10 kreativa idéer för en vinnande Super Bowl Party

10 kreativa idéer för en vinnande Super Bowl Party
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: Kircher Design och Build

Super Bowl Sunday kommer upp! Om du inte är ett av de lyckliga få som har spelat biljetter till det stora spelet är det troligt att du kommer att titta hemifrån. Så varför inte komma i andan med några snabba och lätta inredningsförslag för att få dig, dina vänner och dina nära och kära i humöret?

Fokus kommer att vara på att titta på spelet med vänner och familj medan du delar mat och dryck. Att sätta ihop en minnesvärd themed tablescape är ett av de enklaste sätten att dekorera ditt hem för en Super Bowl-fest utan att behöva göra permanenta förändringar i fotbolls-teman.

När du skapar en tablescape går allting. Bygg en på soffbordet, matbordet, entrébordet, köksdisken eller ett provisoriskt bord nära TV: n. Poängen är att lägga till rolig inredning till din mat och dryck. Få kreativitet: tänk banner tandpetare, gula servetter för att representera straffflaggor, mat inredda som fotbollar.

Här är 10 idéer för ett vinnande Super Bowl-parti.

Bilder: TomKat Studio

1. Välj färger och lagerobjekt

Gå med ditt favoritlags färger och bygga ett tema kring dem. Eller gå till en vintage vibe med klassiska färger som grön och brun; De liknar lekplatsen och grisskinnet. Använd saker som fotbollar och vintage troféer för att anpassa skärmen.

Bild: TomKat Studio

2. Gå till en gräsmakseffekt

Strategiskt placera någon vetegras eller annan gräs (tillgänglig på ditt lokala hem och trädgårdscenter) på din skärm för att ge det utkik på ett spelfält.

Bild: Live Pretty

3. Snap Up Some Synthetic Turf

Plocka upp lite konstgjord torv på din lokala hemförbättringsbutik för att göra den perfekta bordsskytten eller duken för din fest. Om du är extrahuggig, använd vit tejp eller färg för att replikera gårdslinjerna på fotbollsplanen.

Bild: Mason Jar Hantverk Kärlek

4. Få Crafty med Mason Jars

Måla några mason burkar (eller tomma pasta sås burkar) med fotboll teman; billig tempera eller akrylfärg fungerar bra. Mason Jar Crafts Love erbjuder idéerna i bilden ovan som inspiration för snabba och enkla sätt att måla burkar för ditt Super Bowl-parti.

Bild: B. Härliga händelser

5. Välj din Snacks klokt

Oavsett var du bestämmer dig för att ställa ut dina mellanmål, tänk på det enklaste sättet för vänner och familj att chow down. Att erbjuda mat i små, bite-size-portioner gör det enkelt för dina gäster att nippla - och för att du ska rensa upp. Gör skärmen intressant genom att använda dekorationer som de små skumfingrarna och banderollerna som visas ovan (finns ofta i festleveransbutiker) och ordna maten på ett organiserat men artfull sätt.

Bild: Fester

6. Ta en cue från domarna

De flesta tänker på lagets färger, grön på spelplanen eller det bruna som inspireras av fotbollen själv när de dekorerar sitt hem för Super Bowl Sunday. Prova något annat: ett svartvitt strecktema.

Bild: Passion för parter

7. Krita upp det

En tavla - eller tavlafärg på en vägg - lägger till ett roligt och anpassat utseende till din festinredning. Använd det för att klokt visa upp din meny, eller för att få vänner att förutse det vinnande laget och slutresultatet innan spelet börjar.

Bilder: Kara Party Ideas och The Frosted Petticoat

8. Dekorera flaskor

Den enkla användningen av tejp och band kan förvandla förfriskningar till en del av ditt hem Super Bowl-inredning. Det är inte svårt att lägga till dessa små detaljer på sodavatten, vatten eller ölflaskor. Och visselpipan är en fin touch.

Bild: Evite

9. Häng Pennants eller Banners

Pennants har en vintage-rolig stil och är billigt och lätt att göra. Häng dem över TV: n, över din matplats eller var som helst mer laganda behövs.

Bild: Hostess With the Mostess

10. Investera i fotbollseminarier

Håll en låda fylld med roligt, fotbolls-tema dekor att använda varje år. Leta efter saker som tallrikar och tallrikar dagen efter det stora spelet när de klarar av de flesta butikerna och lagra dem i en "Super Bowl Party" -låda för att använda nästa år.

Att dekorera ditt hem för ett Super Bowl-parti behöver inte vara svårt eller dyrt. Ta lite inspiration från dessa snabba och enkla idéer, och ha kul att planera din fest. Du och dina gäster kommer att njuta av ditt hems atmosfär lika mycket som spelet!