10 olika köksstilar att anta när de renoveras

10 olika köksstilar att anta när de renoveras
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Köket är bara ett annat rum i huset. Det som gör det så speciellt är dess specifika funktionalitet och det här är också det viktigaste elementet som dikterar designen. Men när det gäller stil finns det många olika alternativ och det finns inget sätt att säga vilken som är bättre än resten eftersom det hela beror på dina personliga smaker och preferenser. Här är tio sådana stilar att välja mellan när du utformar ett kök.

1. Polerat betongkök.

Betong är ett mycket grundläggande och enkelt material och ändå kan det ha så många olika aspekter. Ett polerat betongkök skulle vanligtvis ha ett mer industriellt utseende. Betonggolv är speciellt praktiska i köket och de kan vackert kompletteras med moderna möbler och rostfria vitvaror. {Finns på plats}.

2. Modernt bondgårdskök.

En modern bondgårdskök är en kombination av rustik och modern. Det är viktigt att hitta den balansen mellan stilar. Till exempel kan du välja rustika färger som beige eller brunt och för traditionella möbler men med enkla mönster och ett mer modernt utseende. Detaljerna och tillbehören lägger till de sista detaljerna. {Hittas på källan}.

3. Elegant öppet kök.

En öppen planlösning Jag är ett underbart val av flera skäl. Det gör att du kan öppna utrymmet genom att kombinera två eller tre utrymmen som tidigare var separata rum och gränserna mellan dem är inte längre så väldefinierade att du kan få mer frihet när du dekorerar. Köket kan bli större eftersom det delar samma utrymme med matsalen eller vardagsrummet och det ger dig mer rörelsefrihet. {Bild från plats}.

4. Modernt, elegant kök.

Nyckeln till att skapa en elegant inredning är att fokusera på grunderna och ge upp alla onödiga element. Möblerna, samma som hela interiören, måste vara minimalism, färgkombinationerna är eleganta och eleganta och allt måste vara välorganiserat och funktionellt. Du måste använda allt utrymme du har tillgängligt och försöka gömma lagringsytorna för en mer enhetlig och kontinuerlig utseende. {Bild härifrån}.

5. Rustikt kök.

MoreINSPIRATION
  • Olika stilar att anta när du dekorerar ditt soffbord
  • Kitchen Island Lighting Styles för alla typer av Decors
  • Vackra Trä Bänkskivor För Köket

När du säger rustik visualiserar du vanligtvis mycket trä. Det beror på att trä är ett naturmaterial som har vackra egenskaper, en vänlig konsistens och ett varmt utseende, och det är också starkt och slitstarkt. En rustik inredning har vanligtvis också synliga bjälkar i taket, trägolv och möbler gjorda av samma material. Ljuset måste också vara varmt. Dessutom är en rustik inredning lämpligare för små kök. {Bild härifrån}.

6. Amerikanskt kök.

Detta är ett typiskt amerikanskt kök. Det är rymligt och har också ett frukostområde och det har inbyggda möbler med rostfria vitvaror. Möblerna är moderna och enkla, väggarna är vita och det finns en vacker köksö i mitten. Dessutom finns det massor av integrerade förvaringsutrymmen med både öppna hyllor och slutna lådor. {Found on site}.

7. Franskt land kök.

Det är lätt att märka alla franskinspirerade detaljer från detta kök. Coq är förmodligen den mest suggestiva. Möblerna har en elegant traditionell design och det är mycket elegant, med massor av vackert snidade detaljer och dekorativa element. Köket har ett rustikt utseende för det mesta på grund av färger och mönster. I det här fallet är det de detaljer som gör inredningen ut och som gör att den kan integreras i en viss kategori. {Pictutre härifrån}.

8. Färgglada kök.

Oavsett stil och tillvägagångssätt du väljer för ditt kök är valet av färger väldigt viktigt. Ett färgstarkt kök kommer att erbjuda sig som friskt och luftigt medan ett för enkelt kök verkar monotont och tråkigt. Du behöver inte nödvändigtvis mixa många färger för framgångsrika resultat. Till exempel räcker det med att välja en vibrerande och djärv nyans och att kombinera med vit för en vacker kontrast. {Found on site}.

9. svenska köket

Detta är ett kök med nordisk inredning. Som du kan se är huvudfärgen vit som i det här fallet var ett bra val eftersom köket är ganska litet. Lägg märke till de inbyggda möblerna och den kontinuerliga inredningen. Detta kök är mycket praktiskt och funktionellt, för att inte tala om det är har en skarp, fräsch look. En touch av färg här och där fyller denna moderna och eleganta inredning.

10. Industriellt kök.

Industriella kök kan vara mycket vackra och charmiga trots att de har svårt att vara varma och mysiga. De tenderar att verka kalla och inte lika inbjudande som andra stilar. Vanligtvis använder industrikök några färgar som vit, svart, grå och ibland brun. De använder grova material som metall och de har rostfria vitvaror och industriella dekorationer och tillbehör. {Found on site}.