10 Inredningsregler du borde bryta

10 Inredningsregler du borde bryta
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Regler gjordes för att brytas. Om vi ​​alla följde samma riktlinjer för heminredning skulle interiörvärlden vara tråkig och tråkig. När fick någon någonsin komplimanger eller trovärdighet för att vara ett får? 2014 är ditt år att sticka ut från publiken. Låt ditt hem vara den som drar alla gasps när besökare anländer. Hur? Kasta försiktighet mot vinden och krossa följande dekorationsregler till små små bitar ...

1. Taket måste vara vit.

Det verkar vara denna oskrivna regel att tak måste vara vit. Ett färgat tak kan omedelbart göra ditt hem mer intressant. Du behöver inte gå för alltför drastiskt, om du känner dig osäker väljer du bara några nyanser ljusare eller mörkare än dina väggar.

2. Olika mönster kan inte blandas

Teaming blommönster med geometriska mönster kan verka som en sjuk planlösning. Mönster behöver emellertid inte matcha för att se bra ut, de behöver helt enkelt samordna.

3. Mats stolar måste matcha

Du behöver inte gå för ett förpackat matsalbord med matchande stolar. Faktum är att enskilda stolar ger mycket mer personlighet till ditt hem.

4. Blommor för ditt bord mittpunkt

Sedan dess blev blommor det enda godtagbara bordet mitt? Prova något annat istället!

5. Mörkfärg är deprimerande

MoreINSPIRATION
  • Glöm färgreglerna! Så här använder du färg på nya sätt för Bolder Living Spaces
  • Ett anpassat familjehem i Nantucket som följer sina egna regler
  • Dagliga tips för att dekorera matbordet

Inte alla mörka färger är tråkiga och deprimerande. Faktum är att djupa nyanser verkligen kan ge ett litet utrymme till livet. Om du gillar en mörk nyans, gå till den - det är vad du lagar med det som bestämmer rummets övergripande stämning.

6. Du måste använda mer än en färg i ett rum

De flesta experter kommer att berätta att ditt rum ska bestå av två till tre olika färger. Att använda en enda färg kan dock vara extremt kraftfull och säkerställer att ditt rum överflödar personligheten. Detta är bra för dem som vill göra ett djärvt uttalande med sitt val av inredning.

7. Alla finish måste vara desamma

Dina finish behöver inte matcha. Faktum är att du kan skapa intriger och karaktär genom att välja kontrasterande finish.

8. Varje rum behöver färg

Du behöver inte lägga färgstänk till varje enskilt rum. Faktum är att alltför många färgglada nyanser kan hamna i huvudvärk. Var inte rädd för att hålla den på den konservativa sidan.

9. Krukväxter är endast avsedda för utomhusbruk

Det finns inget fel med att föra utomhus. Krukväxter kan se vackra ut i hemmet. De hjälper till att skapa en jordisk och harmonisk atmosfär.

10. Välj aldrig ett helt vitt rum.

Alla vita rum är inte tråkiga. Faktum är att de är fredliga, fridfulla och avkopplande. Vem vill inte ha någonstans lugn att varva ner i hemmet?

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.