10 Creative Lamp Base Designs lyser upp rummet

10 Creative Lamp Base Designs lyser upp rummet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du tänker på det, är lampor väldigt enkla om du slänger dem ner till grunderna. Det är ganska intressant hur vi lyckades göra den enkla mekanismen till en underbar accentbit som är både funktionell och vacker. Grundmekanismen är ungefär samma för varje lampa och ändå är de alla så olika. Vissa är unika och sticker ut med sina mönster och det gör dem speciella. Här är några bra exempel.

När det gäller en lampa är det svårt att avgöra om lampskärmen eller basen är viktigare. Om det inte är det är det det andra. Idag ska vi titta på några väldigt intressanta lampbasbasdesigner. Du kan enkelt spruce upp en lampa genom att komma fram till en kreativ idé för en bas. Du kan använda alla sorters saker. Till exempel kan du använda en bunt med böcker för att skapa en mycket intressant lampbas.

MoreINSPIRATION
  • 10 Eleganta och kreativa hemkontorsdesigner
  • Elegant Kate bordslampa med guldbas
  • Mångsidig Bubble Up Lamp Base

När du har fantasi och kreativitet kan du använda ganska mycket någonting för att skapa något unikt. Du kan se i en av bilderna att en lampa har en bas gjord av koppar och tallrikar. Det är definitivt något du inte ser varje dag. En amp har en bas av rör och det är också mycket intressant. Andra har ett mer skulpturellt och konstnärligt utseende. Men om det är handgjorda, en DIY bit eller något gjord av en känd designer, är syftet detsamma: att imponera.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.