10 Décor Tips för hyresgäster

10 Décor Tips för hyresgäster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du inte äger ett hem kan du känna dig begränsad till hur du dekorerar det på grund av hyresvärdslagar. Det finns dock vägar runt detta. Här är några designtips som hjälper hyresgästerna att göra sitt bostadsutrymme mer personligt.

Flytande hyllor.

Att placera flytande hyllor i din lägenhet eller hus är ett enkelt sätt att uppnå extra lagring och visa dina viktiga prydnadsföremål utan att ta upp för mycket utrymme. Du kan även måla hyllorna i intressanta färger för att matcha din inredning.

Om du inte kan måla väggarna i ditt hem, kan du fortfarande ta färg till ditt hem genom att måla möbler eftersom de tillhör dig. Det här är en bra idé som kan spegla din personliga stil samtidigt som dina möbler blir en trendig uppdatering.

Använd mattor.

Du kanske inte har carte blanche på att byta golv eller till och med måla om det, men du kan lägga till lite glamour under foten. Placera mattor på golvet för att få färg och / eller textur till ditt bostadsutrymme. Mattor kan också fungera som skiljeväggar mellan rum i ett öppet utrymme, medan de används för att accentuera vissa föremål, som ett soffbord eller matsalbord som placeras på dem.

Skapa ett DIY-huvudgavel.

Byte av sängens huvudgavel är ett enkelt sätt att förvandla hela ditt sovrums utseende. Du kan använda ett sparat föremål som sängens huvudtavla som kan demonteras och kanske användas igen som ett huvudbräda eller annat föremål om du någonsin flyttar hem.

Drapera väggen eller möblerna.

MoreINSPIRATION
  • Décor Tips för dem som reser ofta
  • Tips för lugnande inredning
  • Förvaringsutrymme - En enkel och smart rymdbesparande idé

Draperier är väldigt praktiska när du vill dölja något i ditt hyrda hem som du inte tycker om, till exempel ett färgarbete gått fel eller du vill helt enkelt lägga till ett objekt som är mer värdigt att bli tittat på.

Ljusa lamporna.

Om du inte kan ändra de hårda lamporna i ett rum, överväg att placera dekorativa lampor i rummet. Dessa kan vara konstnärliga och kreativa, vilket gör att din dekorstil kan reflekteras, samtidigt som man tar hänsyn till takfästningarna.

Flair med ramar.

En vägg kan enkelt omformas med inramade bilder, men överväga inramningstygn också. Detta är ett enkelt sätt att lägga till textur med material till ditt hem, vilket gör det varmare och mer personlig.

Dekorativ förvaring.

Ett av problemen som många hyresgäster står inför har inte tillräckligt med lagringsutrymme. Genom att ändra lagringsalternativen i dekorativa delar av rummet kan du behålla den här förvaringen i full visning. Färgglada skåp och korgar ser del av inredningen samtidigt som de erbjuder extra förvaringsmöjligheter.

Tyg som Décor Disguiser.

Tyg kan alltid användas för att täcka möbler som du inte tycker om men att du fastnar i ditt hem. Till exempel kan du täcka ett badrumsfat med en liten gardin av tyg för att dölja vad du inte vill se medan du lägger till känsla.

Dekorativa skärmar.

Skärmarna är alltid användbara i hyrda bostäder. De kan placeras strategiskt i hela ditt bostadsutrymme för att separera rum eller dölja något du inte tycker om, men de kan också användas för att rama vissa saker i hemmet, som media och / eller apparater. Skärmar som har en design på dem kan också vara dekorativa saker på egen hand! Detta förhindrar behovet av extra möbler att fylla ut utrymmet och bästa av hela skärmen är inte ett permanent tillägg till rummet.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: