10 Creative DIY hund skålar idéer till ditt husdjur

10 Creative DIY hund skålar idéer till ditt husdjur
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha ett husdjur är inte precis en promenad i parken men det är också mycket roligt och givande. Behandla din hund med respekt och kärlek och du kommer att skapa ett underbart förhållande. Börja med att byta ut den gamla matskålen med något lite mer praktiskt och snyggt för både dig och ditt husdjur. Det finns många idéer att använda som inspiration.

Till exempel kan du göra en utfodringsstation för din hund. Du behöver en två cubby trä hyllan, metall skål med en läpp, ljus korgar, en pussel, en borr och lite färg. Gör två hål på toppen för de två skålarna och använd insidan för förvaring. {Found on dreamalittlebigger}.

Håll ditt husdjurs mat någonstans säkert, helst en behållare som också ser bra ut. Att göra en är lätt. Du behöver en stor burk, lite dekorativt papper, lim och sprayfärg. Sätt en fin etikett på den och nu matar din hund blir ett nöje. {Found on momtastic}.

Detta är ett mycket liknande projekt. Det är en hundmatbehållare gjord av en popcorn-burk. Den är målade gul och locket har en väldigt trevlig hundpoteutskrift. Istället för en etikett har den här "hundmat" skrivet på den med vit sprayfärg. {Found on tidymom}.

Ge din hunds mat och vatten skålar en makeover. Det här är träskålar och de har "ät" respektive "dryck" som skrivs på dem. Använd brevklistermärken för skrivandet och en vedbrännare för att spåra bokstäverna. Det är ett projekt mer för ägaren än för husdjuret. {Found on abeautifulmess}.

MoreINSPIRATION
  • Så stil och njut av en eldskål för en mysig upplevelse
  • 12 kreativa och ovanliga diy pennahållare idéer för ditt hemkontor
  • Ha kul med koppar sprayfärg - 11 DIY idéer

En annan mycket enkel och mycket genial idé är att göra en tavla skål för din hund. Ta en enkel vit keramisk skål och sätt tejpen runt fälgen. Spruta sedan yttersidan med tavlafärg, ta bort bandet och sedan skriva på skålen vad du vill. {Found on ammothedachshund}.

Detta intressanta och geniala projekt är perfekt för dem som har stora hundar som lättare skulle kunna äta ur en skål som sitter på en stol. Hitta en gammal stol och gör en hel i sätet. Sätt in skålen där och där har du den. {Found on thediyvillage}.

Denna hundskålshållare är gjord av en träkista. Det är ett praktiskt projekt eftersom du har en stabil struktur för att hålla mat- och vattenskålen och din hund kommer inte att flytta dem omedelbart. Skålen kommer inte att sitta direkt på golvet. {Found on sewwoodsy}.

Den här stora hundmataren är väldigt vacker. Den är gjord av en träslog som har snidats till rätt storlek för att rymma de två skålarna. Det är också ett fint dekorativt stycke för hemmet och ett bra sätt att kamouflera hundskålen. {Found on uglymuffinlibrary}.

Om du vill dölja husdjurs mat- och vattenskålar och också för att spara lite utrymme, kan du placera dem i bottenlådan på ett skåp. Gör en fin ram för att hålla dem helt stilla och du kan använda resten av lådorna för att lagra ditt husdjurs leksaker.

För att göra dessa snygga hundskålar behöver du två glasskålar, giftfri glasfärg, skummålningborste, tjockt elastiskt band, tejp och tidning. Vik elastan runt skålen och sätt på tejpen på den övre halvan. Sedan måla det utsatta området och låt det torka. {Found on prettyfluffy}.