig familjekällare. Olika alternativ för filtfärger betyder inte att du måste offra ditt rums övergripande estetik heller, och det stora spelbordet kan smälta in i inredningen.

Eller du kan gå motsatt väg och betona spelbordet i ditt utrymme genom att hålla det framför och från centrum. Massor av andra familjen roliga möjligheter finns på rummets omkrets - äta i barområdet, storbilds-tv och soffa och övergripande hangout sittplatser.

MoreINSPIRATION
  • Mer bostadsutrymme och mer utrymme för familj i en ombyggd källare
  • Källare mönster och inredning som POP!
  • Så här omvandlar du källaren till ett extra rum

Du kan alltid balansera en stor tv-skärm med ett annat visuellt intressant stort rektangulärt objekt - tänkfönster (om din källare inte är underjordisk), akvarium eller överdimensionerat konstverk.

Om du tycker om att din källare hade ett fönster för att förbättra din familjs kvalitetstid, kan du överväga att installera bakgardiner på en vägg. Detta ger en illusion att det verkligen finns något naturligt på den andra sidan av den där väggen ... än underjordisk smuts.

Bara för att rummet är i källaren betyder det inte att det måste känna sig som en grotta. Håll saker fräscha och vänliga med poppar av färg och massor av vita och ljusa neutraler.

Ett pentry / barområde kommer säkert att dra en folkmassa i god tid ... speciellt en som innehåller en platt-TV i utrymmet. Utrymmet hålls klassiskt med massor av trätoner och varma, ljusa neutrala färger.

Denna källare ger en mängd positiva familjeunderhållningsmöjligheter, från en klättervägg till en basketboll med gott om plats för träning. Normalt skulle möbler vara ett tröstande boende, men den här källaren har andra familjeförbindelsestider i åtanke.

Som en sista utväg, se till golvet för att lägga till lite energi för de källare som känner sig lite trumma på spänningsskalan. Lägg ner en djärv geometrisk matta eller lag ett gäng mindre grafiska mattor i samma färgpalett. Detta lägger till en snabblyftning.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 6.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: