10 DIY sängar för dina älskande husdjur

10 DIY sängar för dina älskande husdjur
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du är en kattperson eller en hundperson, är det viktigaste att se till att din furievän är lycklig. Att ta hand om ett husdjur är lätt men du måste ta hänsyn till vissa behov som ditt husdjur har. Till exempel är jag säker på att din hund eller katt skulle älska att ha en liten säng av sig själv. Det är något som gynnar både dig och ditt husdjur. Här är några idéer som du kan använda som inspiration för ditt nästa DIY-projekt.

En härlig idé om en säng för antingen en katt eller en liten hund skulle vara att använda ett gammalt bord och att ge det en makeover. Ta bordet och lägg det upp och ner. Använd sedan lite trä för att bygga huvudet och om du vill kan du också göra några fötter vad den snart ska ligga. Lägg till en liten madrass eller något mjukt för ditt husdjur att sitta på och miniatyrhöljet är komplett. {Hittade på junkcamp}.

Du kan också göra en fin säng för ditt husdjur ur en träpall. Pallar är bra för många typer av projekt och det här är bara en av dem. Du behöver en pall, lite tyg, kuddefyllningar, 4 hjul, brevstenslister, lite tejp och färg. När du har byggt upp sängen kan du personifiera den genom att skriva ditt husdjurs namn på den. {Found on camillestyles}.

En gammal resväska skulle också vara en bra säng för en hund eller en katt om resväskan är liten. Du måste först ta bort den övre halvan av resväskan. Du kan lämna handtaget om det finns en. Lägg till fyra fötter för att höja den från marken, lägg till en kudde och sängen är klar. {Found on mysocalledcraftylife}.

Om du vill att ditt husdjur ska sova i stil kan du använda en träpall för att skapa en vacker plattformsbädd. Att göra sängramen är lätt. Ju svårare är att skapa madrassen. Du kommer sannolikt att suga det själv och fylla det med något mjukt. Du kan justera sängens dimensioner till storleken på din furry vän. {Found on marvelouslymessy}.

Om du inte vill ge upp mer golvyta eller om du bara vill spara lite utrymme eller integrera ditt husdjurs säng i inredningen, kan du försöka integrera det i din byrå eller nattduksbord. Ta bort den nedre hyllan eller lådan för att skapa ett öppet utrymme, lägg till en madrass eller kudde och gör det så mysigt och bekvämt som möjligt. {Found on site}.

MoreINSPIRATION
  • Vänner Reklam och Vänner för Vänner, belägen på ett loft i Bukarest
  • DIY pallbord med hårnålben
  • En annan DIY Pallets Transformation In Table

En fleece säng skulle också vara extremt mysig och bekväm. Du måste göra sängen från början. Du måste skära ut två cirklar och några extra bitar av tyg. Sy de långa styckena samman på skjortans sida för att göra en bit, markera halvvägspunkterna i båda cirklarna och börja sy. Börja med en cirkel och lägg sedan till den andra. Du borde få en säng med ett hål i mitten. Sätt in fyllningen och sy i öppningen. {Found on erinerickson}.

Detta är ett mer ovanligt projekt, men resultaten är också intressantare. Det är en husdjurssäng gjord av en gammal konsol-TV. Vad du behöver göra är att ta bort allt utom ramen och förvandla den till ett litet miniatyrhus för ditt husdjur. Det kommer definitivt att bli ett iögonfallande stycke. {Found on invisiblespray}.

Vi återvänder nu till pallar och vi presenterar dig ännu en husdjursbädd som du kan bygga dig själv. Använd paletten för att skära bitar som du sedan kan sätta ihop för att göra en sorts låda. Ta hänsyn till storleken på ditt husdjur. Gör sedan en kudde för sängen för att fungera som en madrass.

Vissa av er kanske bekanta med denna design av soffbord. Det är också populärt för sidobord. Så om du har en hemma eller om du hittar någon någonstans skulle det vara perfekt för det här projektet. allt du behöver göra är att ta bort en del från sidan av bordet för att skapa en öppning. Lägg sedan en mysig kudde inuti och låt ditt husdjur veta att det är ok att sova där. {Found on spittin}.

Detta är ett projekt specifikt för kattägare. Alla vet att katter gillar att klättra och utforska. De tycker om att sitta på ditt skrivbord, på bordet eller på hyllorna och ibland faller de ens där. Så varför inte bygga några hyllor bara för dem? Hitta en vägg som du vill använda för detta projekt och fäst flera hyllor i olika höjder. Du kommer inte ens ha tid att slutföra och din katt kommer att bli kär i dem. {Found on thehipsoiree}.