10 DIY födelsedagspresent för alla dina vänner och familj

10 DIY födelsedagspresent för alla dina vänner och familj
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje månad kommer och går och varje månad har vi födelsedagspresenter att tänka på, handla, köpa och paketera för. Men i stället för den vanliga hustlen, rörelsen och migränerna, vad sägs om DIYing något användbart, tankeväckande och minnesvärt för din väns eller älskade sin stora dag? Det spelar ingen roll någon annans ålder eller hobbyer, alla uppskattar en gåva som gjordes med kärlek och tid. Låt oss ta en titt på 10 av de bästa (och enklaste att göra) DIY födelsedagspresent för alla som är någon i ditt liv!

1. Användbara smycken arrangörer.

Ge din dotter eller svärmor något de behöver och kan använda! Det finns massor av olika sätt att göra dessa, så välj en som du älskar och börja skapa. {Found on makezine}.

2. Personlig Initial Keychain.

Den här är perfekt för tjejer och pojkar! Välj ett teckensnitt och första bokstaven i deras för- eller efternamn och börja skapa denna läder nyckelring. Det är en personlig gåva som definitivt kommer att få dem att tänka på dig och den tid du tog för att göra det för dem. {Found on thanksimadeitblog}.

3. Beach Bum Bag.

Vem älskar att gå till stranden? Om din vän eller familjemedlem är en strandbom och älskar att semestra nära havet, så piska upp denna roliga strandväska bara för dem! Gissa vad den viktigaste ingrediensen är .... en strandhandduk, självklart! {Found on thenymelrosefamily}.

4. Roliga, charmiga muggar.

Om dina grannar firar årsdagen eller du inte kan tänka på vad du ska få din pappa till födelsedagen, skapa något roligt och minnesvärt som sin egen rån. Ta en vit rån från dollaraffären och skapa något konstnärligt, personlig eller dumt bara för dem. {Found on abeautifulmess}.

5. Sweet S'mores Packs.

MoreINSPIRATION
  • 10 Fabulous Födelsedagsgåva idéer för DIYer
  • Snygga och roliga födelsedagsfest idéer för små pojkar
  • 5 Holiday DIY presenter du kan göra för dina vänner

Vem har en söt tand? Och vem älskar inte en bra smore s. Allt du behöver göra är att skapa den här snygga smörens paket och voila !, kul och funktionell gåva ... som aldrig slösas bort!

6. Roligt, djurbokmärken.

För någon man, kvinna eller barn som älskar att läsa kan dessa bokmärken vara den perfekta presenten eller tillägget till en större present. De är enkla och roliga att göra, och du kan så enkelt personifiera dem för födelsedagspojken eller tjejen!

7. Glasögonglas.

Det kan vara martini-glasögon, champagneflöjter eller no-stem wine cups, vad det än är, fungerar det här projektet. Det är en bra idé för ett par gåva eller en 21: e födelsedagsöverraskning, ta tag i glasögon och doppa det! {Found on sheisred}.

8. Skraj, Tygkrans.

Ge någon du älskar en skraj, tygkrans! De kan klä sin dörr och tänka på dig varje gång de kommer hem. Dessutom kommer de definitivt att veta att du lägger ditt arbete och kärlek i att göra det. {Found on site}.

9. Färgglada badsalt.

Din fru, din mamma eller ens din tonårsdotter skulle älska att ha dessa som en av deras födelsedagspresenter! De är vackra, de luktar fantastiskt och de fungerar bra också! Se bara till att du har lite matfärg för att få färgerna att hända! {Found on site}.

10. Anpassad musmatta.

Bra för alla som använder en dator, kan dessa musmattor anpassas för absolut någon. Monogram deras initiala, använd deras favoritfärger eller till och med deras favoritfotbollslag. {Found on sarahhearts}.