10 Dekorera tricks och hemligheter för en perfekt inredning

10 Dekorera tricks och hemligheter för en perfekt inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om en professionell kan ge dig användbar rådgivning och kan hjälpa till med alla möjliga aspekter av inredning, föredrar vi vanligtvis att göra saker själva. Det betyder inte att vi inte kan göra ett jobb lika bra som den professionella. Det innebär helt enkelt att vi måste utbilda oss lite innan vi påbörjar projektet. Följande tips och hemligheter är bara en utgångspunkt.

En större säng.

När du dekorerar ett litet sovrum, gör inte misstaget att du tänker på att en liten säng skulle få rummet att verka större. Det kommer faktiskt att få motsatt effekt. Så gå med en större säng istället. Välj emellertid inte en säng som tar upp hälften av rummet eftersom det bara gör att du känner dig obekväma.

Gå mörkt.

Ett konstant misstag tänker på att mörka väggar gör att rummen blir mindre när de faktiskt har motsatt effekt. Så om du planerar att dekorera ett litet rum, ta hänsyn till färger som inte nödvändigtvis är vita eller pasteller.

Blanda stilar.

Ibland är det uppfriskande att blanda olika stilar. Det är en bra idé, speciellt om du vill göra ett rum känns modernt och elegant samtidigt som du behåller en mysig atmosfär. Försök med att lägga till klassiska och vintageföremål till moderna dekorationer till exempel.

Stora sänglampor.

Ge ditt sovrum ett mer imponerande utseende samtidigt som du behåller den mysiga känslan med hjälp av överdimensionerade lampor. De kommer att ha en dramatisk effekt och de kommer också att ge ett romantiskt och inbjudande humör

Guldrör.

MoreINSPIRATION
  • Dekorera med asiatiska accenter - Några stilhemligheter
  • 10 tips och tricks för att dekorera en fallmantel
  • Några tricks för att göra ditt hem se vackert och original

En gång mycket populär verkar guld som en färg att få terräng en gång till. Du kan lägga gyllene accenter till utrymmen som vardagsrummet, vilket ger en liten gnista. De ser elegant ut, speciellt om vardagsrummet har en mer klassisk inredning.

Stora växter.

Ett stort rum kommer också att ha stora tomma hörn och ett bra sätt att fylla det där rummet är med en stor krukväxt. Växter mjuka inredningen och ge den också en uppfriskande känsla. De är också mycket mångsidiga och kan se bra ut i någon typ av inredning.

Blanda sittplatser.

Försök att byta lite på det traditionella sättet att dekorera en matsal genom att blanda upp sittplatser vid bordet. I stället för att ha samma stolar kan du till exempel ha en bänk och några få stolar eller fåtöljer i båda ändarna.

Lägg till en tappningslag.

Vintage accenter gör ofta ett rum att känna sig mer inbjudande och mysigt. Givetvis kan du ge ett tappningstycke en makeover för att göra det integrera mer smidigt i inredningen. Du kan måla om det eller byta hårdvara.

Allt vitt.

En vit inredning kommer alltid att se bra ut om du vill skapa en tidlös dekor som inte behöver retuscheras under de närmaste åren är det här vägen att gå. En vit inredning ser särskilt vacker ut i ett modernt hem.

En kilim.

Mattan är en av de viktigaste accentbitarna i ett rum så välj det noggrant. Du vill välja ett kilim som är tidlöst och alltid vackert. Det finns många varianter och du kan hitta den rätta för den stil du har valt för ditt hem.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: