De 10 Coolest Tiny Studios vi någonsin har sett

De 10 Coolest Tiny Studios vi någonsin har sett
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Litet lägenhetsboende blir bättre och bättre, och vi har en uppsättning av 10 småstudier för att säkerhetskopiera vårt krav. De är alla under 350 kvadratmeter, men med höga tak som gör det möjligt att bygga uppåt istället för utåt, har dessa lilla bostadsutrymmen tillräckligt med funktioner och funktionalitet för att låta dig leva små och elegant. De är moderna, minimalistiska och kanske ännu kallare än stora, fina hus.

Du får avgöra.

1. Abbeville studior

Bilder: Mc Crum interiördesign

Detta lilla studioprojekt med 20 enheter i Storbritannien har utrymmen centrerad kring en smart, snygg bokhylla som rumdelare. Det skiljer sovrummet från soffan och köket, medan mittpanelen roterar för att visa plattskärms-tv på båda sidor.

2. Achille studio projekt

Bilder: Batiik Studio

Batiik Studio, ett franskt designföretag, omvandlade ett 320 kvadratmeter utrymme till en elegant liten studio för cirka 40 000 dollar. Massor av lagring är dold under trappan och i garderobenheten, inbyggd i den svarta rutan bredvid badrummet.

3. Chelsea liten studio

Bild: Gult spår

Arkitekt Rick Joy skapade en sexig studio i New York där sängen kan bifogas linne gardiner. Även om utrymmet är litet, är finishen av högsta kvalitet, vilket ger den lilla studion en lyxig känsla.

4. Taipei liten studio

Bild: iCloud Pen Studio

Denna studio på 345 kvadratfot skapades av Cloud Pen Studio. Sovplatsen är uppdelad från resten av utrymmet genom en garderob / bokhylla. Integrerad belysning, högglansgolv och apparater av rostfritt stål skapar ett ljust och reflekterande utrymme.

5 312 kvadratmeter i Polen

Bild: 3Xa

Arkitekt Ewa Cherny byggde en fantastisk liten studio i Wroclaw, Polen. Den coolaste funktionen är bokhyllan, som fördubblas som trappan till sovloftet. Det lätta, luftiga utrymmet belyser en skarp kombination av naturliga trätoner, vita och svarta.

6. Zoku Hotel Amsterdam

Bild: Concrete Architectural Associates

Concrete Architectural Associates utformade detta utrymme för Zoku Amsterdam långvarig bostad. Det ovanpå 269 kvadratmeter stora loftet har en flexibel planlösning och ett sovande utrymme som är täckt av lameller, för privatliv.

7. En liten kärleksbo för 2

Bild: Ruetemple

Arkitekten Ruetemple utformades för ett par och belägna i Moskva, Ryssland, och lyckades passa gott om förvaringsnät i det lilla utrymmet.

8. Suspended in mid-air

Bild: Hemdesign

Denna studio i London har en av de coolaste sängidéerna någonsin: ett flytande sovrum suspenderat strax under studionens takfönster. Ännu kallare, takfönstret öppnar sig på taket för att sova utomhus.

9. Pod chic

Bild: Andrew och Alain Timonina

Det kan komma in på bara 320 kvadratmeter, men det är stort på stil. Den modulära inredningen är elegant och den snyggt designade centralpoten fungerar som ett sovrum på ena sidan och köket på den andra.

10. Industriell, men polerad

Bild: Archilovers

Inredningsdesignern Tatyana Bobyleva omvandlade ett litet rårum till en elegant studio som är en sammanslagning av österrikisk skidstuga stil och industriell design. Eftersom utrymmet är litet kan designern splurge på avancerade ytor och inredning för kvalitet över kvantitet.

Dessa 10 småstudior erbjuder massor av idéer om hur man bor i ett mindre utrymme utan att offra på stil eller komfort. Vilken är din favorit?