10 Läckra Spookified Entryways

10 Läckra Spookified Entryways
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Halloween närmar sig - under två veckor bort! Det kommer också på en perfekt tid på året när dagarna är kortare och molnen hänger lägre och luften är kyligare. Vilket gör den spöklika faktorn av semestern allt roligare. Här är tio underbara och skrämmande idéer att låna en liten Spook till din entré, inifrån och ut.

1. Inuti, en montering av svarta föremål som har mer än en liten bit skrymmande, kan vrida ett inträdesbord i en elegant och spöklik miljö. Rockskallen här är en underbar touch, liksom den bakåtriktade boken och upprätt kista. Min favorit beröring är dock att den svarta fågeln ligger högt uppe på en grön gren.

2. Jag tycker självklart att, var som helst som håller en tyst figur klädd i svart, är ett utrymme som gör att man ser hans steg lite närmare. En häxa mannequin revsar definitivt spookinessen på denna veranda, även om jag gillar de lekfulla handen (t ex dragkedja för pumpa mun, leende topp-hatted rock guy) en hel del också. {Found on site}.

3. Förmodligen den största bang-for-din-dekorativa-buck (och tiden) är detta exempel på att spookifying själva huset. Att vrida ingången till ett monster eller ghouls mun är perfektion ... och installation och städning skulle vara en vind! Definitiv bonus.

4. För de flesta springer spindelväv i sig skakningar upp i sina spines. Att lägga till detta som en spöklik designfunktion är inget undantag. Jag älskar de rena linjerna i denna repspindelväv, liksom det faktum att alla människor (dagliga besökare och trick-or-treaters alike) måste passera via nätet för att komma in i huset. Den överdimensionerade spindeln väntar, redo att slå, är ett måste.

MoreINSPIRATION
  • 8 Roliga och festliga julenångar
  • 10 entréer med tillbaka till skolstilen
  • 10 Halloween Decor Inspiration: Inifrån och Ut

5. Så kanske har du unga barn som skrämmer lätt, eller kanske du själv skulle hellre inte komma hem till en obehaglig crawly-post. Detta är ett utmärkt exempel på att skapa ett spook-with-ease-utseende. Höga svarta ljus och en piratskalle ger det mesta av glädje, medan många ljusa orangefärgade och sprutmålade pumpor påminner om att det är en vänlig snällhet.

6. Vad som än händer utanför, vem kunde inte älska att komma in i denna entré bedecked med svartvita spökar? Den överdimensionerade spindelsilhouetten verkar redo att hoppa ur ramen, och fladdermöss som hänger från taket är utsökt chillande. Min favorit design touch är den abstrakta svartvita målade pumpor, monterad och sittande. Detta är en bra gammaldags hemsökta entréväg!

7. Utanför eller inuti, om du klarar av att montera en gammal svart fågelbur med en rav eller två fångade inuti, är jag ganska säker på att du passerar "entryway spookified" testet. Det behöver verkligen ingen förklaring. synen på det ger mig crawliesna. Grymt bra.

8. Lägg i orange strängljus och en dimma (vilket låter dyrt och knepigt men tydligen är det ganska överkomligt och inte så svårt! Vem visste?) För en omedelbar spookville aura. Även de oskyldiga krukväxterna verkar lite sketchy i denna surround. {Found on site}.

9. För en enkel, men ändå mycket effektiv, spooky dekor strategi, överväga att använda svart ostklapp över några av dina vardagliga föremål. Den lilla kanten av det här lilla numret låter inmatningsbordslampan en härlig känsla av grim och grisly historia. {Found on inthefun}.

10. Inte för den svaga hjärtat visar detta foto att du verkligen inte kan överdriva Halloween-inredningen i din post. Ghosts, goblins, spindelväv, pumpor, askew Varningstecken, formidable iron portar ... ju mer merrier (eller i det här fallet spöklikare). Dekorera med hänsynslös överge och njut av den hemsökta semestern!