10 kreativa DIY pallar

10 kreativa DIY pallar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Avföring kan vara super användbart i nästan alla rum i ditt hus. Bredvid frukostbaren eller köksön, under de lilla borden i barnens lekrum, bredvid ditt skrivbord på ditt hemkontor eller bara titta ganska i vardagsrummet. Avföring kan vara roligt att dekorera med och roligt att göra! Kolla in alla dessa lekfulla, DIY pallar och försök skapa en själv !!

1. Magazine Mayhem.

Alltför söt för ord, och ett enkelt sätt att städa upp hyllorna. Den här tidningen DIY pall är så kul att visa och använda runt huset. Stick in på kontoret eller vardagsrummet för gästerna att sitta på ... eller prata om!

2. Playful Plaid.

Ta tag i en äldre, shabbier pall och ta den med lite mysig, lekfull plaid! Mönstret är perfekt att dyka i ett enklare rum samtidigt som det blandar sig med omgivningen.

3. Hela toadstool.

Nintendo fans där ute? Om så är fallet, är det här självklart definitivt för dig. Försök med din hand på denna roliga handledning och skapa något funky för huset. Det är en del att chatta om och ha kul med!

4. Fruktlös mapp.

Perfekt för uteplatsen eller för att ta en picknick, är denna DIY-hopfällbar stol otroligt söt för alla i huset! Använd olika färger och mönster för att visa upp din egen personlighet.

5. Pretty Paint.

MoreINSPIRATION
  • De söta Ildiko massivt träförtöjningarna av Alejandro Ruiz
  • Träbassängar från Cherner Chair Company
  • Fällbara pallar är trendiga än en gång - 7 intressanta designer

Det finns alltid möjlighet att köpa en billig trästol och utforma den själv. Ta några färger och dekorera allt själv!

6. Härliga loggar.

Ekologiskt, enkelt och upcycled! Denna DIY loggstol är också bra att använda som sidobord. Detta är perfekt för ditt sovrum, foajé eller kanske även bredvid trappan!

7. Underbart trä.

Dina träskrapor kan faktiskt skapa något så snyggt och elegant. Precis som loggbordet, skulle det här vara bra för sovrummet, foajén eller nästa trappa!

8. Nifty Sticka.

Kanske min favorit i förpackningen, dessa vackra stickade DIY pallar är perfekta för att lägga till en liten feminin touch till hemmet. Och du kan få dem att se lite annorlunda varje gång ... med en annan färg.

9. Edgy Egg Cartons.

För mer funk och eklekticism, gör en äggkartongstol! Din upcycling och skapa något med en hel del personlighet!

10. Kall kaffe.

Ta en kaffeböna väska och använd den som tyg för en rolig touch! Lär dig bara hur du förstör en bit och du har gjort det!