10 DIY bordtabelldesigner för ett nytt och roligt nytt utseende

10 DIY bordtabelldesigner för ett nytt och roligt nytt utseende
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tavlan färg kan användas för många typer av projekt, bland vilka tavlan bord är några av de roligaste och enkla att skapa. Ett sådant bord kan vara ett underbart tillägg till ett kök, hemmakontor eller barnrum. Du kan lägga dina tankar och idéer på bordets yta och du kan tvätta dem alla bort om en sekund. Låt oss ta en titt på några projekt.

Ge ditt matbord en ny och rolig utseende. Sanda ner det och applicera sedan två lager av tavlanfärg. Låt det torka noggrant och efter 3 dagar kan du njuta av denna interaktiva nya design. Ha kul när du serverar middag och vara kreativ. Barnen borde definitivt gilla den nya designen. {Found on designsponge}.

En tavlan bord är också en mycket trevlig idé om du vill göra en buffé eller en bar för en utomhusfest eller socialt sammankomst. Skriv namnen på varje maträtt eller dryck anpassa bordet som du vill. Det är ett mycket enkelt och enkelt projekt som inte tar mer än några minuter att slutföra. {Found on jackiefo}.

Ett slutbord kan också vara ett lämpligt val för denna typ av projekt. Applicera två skikt av tavlan färg på toppen av bordet och se till att du tappar ändarna för att skydda dem och skapa en ren design. Ge basen ett nytt utseende också om du vill ha och sedan visa dekorationer på bordet. {Found on livingonsale}.

Du kanske har några gamla möbler i källaren eller garaget, så det skulle vara en bra idé att ge dem en makeover. Om du har ett bord, applicera tavlan färg på toppen och gör det till en rolig bit för köket eller matsalen. Att använda samma typ av färg för stolarna är inte precis smart. {Finns på housebyhoff}.

MoreINSPIRATION
  • Så här använder du tavlorfärg för att göra bordet stående
  • DIY Chalkboard Globe
  • Chalkboard accent väggar - roligt och funktionellt, bra för alla typer av utrymmen

Ett enkelt träbord kan vara ett perfekt komplement till barnens lekrum. För att göra det roligare, använd tavlorfärg antingen på hela ytan eller bara till toppen av bordet. Låt sedan dina barn ha kul med sin fantasi och komma upp med alla möjliga roliga idéer för hur man använder det här stycket. {Found on site}.

Det här fina rundbordet har också ett roligt nytt utseende. Överdelen är täckt med tavlan färg och det är en mycket praktisk idé som du kan skriva ner anteckningar, mötesinformation och alla andra meddelanden. Det är samma sak som du gör när du använder det, men det är enklare på det här sättet. {Found on site}.

Vänd ett litet bord till en fin displayyta för dekorationer och tillbehör. För att få det att stå ut lite mer, täck toppen med tavlafärg. Då kan du krydda inredningen med roliga meddelanden eller ritningar som också skapar en mer avslappnad och avslappnad atmosfär i rummet. {Found on theblankpagesblog}.

De som bäst uppskattar en tavlan är definitivt barnen. De älskar att rita eller skriva på tavlanytor och ibland brukar de använda möblerna för det. Så ge dem det här fina tillbehöret som en present och låt dem utöva sin kreativitet och fantasi. Lär dem hur man städar också rummet. {Found on niftythriftymomma}.

För matsalen kan en tavlan bordslöpare vara en underbar idé. Skär en bit oljeklädsel och applicera några skikt av tavlan färg. Lägg sedan ut det på bordet och skriv ner menyn eller roliga meddelanden för gästerna. Du kan också skriva ner namn eller nummer för varje person som sitter vid bordet. {Found on heylook}.

Det här är ett droppbordsbord och det är en underbar möbel eftersom den kan vara multifunktionell. Använd det som ett soffbord och ett matbord. För ett mer intressant utseende, applicera några skikt av tavlafärg och personifiera och anpassa sedan bordet med meddelanden, ritningar och alla andra saker. {Found on malingsdamene}.