10 Mysiga och avkopplande läsrum

10 Mysiga och avkopplande läsrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Läsning är en aktivitet som överraskande slappnar av sinnet och låter oss komma in i ett stadium av djup lugn och lugn. Det är ett utmärkt sätt att omgruppera dina tankar och låta ditt sinne återställa sin energi efter en lång dag på jobbet eller när du känner att du är stressad. Oavsett om du är en passionerad läsare eller inte, känner du en gång om du behöver gå någonstans tyst och mysig och läsa några sidor från din favoritbok eller tidning.

Du kan göra det oftare om du hade en sådan mysig och inbjudande plats att gå till. Lösningen för detta problem är väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att organisera och skapa en läshörn eller ett litet utrymme där du kan sitta bekvämt och koppla av både din kropp och ditt sinne.

Att läsa skarvar är oftast små mellanslag som normalt skulle förbli oanvända, till exempel utrymmet nära fönstret eller i hörnet av ett rum. Men det är inte det enda alternativet att välja mellan. Beroende på layout och inbyggnad i ditt hem kan du hitta den lösning som bättre passar ditt utrymme och dina behov och önskemål.

MoreINSPIRATION
  • Hur man skapar ett avkopplande läshörn
  • Bringar ljus in i din mysiga läshög
  • Njut av din favoritbok i stil - 15 fönstret alkovläsning

Din läshuvud kan vara utrymmet längst ner i trappan där du kan ha en mysig fåtölj och några hyllor eller en bokhylla, det kan vara ett inbyggt utrymme framför fönstret, ett hörn i ditt sovrum eller något som enkelt som en stol framför eldstaden eller nära ett stort fönster. Det finns många alternativ att utforska innan du fattar ett beslut och vi har valt några vackra och inspirerande exempel som vi hoppas du kommer att njuta av.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.