10 kreativa idéer för återanvändning av toalettpapperrör

10 kreativa idéer för återanvändning av toalettpapperrör
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det kanske låter konstigt eller konstigt, men toalettpappersrör är bra för många olika projekt. De kan återvinnas och återanvändas på många sätt och de flesta av projekten är ganska inspirerande. Vi har valt några idéer för att du ska titta på. Kanske skulle du vilja prova dig själv i dessa dagar.

Enkel presentförpackning från rör.

Vi ska börja med något enkelt och roligt: ​​godis. Här är vad du behöver för det här projektet: toalettpapper, varmt lim, pappersband, mod podge, litet godis, linjal, etiketter, klippbok och sax.

Mät rörets bredd och vrid sedan den i papper. Applicera en päls mod podge och låt torka. Därefter böjer du ena änden av röret och därefter den andra sidan. Vänd röret över och fyll det med godis. Böj ändarna på andra sidan också och lägg i bandet. {Finns på violetpaperwings}.

Racerbilar.

En annan rolig idé skulle vara att göra racerbilar ut ur toalettpappersrullar. Först samla några rör och färgat papper. Vika dem i papper, vardera i en annan färg. Klipp hjulen ur kartong och måla dem svart. Lägg till en liten vit cirkel i mitten. Klipp ut ett utrymme i rörens fästelement för att passa in och glöm inte om ratten. På slutet målar numren på bilarna och ha kul. {Hittas på kiflieslevendula}.

Pennahållare.

Du kan också använda toalettpapperrör för att göra alla typer av användbara saker för ditt hem eller till och med för ditt kontor. Till exempel, här är en trevlig arrangör. Det är väldigt lätt att göra. Du behöver bara en tom låda och en massa toalettpapperrör som du måste passa inuti. Du kan lima dem om du vill eller du kan lämna dem som sådana.

Rollsålkrukor.

Sedan våren är nästan här kanske du vill göra några frökrukor för dina växter. Toalettpapper rullar skulle vara perfekt för det. Först gör en serie snitt runt en kant. Fäll ner och flikar för att få en platt botten. Därefter fyller du den med potten och lägger frön. {Found on site}.

Kabelorganisation.

MoreINSPIRATION
  • Toalettpappershållaren - En oväntad källa till skönhet i badrummet
  • DIY Chic Mässing Toalettpapperhållare
  • Innovativa rör stolar

Som du vet är det väldigt obehagligt att ha ledningar och trådar överallt. Så här är en enkel metod för att hålla dem snygga och organiserade. Du behöver bara ett toalettpapperrör. Tanken är att lägga den i fin papper för att ge det ett vackert utseende. Använd sedan det för att noggrant lagra alla dina kablar, kablar och ledningar.

DIY toalettpapper rör organizer.

Och sedan vi pratade om kablar och kablar har du förmodligen gott om dessa saker i ditt hem och de behöver nog alla lagras någonstans. Här är en idé för en mycket trevlig arrangör. För att göra det behöver du en låda och massor av toalettpapperrör. Rören kommer att fungera som individuella förvaringsfack för dina kablar och ledningar. De kommer nu att lagras snyggt och de kommer också att vara på ett och samma ställe.

DIY krans.

Du kan också använda toalettpapperrör för att göra alla slags dekorationer till ditt hem. Till exempel kan du göra en krans. Det är faktiskt ganska enkelt. Samla först ca 20 toalettpapperrullar. Placera rullarna och skär dem i remsor av ca 1,5 tum breda. Använd en tallrik eller något runt och en guide och skapa sedan en bas för kransen. Använd hett lim för att hålla bitarna ihop. Fortsätt ordna dem i en cirkel tills du är nöjd med designen. {Found on site}.

Vägg målning.

Här är en annan intressant dekoration: en blomma för väggen. För att göra det behöver du toalettpapper, en varm limpistol och sprayfärg. Först plattar rullarna och skär dem i 1'-cirklar. Lim dem sedan och börja skapa blomman. Sedan målar du den färg du vill ha, låt den torka och sätta upp den på väggen. Du kan också göra andra former som du gillar. {Found on thisincredible}.

Toalettpapper Roll Fågelmatare.

När våren kommer kommer en av de vackraste sakerna att se alla fåglarna kommer tillbaka. Om du vill ge dem ett varmt välkomnande, överraska dem med en härlig matare. Du kan göra en med toalettpapperrullar. Du behöver också en kniv, jordnötssmör, band eller garn och fågelfrön. Skär rullarna i hälften och sprida jordnötssmör på dem. Rulla rören i spannmål och sedan i fågelfrön, binda roolerna samman och häng dem på ett träd. {Found on tpcraft}.

Mini Garden.

Vi har just presenterat ett projekt som visar hur du gör ett toalettpapper i en plantering för fröna. Här är ett liknande projekt. Den annorlunda denna gång är att rören hålls intakta och organiseras i en låda. Det finns mark i basen och inuti varje rör. Det är trevligt att se alla växter på ett ställe och att jämföra deras framsteg.