10 kreativa sätt att lägga till garderobsförvaring till ditt hem

10 kreativa sätt att lägga till garderobsförvaring till ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Försöker du fortfarande hitta mer utrymme i ditt hem för lagring för kläder och skor? Om det verkar som om dina garderober blir mindre och mindre, behöver du kreativa sätt att lägga till mer lagring. Garderobsförvaring kan variera från tillfälliga lösningar, renovera ett område i ditt rum för att möjliggöra en garderobskåpa. Ofta kan ditt utrymme inte vara problemet, det kreativa sättet som rymden har lagts ut. Här är 10 kreativa sätt att lägga till garderobsförvaring i ditt hem.

1.) Ge mudroom möbler en ny användning: Mudroom möbler som använder bänkar, sittplatser och skåp för lagring är utmärkt för garderobsförvaring också. I sovrummet använder barnrummen särskilt mudroom-skåp för att hänga klänningar, rockar och leksaker.

2.) Lägg till en klädspole till en nisch: Många rum har nischer i väggarna som är oanvändbara för möbler, men skulle vara perfekta för ett garderobsutrymme. Garderobspolar kan installeras i detta område för att lägga till användbar förvaring och hängande område för kläder.

3.) Dold förvaring: Vertikalt utrymme ovanför dina hängande kläder är ett bra ställe att lägga till garderobsförvaring för dina skor och tillbehör. Bygg hyllor eller arrangörer för att maximera utrymme och titta i hemförbättringsbutiker för självmonteringssatser för att göra jobbet enklare.

4.) Använd befintligt utrymme mer effektivt: Om dina garderober har tillräckligt med utrymme, men du kan inte hålla tillräckligt med kläder, överväga att installera arrangörer. Från hyllor till lådor och krokar kan garderobsorganisationen förbättra ditt nuvarande utrymme och öka effektiviteten när du snabbt hittar kläder.

5.) Använd bakdörren: Hakar för hängande bälten, halsband, plånböcker och arbetsmärken är i ögonkast för enkel åtkomst och det är ett kreativt område för att lägga till lagring. För ett omedelbart omklädningsrum med begränsat utrymme, installera också en full längdspegel på insidan av din dörr.

6.) Dela byråskålar med arrangörer: Beroende på din lådorganisation kan du kanske passa mer med hjälpsamma arrangörer. Lådarrangörer att dela strumpor, under kläder och rullade kläder kan hålla mer med bra lagring. Besök din favoritorganisationsbutik för olika stilar och storlekar för dina specifika garderobsbehov.

7.) Organisera din nuvarande garderobsarea: Du skulle bli förvånad över hur mycket utrymme du redan har i din nuvarande garderob om du organiserar det. Rengör alla oskränkta och onödiga kläder, skor och tillbehör. Du vet aldrig, du kan hitta lite utrymme som redan finns och hitta den tröjan du köpte för två år sedan!

8.) Vrid en tom vägg i garderobsförvaring: Om du är i stånd att ombygga, vad sägs om att lägga till några väggar utan last med en tom vägg för att öka garderoben. Hyr en allmän entreprenör om du inte känner dig bekväm med att lägga ut utrymmet på egen hand. Denna idé fungerar bra för rum som har spillt utrymme som används ineffektivt.

9.) Använd bärbara garderober: Många lagrings- och organisationshemsidor på nätet har produkter för att lagra kläder och flytta till andra områden i ditt hem. Detta är perfekt för en college student som kommer hem från skolan för semester eller besöker släktingar för semestern. Bärbara hängande rader eller garderob "garderober" med blixtlåsade sidor för kamouflageringskläder medan det hänger i ditt utrymme är idealiska för dessa scenarier.

10.) Begränsa din shopping: Det finns bara så mycket utrymme i ditt hem. Se till att du inte köper mer kläder än du fysiskt har utrymme för. Om du ofta köper nya kläder, har du en plan för att rensa och bli av med kläder som du gör. Välgörenhetsorganisationer, kyrkor och skolor kan älska dina kläder donationer!

Din garderobsförvaringsutrymme i ditt hem kan förbättras med många tips ovan. Bestäm din budget, tid och resurser innan du börjar på ett stort jobb. Din lösning kan ligga i dig rensning, eller många behöver bara tillfällig och bärbar förvaring. Bedöm dina familjers behov och ta hänsyn till hur många varor du har. Säsongsartade föremål kan lagras under din säng eller i ett garage eller verktygsområde. Det finns alltid lösningar som passar dina förvaringsbehov.

Freshome läsare delar med oss ​​dina kreativa lösningar för dina garderobsområden. Har du några tips att lägga till på vår lista?