10 söta kökstillbehör

10 söta kökstillbehör
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Köket är en plats där du kan kombinera konst, design och matlagning. Alla dessa kan bli mer attraktiva och roliga om du lägger till några söta köksredskap.

1. Salt och peppar apor

Apor är roliga djur som brukar göra alla slags underhållande saker. Nu kan du använda dessa salt- och pepparapa, som tycks ha det bra på banankajak. Du vet att apor älskar bananer! Finns för 36 $.

2. Påsk Salt och Peppar Set

Nästa månad firar vi påsk. Alla är upptagna med alla slags påskdekorationer för sina hem, vilket gör att de känner sig närmare denna andas anda. Din påskbord kommer att se trevligare ut med detta påsksalt och pepparuppsättning som passar perfekt till påskens inredning. Tillgänglig för 25 $.

3. Elephant Cake Stand

Dina läckra kakor kommer att se underbara ut på denna konstnärliga och eleganta tårta. Det här kökstillbehöret ser ut som en vacker staty, som ett konstverk. Så, dina kakor kommer att njuta av alla andras beundran, som kommer att ligga på toppen av detta stativ. Finns för 550 $.

4. Salt och Pepper Orientales Paradise Birds

Detta salt och peppar Orientales Paradise fågelset tar del av en samling. Samlingen är ett samarbete mellan National Palace Museum i Taiwan och Chin Family. De kommer att lägga färg till din köksdesign förutom smak till dina läckra rätter. Finns för 60 $.

5. Luftgaffel En

MoreINSPIRATION
  • Söt köksartiklar Jolly Santa Salt och Pepper Set
  • Julbord Tillbehör: Julgran Salt & Pepper Shakers
  • Roliga salt och peppar shakers

Denna roliga gaffel är avsedd för barn. När du har barn kan måltiden vara ett utmärkt spel. Vanligtvis blir gaffeln eller skeden ett flygande föremål som måste landa på barnets mun. Finns för 12 $.

6. Hackflaskans stoppare

Du öppnade en flaska vin och du behöver ett flaskpropp. Nu har du chansen att få din flaska att bli snyggare och mer attraktiv än en vanlig flaska med dessa tuppflaskor. De är vackert färgade och perfekta för dina flaskor. Finns för 45 $.

7. Blomfrogsalt och pepparuppsättning

Det är vår och alla går till en plats med grönt gräs och några varma solstrålar. Dina bord kan få samma fjäderluft om du använder den här blommiga groda-salt- och pepparuppsättningen. Detta par dubbla amfibier som sitter på en grön lilja löv kommer att föra naturen närmare dig. Tillgänglig för 17 $.

8. Hjärtformade salt- och pepperskakor

Kärlek är en känsla som kryddar vårt liv med alla möjliga underbara ögonblick. Dessa hjärtformade salt- och pepperskakare kommer att krydda din mat så som ditt hjärta önskar. De är lätta att använda och de får dig att älska mer din favoriträtt.

9. Äggsoldat Eggcup

Ditt kokta ägg kan se ut som ett föremål för konst om du använder denna äggsoldat äggkopp. Det kommer att se ut som en fin skulptur, bevakad av ett par soldater som inte vill förlora sitt skatt enorma ägg. Tillgänglig för 24 $.

10. G 'Rabbit Jr. Salt and Pepper Set

Kanin är en av symbolerna på påsken. Det är den som ger oss de vackra presenterna som vi alla förväntar oss. Barn är de som är mest otåliga och drömmer om alla slags roliga presenter som påskkaninen kan ta med dem. Denna G'Rabbit Jr. salt och peppar uppsättning kan också vara en trevlig påsk present för någon kära du. Tillgänglig för 20 $.

Om du är en rolig person kan du krydda ditt kök eller hem med alla dessa söta köksartiklar. Matlagning blir en mer attraktiv aktivitet och ditt kök kommer att få mer färg och liv. Barn kommer älska dem och dina måltider blir roligare.