10 Curb Appeal Idéer att locka hemköpare

10 Curb Appeal Idéer att locka hemköpare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det första som homebuyers kommer att titta på när de kommer till ditt hem är din yttergård. Färgen på ditt hem, landskapsarkitektur, gångvägar och om hemmet är attraktivt från utsidan, kommer att vara allt som händer. Oavsett om du bara lägger nya apparater i köket, eller om du har underbara trägolv, om det inte är attraktivt, kommer många husägare aldrig att göra det inuti ditt hem. Se till att ditt hem är tilltalande från kantstenen, med dessa 10 idéer för att locka dina framtida homebuyers.

1.)   Färg på ditt exteriör hem: Innan du börjar på gården, börja på din fysiska exteriör av ditt hem. Titta på närliggande hem och kör genom grannskapet för att få den allmänna estetiska och färgpalett av andra hem. Även om ditt hus inte behöver vara av samma färg, borde det ligga inom samma historiska eller estetiska färgpalett som närliggande hem. Överväg att ommåla ditt hem, eller tryck tvätta siding eller tegelsten.

2.) Accentuera accenten i ditt hem: Oavsett om du har fönsterluckor som pryder sidorna på dina exteriör fönster eller kolumner som hälsar potentiella homebuyers på verandan, se till att de är obefläckade i restaurering, underhåll och de är i gott skick. Se till att låga planteringar, tegelväggar, staket, yttre belysning och garageportar är fria från skräp och alla skadade områden har reparerats.

3.) Inre ytor hindrar inte det yttre överklagandet: För många husägare beaktas inte tanken på att stå utanför hemmet och titta tillbaka till huset. Inredning som fönsterbehandlingar; fönsterhängande dekorationer och fönsterhinder, som möbler framför fönster kan ses från kantstenen. Se till att möbler, fönsterbehandlingar och andra inredningselement inte kan ses från gatan, eller de komplimangerar färger på utsidan av hemmet.

4.) Promenader och entréområden: Nästa område homebuyers kommer att titta på är ingångar att komma in i ditt hem. Tänk på uppfart, trottoar, trappor och gångstigar runt ditt hem och rensa dessa av ogräs, skräp och tryckvask betong, tegel och pavers för att göra en ren appell till dina stegområden. Om det är förhindrande, försök att inte parkera bilar i uppfarten, speciellt om de lutar olja och lämnar fula fläckar på betongen.

5.) Ta med fula saker: Curb appeal är också förknippad med hur din familj bor dagligen medan ditt hem är till försäljning. Se till att leksaker, skräpburkar, skräp fylls i sopor och trädgårdsprodukter hämtas omedelbart efter användning. Objekt som lämnas ut för dagar i slutändan ger ditt hem ett okänt utseende, och utgör åsikter i hemmaförare sinnen om underhållet av ditt hem.

6.) Manicured grunder är idealiska: Ta en titt på ditt gräsmatta och bestämma gräsens tillstånd och omgivande plantesängar. Medan en nyklippt och trimmad gräsmatta är idealisk, så är det även gott om landskapsarkitektur. Om du har döda fläckar, ogräs och otäcka fattiga områden i din gräsmatta, överväga att hyra en gräsmatta eller landskapsarkitekt för att få din gräsmatta så ideal som möjligt.

7.) Året runt skönhet är viktigt: Homebuyers köper bostäder året runt, vilket innebär att ditt blad och grunder inte borde ha en ursäkt för att inte se attraktiva ut. Från färgglada bladverk under de varmare månaderna, till välskötta strukturer och former av träd och vintergröna växter under de kallare månaderna. Skaka bort ursäkningen att säsongen måste diktera hur bra du håller på att klara dig!

8.) Byt ut välkomnande element: Tro det eller inte, element som brevlåda, husnummer och dörrhårdvara kan ge ett stort intryck på hemmakontor. Om du har bott i ditt hem ett tag, överväga att köpa nya element och ersätta de gamla. Dessa små element kan skicka ett välkomnande intryck och är relativt billigt att ersätta.

9.) Spruce up utomhus möbler: Oavsett om du har trädgårdsmöbler på din veranda eller om du har uteserverande möbler på din bakgård, gränsar du fram med fräscha kuddar, kasta kuddar och nymålade eller tryckvättade ytor. På samma sätt, till möblerna i ditt hem, är fritidsområden alltid tilltalande för homebuyers.

10.) Lägg till omedelbar färg: Om du vill få omedelbar färg till din hävda överklagning, överväga planteringar med säsongsbetonade växter vid din ytterdörr, placerade i hela din gård och vid sidorna på din garageport. Krukväxter kommer att lägga omedelbar färg till det övergripande utseendet på ditt hem, och kommer att göra homebuyers glada att komma se mer inuti.

Skräddarsydd överklagande av ditt hem behöver inte vara svårt. faktiskt många husägare känner sprucing upp yttre är lättare än inredningen! Använd dessa 10 tips för att välkomna homebuyers och få dem att satsa på insidan av ditt hem. Många en fastighetsmäklare har nämnt att hemmakontor ger upp sina tankar om ditt hem inom 15 sekunder efter att ha sett ditt hem. Gör dem vill spendera otaliga minuter i ditt hem med tilltalande lockande överklagande.

Freshome läsare har du några rådande överklagande råd som har fungerat för dig? Vi skulle gärna höra det.